local-stats-pixel fb-conv-api

Mazliet no zaļās ikdienas.25

102 8

Iesaku izlasīt, ja kaut mazliet gribi uzzināt par zaļo augu, tas tev tik aizņems 2 minūtes.

“Tā ari pēdējo pāris mēnešu laikā man nav izdevies atrast kaut vienu pierādījumu, ka būtu pasaulē reģistrēts kāds nāves gadījums, kas būtu tieši saistīts ar kaņepju izraisītām veselības problēmām. Vēl jo labāk – arī mūsu tik “korektais” un “patiesais” interneta portāls narcomania.lv, uz jautājumu “Cik pasaulē cilvēki miruši no marihuānas lietošanas”, ar politiķu cienīgu muldēšanu izvairījās tieši atbildēt uz šo konkrēti uzdoto jautājumu un tā vietā sāka liet kārtējās samazgas, par to, kādas slimības marihuāna izraisa (neviena no viņu menētajām ne tuvu nebija ar iespējamu letālu iznākumu + vēl lielākā daļa viņu spēcīgo argumentu nāk no sešdesmito gadu veciem pētījumiem, kuri jau sen kā ir nederīgi) – ir pierādīts pretējais, bet to jau mums nesaka”, pareizi, ko jau mums Latviešiem vajag vairāk par 16 gadus novecojošu informāciju? Nu i nafig viņi tā dara? Uzvedība kā maziem bērniem, ja man nav, tad tev ar nebūs.

Cik skatos televīziju, vien tik rāda kaut kādus atrofējušos bērnus un šprices, kad kaut kas ir saistībā ar tā saucamo “zālīti”. Vai esi redzējis kaut vienu bildi kur ir parādīts kāds augs, kas aug, vai vismaz kāds vārds ka zālīte nevienu nav nogalinājusi un nerada ne atkarību un neizraisa ne pat tik tuvu daudz slimību, kā kaut kāds Zuko sulas koncentrāts, vai tas pats ķipa “nekaitīgais” divlitrīgais Rubenis, kas ir tik tiešām tik pat veselīgs kā tavā skapī atrodamais poda tīrāmais!

Paldies par uzmanību, ja kaut kas nepatika ej ieskrieties, jo esmu šodien ļoti skeptiski noskaņots pret visu šito represiju, kas vērsta uz šo zaļo augu.

102 8 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Man jau sen šitas ir uzkritis uz nerviem. Alkohols rada postu - zālīte mieru :D

LEGALĪZĒT ZĀLĪTI

16 0 atbildēt

marihuāna izraisa to un šito,marihuāna neizraisa to un šito,alkahols izraisa to un šito,ejiet tak jūs dirst visi,diršās visu mūžu un tāpat katram sava taisnība.velku kāšus katru dienu,un arī iedzeru šad tad,un vēljoprojām esmu cilvēks kā cilvēks,ar savu domāšanu kuru citiem mērgļiem(heiteriem) nesaprast,strādāju un dzīvoju normālu dzīvi,un man uzlikt mīksto uz visiem heiteriem ar mazvērtības kompleksiem,kuri to vien kā saukāties un teikt ka cilvēks ir pretīgs debīls un narkomāns tikai tāpēc ka uzpīpē zaļo,augu kurš aug no zemes un tīrāks par jēzu kristu.

vairāk studēt zinātni,un itīpaši kaņepes vēsturi vajag nevis dirsties un vadīties pēc politiski uzspiestiem stereotipiem.

paldies par uzmanību.

8 0 atbildēt

Iesaku izlasīt šo rakstu par zāli, varbūt tas atbildēs uz kādu no taviem jautājumiem : spied te

Zāle ir laba štelle, un tai būtu vieta aptiekās,veikalos. Protams par legalizēšanu būtu vēl daudz jācinās, lai gan par tās legalizēšanu ir vairāk pozitīvu un stipri mazāk negatīvo argumentu, bet materilistiskā laikmetā tas ir savādāk.

6 0 atbildēt

Latvijā vajag tādas foršas vietiņas kā "JOINT BARS" & "WEED RESTAURANTS"

5 0 atbildēt

es jau sabijos ka tik ar mani kkas nenotiek pīpējot zāli katras brīvdienas, tātad var iet uzvilkt dūmu emotion

4 0 atbildēt

ES PAR ZĀLĪTIemotion

3 0 atbildēt

Marihuāna izraisa morālu nestabilitāti un motivācijas zudumu... Tādēļ arī jums bāž viņu sejā visu laiku, lai kļūtu par dārzeņiem. Protams, neviens nekad nav nomiris un nenomirs no tās, taču bez letālām sekām ir arī citas komplikācijas, kuras būtu jāuztver nopietni, lietojot dažādas lietas. (pats pa retam uzsmēķēju)

2 0 atbildēt

Njaa, nebūtu ar tiem provesoriem mīkstajos krēslos būtu jākaro lai pierādītu savu taisnību TRUE YO

2 0 atbildēt

kaņepes nevajad dedzināt..vajag sviestu taisīt!!!!! tas vismaz plaušām nav kaitigs(tikai nesaciet...jus mani nekad neparliecinasiet,ka dūmu vilkšana plaušās nav kaitīga)

1 0 atbildēt

Var  nosprāgt ja nopērk greizo tādu kā vīragu kur sagāstas ķīmijas.

BEIDZIET čīkstēt par legalizāciju, nopērc Rīgā(pameklē netā kur :D), sēdi mājas un pīpē ar draugiem, Prosta nestaigā kabatā pa ielu, nesauc baigo bazaru, un nelielies.

2 1 atbildēt

zālītes kurīšana nevis nogalina, bet paildzina dzīvi (ja nokurījies tā ka nevari beigt smieties)

0 0 atbildēt

SO TRUE, SO TRUE, SO TRUE.!!! ++

Šķiet, ka tiem kuriem ir pretenzijas pret zaļo brīnumu, pašiem ir bijusi nepārāk laba pieredze ar to. So...man tālāk nav ko teikt. Nekurījiet kreiso gandžu & dzīve būs lieliska.!!

0 0 atbildēt

LEGALIZE IT  emotion

0 0 atbildēt

O.D.B pārdozēja, bet viņš sajauca kopā ar kreku laikam. :D

0 0 atbildēt

Pilniigi tev pierkriitu, es maacos holandee un mums skolaa 90% piipee vai ir meiginaajushie, nu lidz ar shito mums brauc prezentaacijas kas ir pret narkotikaam bet pashi staatsa ka zaale ir ok nevar no vinjas normirt vai neizraisa atkariibu,bet biadaas lai cilveeki nesaak lietot ko stipraaku. Bet tur atkaraajas no pasha cilveeka. Personiski domaaju ka alkahols ir daudz launaaks un paskatities cik daudz cilveeku ir mirushi alkahola iespaidaa (braucam vai kaujoties)... Veel gribaas pateikt ka ir mulki visi tie kuri domaa ka zaale izraisa atkariibu un tapeec ir slikta bet es jums taa pateikshu, visu ko lieto, no taa var rasties atkariba, no kafijas, no shokolaades pat no seksa....

0 0 atbildēt

Pēdējais teikums lika man no smiekliem gandrīz izvelties no krēsla emotion

Tā derētu nobeigt visus rakstus, neviens pat - neuzdrošinātos likt.

2 2 atbildēt

mani tas neskar, lietoju tpt. ;d

0 0 atbildēt

BEIDZ ČĪKSTĒT, AIZEJ LABĀK UZVELC DŪMUemotion

0 0 atbildēt

tu te neiejauc rubeni, skaidrs?

0 2 atbildēt

maize varēji paturēt savas domas pie sevīm .lieks info

0 4 atbildēt