local-stats-pixel fb-conv-api

Megaupload faili tiks dzēsti!9

115 3

Megaupload lietotāji sūdzēs tiesā FBI

Protams, visi Megaupload pakalpojumu izmantotāji bija sašutuši, jo neviens vien pazaudēja ļoti svarīgus failus, taču jau šonedēļ faili varētu pazust uz neatgriešanos. Fakts ir tāds, ka Megaupload uz saviem serveriem neko neglabāja – šim mērķim gigants izmantoja Carpathia Hosting un Cogent Communications failu glabāšanas pakalpojumus, protams, par attiecīgu samaksu. Tā kā Megaupload īpašnieks, kopā ar citiem pārstāvjiem, ticis arestēts un Megaupload konts iesaldēts, kompānija vairs nevar samaksāt regulāro maksājumu abām failu glabāšanas kompānijām, kuras nu jau šonedēļ draud visus failus izdzēst.

Megaupload pārstāvji komentē, ka dati ir svarīgi arī viņiem, jo savādāk kompānija sevi nevarēs aizstāvēt tiesas prāvā, pierādot, ka ar autortiesībām aizsargāti faili tur neglabājās, kas gan šķiet apšaubāmi. Skatoties no otras puses, failu izdzēšana kompānijai nāktu tikai par labu, jo rezultātā vienkārši nebūtu iespējams pierādīt, ka Megaupload glabāja zagtus failus.

Ja ASV varas iestādes ar abiem failu glabātājiem neveiks kādu vienošanos, jau šonedēļ visi, vai vismaz daļa, no serveros atrodamajiem failiem tiks dzēsti.

115 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.boot.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Bļe agrāk varēja tur tik daudzko nolādēt emotion labi, ka vēl nav visas pārējas adreses slēgtas :)

13 0 atbildēt

Gribētos lai izdzēšs tos visus failus, tad gan cilvēki būtu naidīgāk noskaņoti pret ASV varas iestādēm gan arī iespējams labie cilvēki no Megaupload tiktu brīvībā.

8 0 atbildēt

R.I.P  emotion

2 1 atbildēt

Tagad vajadzēja nolādēt, bet visur tie linki ir megaupload

1 0 atbildēt

Pareiz ir, lai slēdz to bodi ciet ... savādāk tā vēl var visu pasauli nolādēt.

2 32 atbildēt