local-stats-pixel fb-conv-api

Māte 200 reizes izvaro savu dēlu.103

919 20

Lielbritānijā sācies tiesas process pret 36 gadus veco Andželu Sallivanu (attēlā) no Midlsbro, kura tiek apsūdzēta pedofilijā – par viņas upuri kļuvis pašas 12 gadus vecais dēls. Sieviete savu dēlu izvarojusi gandrīz 200 reizes, turklāt katrs intīmās tuvības gadījums skrupulozi aprakstīts dzimumnoziedznieces dienasgrāmatā, ziņo laikraksts The Daily Mail.

Iepriekšējās noklausīšanās gaitā atklājušās šokējušas detaļas par šiem sakariem. Vientuļā sieviete vairākus mēnešus faktiski gulējusi ar savu dēlu, bet pēc simtā dzimumakta no izvirtušās māmiņas dēls saņēmis dāvanu - sporta kurpju pāri.

Pirmajā reizē Sallivana dēlu uz dzimumaktu pavedinājusi, viņu piedzirdot ar alkoholu. Pretdabiskais "romāns" ildzis desmit mēnešus, līdz skolā, kurā mācījās viņas dēls, sāka izplatīties baumas par Sallivanas grūtniecību incesta rezultātā. Policija jau noskaidrojusi, ka baumu avots bijis pats pavedinātais pusaudzis, kurš skolasbiedru priekšā lielījies ar saviem "gultas varoņdarbiem".

Pēc Sallivanas aresta policisti atraduši viņas dienasgrāmatu, kurā punktuāli aprakstīti visi seksuālie kontakti ar dēlu - kopā bijis 191 dzimumakts. Sākotnēji māte centās noliegt savu vainu, aizbildinoties ar to, ka fizisks kontakts nav bijis, tomēr dēla liecības pierādījušas pretējo.

Šobrīd perversā māte ir arestēta, bet tiesnesis viņai nozīmējis ekspertīzi pie psihiatra. Tiesas spriedums tiks nolasīts februārī, bet tas būs atkarīgs no psihiatra slēdziena par viņas garīgo veselību. Jebkurā gadījumā Sallivana tiks iekļauta sabiedrībai bīstamo seksuālo noziedznieku sarakstā, bet eksperti uzskata, ka vispiemērotākais sods sievietei būtu mūža ieslodzījums - pretējā gadījumā viņu nolinčot ir gatavi saniknotie Midlsbro pilsētas iedzīvotāji.

919 20 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000

siikajs jau ar debiils lieliijies ka dzaateejis savu maati - slimie blja 

169 0 atbildēt
dea avatarsdea

Stulbā, nogribējusies mātīte. Apvēlusies kā govs, vīrieti sev dabūt nevar un tad aiziet širmis ciet ..

90 0 atbildēt

Es saprotu, ka vīrietis var izvarot sievieti, ja grib, bet otrādi... Acīmredzot, dēlam pašam patika tas, kas notika, un pašam gribējās, pretējā gadījumā viņam nemaz nestāvētu...

63 0 atbildēt

slimā..

44 0 atbildēt

Čalis IR MOTHERFUCKER! ;[

35 0 atbildēt

Ō! Šito vakar arī atradu ziņu portālā.Šausmas!

Gribētos gan zināt kā beidzas, jo tas tika publicēts pagājšgad.Nolinčoja?

22 0 atbildēt

māte īstenībā izkropļoja dēlu

16 0 atbildēt

nav jau brīnums, ka viņa ir vientuļa - resna, psihopāte ar seksuālām novirzēm.

11 0 atbildēt

Fubļa, brīnos kā tāda pretekle vispār tika pie sīkā??

6 0 atbildēt

Fuii, cik tas ir pretīgi. Pats trakākais jau ir tas, ka dēls nemaz nekautrējās no tā, ka stājies seksuālā kontaktā ar paša māti ( kas pēc manām domām ir diezgan nesimpātiska sieviete).

5 0 atbildēt

Pretīga sieviete.

4 0 atbildēt

Pizdets.. citu vārdu nav.

3 0 atbildēt

Mother fucker huh?

3 0 atbildēt

Viņa ir diezgan paresna,diemžēl nav brīnums ka viņai nav vīrieša! Varbūt tas pats bērns ir kkāds spermas donors or smth!

4 1 atbildēt

she dont have mother instinct.. emotion

3 0 atbildēt

jbl. kur pretiigi paliek iedomaajoties ka maate taa war.. wnk psc...

3 0 atbildēt

Izlasot pirmo rindkopu, pat slikti palika... emotion

2 0 atbildēt

Nu gan!! Brīnos, kā dēls varēja neaizbēgt?emotion ? Sanarkojusies māte!!emotion

1 0 atbildēt

OMFG- no coment!

1 0 atbildēt

Pilnīgs sviests. Tgd visu dienu vēmiens nāks.emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »