local-stats-pixel fb-conv-api

Māte cenšas nosmacēt savu bērnu!12

55 15

Bērna māmiņa-Šantanika Skota,17 gadus veca Teksasa slimnīcā(Amerikā)centusies nosmacēt savu jaundzimušo bērnu.

Jaunā māte vairākkārt vērsusies slimnīcā,apgalvojot,ka viņas bērns bieži pārstāj elpot,ārsti bērniņu izmeklējuši,domājuši,ka zēnsm esot problēmas ar kuņģa un zarnu trakta darbību,tādēļ veikuši operāciju!

Ha,paši īsti neko nezin,ka tik kko griezt vaļāemotion

Pēc operācijas,bērns tika izrakstīts no slimnīcas,pēc kāda laika,māte atkal apgalvoja,ka bērns neelpo,nu tad ko ārsti ielika atkal slimnīcā,un pie reizes arī video kameru,jo nojauta,ka bērnam kāds kko dara.

Pēc pāris dienām galvenais ārsts vērojis bērna istabiņu(nu kamerā)redzēja,ka zēna māte ieiet,pārvelk segu pār bērna seju un sāk to ar roku smacēt,tā tas turpinājies 14 sekundes-bet ārsti paspēja laikā.

Tiesā māta teica,ka zēna tēvs gar viņiem neliekas ne zinis un,ka viņai jāpārdzīvo liels stress un,ka vēlas atgriezties iepriekšējā dzīvē un izklaidēs,kurās bērns neiederas!

Un tagad viņa varēs katru dienu redzēt rūtainu saulītiemotion(draud viņai mūža ieslodzījums)

Bet ir to pelnījusi.



55 15 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

nav ko (atvainojos par izteicienu) drā*ties pa visiem stūriem, un tad vēl brīnīties ka bērns traucē un vēl mēģināt atņemt dzīvībuemotionemotionemotion

6 0 atbildēt

hmm .. viela pārdomām. No vienas puses, viennozīmīgi, tas, ko viņa darīja, ir vienkārši šausmīgi un liek asinīm sastingt dusmās un riebumā, par tādu rīcību. Bet paskatīsimies uz to no otras puses. Viņai ir septiņpadsmit gadu. Kad man,visai nesen, bija septiņpadsmit es vēl pat par sevi nebiju pilnībā gatavs pastāvēt. Kur nu vēl rūpēties par kādu citu visu diennakti. Viennozīmīgi - ja bērns ir laists pasaulē, tad par viņu ir jārūpējas, bet ir cilvēki, kas nedomā uz priekšu. Viņai, visticamākais, likās, ka viss būs skaisti un jauki un pūkaini, bet beigās bija liela atbildība, ar kuru nespēja tikt galā un aiz depresijas izrīkojās šādi....

Rezumē - Protams, tas ir sodāms nodarījums, bet ir jāsaprot apstākļi kādos tas tika izdarīts. Es ieteiktu kādus 5 - 7 gadus cietumā vai stingrā uzraudzībā mājas arestā.

2 0 atbildēt

nu slimi!!! uzreiz dusmas uznāk emotion

1 0 atbildēt

Šamējāi av pat pusrublis..

0 0 atbildēt

- Es dotu mūža ieslodzījumu , un lai viņu pašu nosmacē cietumā , tik pretīgi skatīties , un galvenais kad mazam bērnam kuram nau spēka pretoties.

0 0 atbildēt

tagad cietumā varēs izklaidēties, cerams uz ilgu laiku..

0 0 atbildēt

visus rupjos vārdus, kurus zinu šitai acīs pateikt!!!emotion

0 0 atbildēt

Nigers.

0 0 atbildēt

Es lasīju,viņai visu lielāko stresu uzdzina tas,ka bērna tēvs nerūpējās par viņiem

0 8 atbildēt