local-stats-pixel fb-conv-api

Maziņās 2. daļa55

654 3

1. daļa - http://www.spoki.lv/aktuali/Mazinas-kas-vinas-ir-un-ko-vinas/276090

Nu šī būs ilgi gaidīta otra daļa, sadalīta divās daļās, godīgi sakot nezinaju īsti par ko lai raksta, bet palasot komentārus izlasīju vairākas hipotezes, kas ietekmē

šīs jaunās paaudzes veidošanos, tāpēc izdomāju, kad būtu interesanti izanalizēt citu cilvēku viedokli un izteikt un protams pamatot savējo, ceru no jums

saņemt skarbu kritiku un ieteikumus, lai spētu uzlabot rakstu, gan satura ziņā, gan varbūt arī mainītu manu vai kāda cita cilvēka

uztveri, per to, kas notiek apkārt.

iepriekš uzsversu, kad raksta lielākoties tiek publicetas manas domas un mani uzskati.

Priecīgu Jums visiem lasīšanu. :)

Jūsu priekšā- Kā normālas meitenes kļūst par maziņajām, kuras ir iekarojusas pusi pilsētas klubu un gultu 15 gadu vecumā. Aiziet!

Turpmakais teksts tiks vērsts stāstijuma veidā un nevajag visu uztvert burtiski.

Tas viss sākas 7. klasē, kad daudzi pēc 6. klases beigšanas dodas uz centru skolām, jo vēlas iegūt labāku izglītību, tadā veidā sākot dzīvot patstāvīgak.

Labākajā gadījumā jūs dodaties uz kādu centra skolu kopā ar kādu savu draudzeni vai draugu, bet caurmērā ņemot, jūs tomēr esat jauniņais

šajā kompanija un protams, tas ir cilvēcīgi, kad jūs gribat tur iejusties, un justies ērti. Šeit arī sākas lielākās problēmas- KĀ iepatikties jaunajiem skolas biedriem ?

654 3 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

riebjas tādas šmaras.phe

82 6 atbildēt

Principā, visi vēlas iepatikties cilvēkiem! Visi! Un nevajag te stāstīt, ka katrs no jums ir tik neiedomājami unikāls, ka uzspļauj visam un visiem! Jebkuram gribas patikt cilvēkiem un atrast draugus.

Tiesa, katrs to dara citādāk, citi dzied vai dejo, piedalās sporta aktivitātes un citi atrod domubiedrus starp klasesbiedriem. 

Savukārt, draugus kā tādus sāk novērtēt mazliet vēlāk- vidusskolā. Vismaz man tā bija. 

Tad mazliet sāk rasties apjēga par to, kādēļ noteiktus cilvēkus Tu sauc par draugiem, saproti tās vērtības un kopīgās intereses, kas jūs vieno. Un ar draugiem parasti nevieno tikai ballītes, pirtis un maucība kā tāda. 

Es arī savos 16, 17 gados iztrakojos, uz skolu negāju un darīju nez ko, bet no tā izaug! 

56 2 atbildēt

Tā arī tas notiek. Kā es aizgāju uz jauno skolu (DE), tā mēģināju tikt kautkā starp viņiem. Pēc kāda mēneša ''tautā ieiešanas'' mēģinājuma(respektīvi ar pušiem sadraudzēties), es atmetu ar roku tam, jo viņi uzskata tādas lietas par foršām, kuras pēc manām domām ir pat vairāk nekā debīlas :D Tagad mēģinu ar meitenēm, bet sāku saprast, ka tas arī nelīdzēs. labi. pats kko jau izdomāšu :D

Šodien es redzēju vienu ''labu'' gadījumu. Tātad, es datoristabā (atpūtas telpā, LV laikam tikai retajā skolā tādas ir) tupēju dr.lv. Ienāk klasesbiedrs ar draudzeni(abi duraki). Itkā nebūtu nekas, bet viņi ir visdebīlākie cilvēki, kurus es esmu jelkad redzējis.Nu tā viņi piegāja pie mana otra klasesbiedra. Tur viņi skatās, ko šamējais dara, es nemaz nepievēršu uzmanību. Izrādijās, 1. atšuva(nezinu, ko viņš izdarīja, ir arī pohuj), un šis pienāk pie manis un saka:''es parādīšu tev vienu triku" un negaidot atbildi, ķerās pie klavas, sniedzoties pie alt. Es automātiski sapratu, ka tas būs vai nu Alt+F4 vainu Alt+Ctrl+Delete :D Šis gandrīz no manis pa purnu dabūja. Nu labi, saprata, ka ar mani joki nebūs, aizgāja pie 3.klasesbiedra. Pie viņa notiek tas pats, kas pie manis notika, tikai nobeigums cits. 3. klasesbiedrs viņam neļāva(kurš gan ļautu), un jobanā draudzenīte uzreiz pa vidu, tā diezgan pastipri pa pakausi iemauc un vēsā purnā saka:''Chill out, Mensch!(Nomierines, vecais!)'' Izskatījās, ka viņš varēja uz vietas tai skuķei iedot naturāli pa purnu, bet nezināmu iemeslu dēļ to tomēr neizdarīja, skolotājs laikam bija arī tur :D Nu šie aizgāja prom, bet kā vienmēr tie mudaki ir dzimuši tramvajā :D, un tākā man vajadzēja aiz tiem lohiem durvis ciet taisīju. Kad taisīju ciet, diezgan skaļi uz viņiem uzdirsu:''IEMĀCIES,BĻE, DURVIS AIZTAISĪT!!!!''' Beigas.

itkā nekas tāds tas nebija, bet var redzēt, kādas stulbības tiek darītas, lai tikai dabūtu ''draugus''

52 2 atbildēt

protams, nevaru nepiekrist, ka paarlieku lielaa dzershana, smeekjeeshana un, taa teikt, lielaa tuseeshanaas ir neadekvaata 14/15 gadiem, bet tomeer, runaajot par kompaaniju - tas, ka 15/16 gadiigas meitenes labaak saprotas un biedrojas ar vecaakiem zeeniem, nekaa vienaudziem ir diezgan sakariigi, jo lielaakoties [es nesaku visi, patieshaam nee] ir veel praataa, kaa arii izskataa, neattiistiijushies. protams, ir jaazin normas robezhas & stuff.

27 2 atbildēt

Stāsts ir interesants. + tev! Man pat arī ir gadījies kkas līdzīgs, bet nu ne jau tāds, kas ir saistīts ar nevainību. Man bija daudz vieglākā ''formā'' :D Es vnk biju sadraudzējusies ar savām skolas biedrenēm ( no savas klases un no vienas klases augstākām) no sākuma mēs bijām jautras, nebijām tik samaitātas (nu diez ko jau nebijām, bet nu bijām pietiekami), mēs mācījāmies labāk. Ar katru mēnesi vai pat nedēļu kļuva ar vien sliktāk, es jau biju zaudējusi drosmi viņam kaut ko pateikt,. Es vairs nevāldīju par sevi, bet viņas pazaudēt es neavrēju, jo zināju, ka skolā man būs vāks - visi no manis turētos pa gabalu, neviens nedraudzētos, nerunātu, apsmietu un krč apceltu.. s būtu kā atstumtā. kad es to vairs nevarēju paciest [ pēc 7.kl.] es pārcēlos uz citu skolu. tgt eju 8.kl. nomainīju skolu, pati izmainījos, uz to labāko pusi un pat sekmes ir stipri uzlabojušās.. redziet ko nozīmē nomainīt skolu! :) P.S. es gribu nākamo rakstu, būtu interesantāk ja stāsts būtu vēl aizraujošāks šīs arī ibja aizraujošs, bet nākamā daļa varētu būt daudz labāka, viņa vaētu likt aizdegties vēl vairāk.. nu kaut kas tamlīdzīgs man prasās! :)

22 0 atbildēt

Heh, ir gadījies vienkārši randomā ar paziņām aizbraukt nakts vidū uz ballīti, kura solījās būt nu vnk gada nagla, aizbraucām, izkāpām no auto, viss kā nākas, visi ārā uzvelk brīvības dūmu, iedzer pa pāris aliņiem, tas ir pieņemami, bet nejau tas, ko es vēlāk piedzīvoju. pasēdēju kādu laiciņu un tad skatos no tualetes viena 13gadīgā ar 20 [varbūt pat vairāk] gadīgu puisi izplanē. Nesaprotu ne tos puišus (tā taču skaitas pedofīlija, vai ne?) ne arī tās meitenes. Nevarētu teikt, ka tas puisis bija tik piedzēries, ka nesaprata ko dara, bet tā meitene gan. 

Nesaprotu to mazo meiteņu tendenci vienmēr pārliet mūli. Nevar dzert ar mēru? 

13 0 atbildēt

to visp sauc par bara instinktu, kā es smejos vienmēr- viens rej un citi pakaļ uzreiz.....Jā man ir gadījies visādi dzīvē....man ir bijušas arī tādas kam pēc izskata viss nepateiksi ka nav tuvu pie 18, bet galu galā izrādās ka tikai 14 ^^ dzer un pīpē , labi uz to var acis pievērt, bet ja vēl katrā tusiņā laiž ar visiem džekiem pa labi un kreisi- tfu bļē man tādu nah nevaig.... domāju mans piemērs uzskatāmi labi parādīts ir, nav galvenā seja - ja viņai nav tie 18 tad neceri ka viņa mācēs uzvesties kā pilngadīga. 

10 0 atbildēt

Piekrītu tā ir. Bet šī ir tēma par kuru var runāt daudz un dikti, man gribētos teikt, ka sīkās savā ziņā ir evoluējušās līdz šadai stadijai, jo agrāk nekas tāds nebija, jo nebija arī interneta. Informācija kuru sīkās saņem nav domāta viņām, bet tieši pilnagīgiem cilvēkiem, tā lūk viņas arī ietekmējas. Stulbi, bet logical.

9 0 atbildēt

Daudzi jaunieši ap 15-16 gadiem televīzijas un un filmu iespaidā par amerikāņu skolām, sāk aizdomāties par to, ka viņiem ir maz draugu, jo redz filmā tai meitenei bija draugi visā pilsētā, bet pašai tikmēr ir tikai daži. Ak nē, ko nu? Kad es gāju 7. klasē, iedot meitenei uz vaiga buču bija vienkārši WOW. Tagad jau tādā vecumā dzer un pīpē, jo tas taču ir stilīgi. 

8 0 atbildēt

Ir jābūt raksturam.

7 0 atbildēt

Šo rakstu jalasa kad klausies broksa dziesmu jaukas :D

6 0 atbildēt

par kļūdām- ieskau noladēt FireFox pluginu pareizrakstībai- tur pieejami visās valodās kādās tik tev vajag.

par sito visu cik sevi atceros nekad tajā vecumā neļāvos bara ietekmei, nedzēru, nepīpēju un man bija pohuj par tusiem un klubiem.

un vispār tas ka 13/14 gadīgie un mazaki pīpē ir parasta lieta, cik atceros vel paša pamatenē(pirms 2k gada) visi visu laiku tusēja pipetavākā klasē, diemzēl manas alternaatīvās dzīves princips kas pavadijis mani no bērna dienām arī novedis mani bija pie klases kautiņiem utt, jo visiem jau nepatīk "izlecēji" kas nepīpē un nedzer un kam nepatik tā pati mūzika(nekad neesmu cietis popu- kad biju mazs un neko nezināju apr alternatīvo mūziku bija domas ka man mūzika vienkārši riebjas :D )

lai nu kā videnē nekas nemainijās daudzizņ*t to ka sāku gan iet uz alternatīvajiem pasakumiem un mans alternatīvais dzīves veids bikiņ palika parasts- sāku pīpēt un iedzert, kas jau palika par parasto ļautiņu dzīvi, ja neskaita mūziku nekas alternatīvs manī nepalika.

5 0 atbildēt

manupraat muusdienaas neviens neuzskata ka smekeet vai dzert ir stiliigi, var forshi patuseet ar draugiem, bet ne piemaukties komaa...kaa vsp var iedomaties ka nevainiibas zaudeshana ir kas stiliigs...un kas taa par ciinju vsp - kluut stiliigam un piipeet lai nepazaudeetu draugus-ka var iedomaties ka ar tevi nedraudzesies ja nepipesi ? :D

4 0 atbildēt

Man ļoti patīk lasīt rakstus par šādām tēmām, tāpat kā runāt. Kā arī patīk izteikt viedokli un pastrīdēties par to. Tās saucamās 15gadīgās šmaras, maukas - viņas var nosaukt arī par dirsā līdējām. Taisi nākamo rakstu + emotion

Neliela piebilde, par cik man nesen, te pat spokos paskaidroja vienu latviešu valodas likumu (saikļa "ka" un "kad" lietošanu), lūdzu, nākamreiz nepieļauj kļūdas ar šiem saikļiem. Tev ir ļoti daudz nepareizi lietoti saikļi "kad", kuru vietā ir jāliek "ka". emotion Varbūt kādam tas ir sīkums, bet ja godīgi, kad lasa, tas nedaudz kretinē emotion Neņem ļaunā

4 0 atbildēt

100 % piekriitu, bet domaaju, vai daudzi no cilveekiem, kas te posto komentus pashi naw shadi bijushi kadreiz, vai arii naw tagat. ?

4 1 atbildēt

tas ari'ir vieglākais ceļš viņām nekā iegūt izglītību. un kļūt par kārtīgu cilvēku. Cilvēki kas ieiet tajā dzi'vē vairāk arī pa to nemaz neko nezina, un domā ka tas ir galvenais.

3 0 atbildēt

kā tu to domā?

3 0 atbildēt

Cik beiezi dzirdu frazi-"esmu jauna, man vajag izbaudit dzivi" un esmu redzejis ari rezultatu- nav tas patikamakais :(

2 0 atbildēt

raksts sakarigs un visa visuma diezgan patiesi attelo realo dzivi.... emotion

vienigais, kas mani nedaudz kaitinaja bija "kad" lietojums vietas, kur vajadzetu but "ka"... bet +++

1 0 atbildēt

Gribu vēl kko tādu patīk tādas lietiņas palasīt! emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »