local-stats-pixel fb-conv-api

Marihuāna [lietošana, fakti u.c lietas]8

60 3

Labdien pastāstīšu jums mazliet par marihuānu. Kas ir šī lieta..vai tā ir likumīga? uc. lietas protams :)

Tā tad sāksim ;).

Kas ir marihuāna? Marihuāna ir - samalts/nesamalts kaņepju ziedu(lapu, kātu) maisījums, kas satur 70 zināmas un vēl daudz neatklātas psihoaktīvas vielas (kanabioīdus), no kurām spēcīgākās un ar vislielāko medicinisko effektu ir tetrahidrokanabinols (THC)un kanabidols (CBD).
Marihuāna ir viena no visplašāk lietotām narkotikām.gaišas, zaļi brūnas, sasmalcinātas lapas un ziedoša kaņepes augšdaļa. Šo narkotiku smēķē, sajaucot ar tabaku.

Marihuānas medicīniskais atzinums? Marihuānas medicīniskais atzinums tiek vērtēts dažādi. Šeit kāds piemers kas un kā notiek mūsu organismā, kad lietojam marihuānu.
Smēķējot THC pēc 10 līdz 30 sekundēm caur plaušām nonāk arteriālajās asinīs un ar tām smadzenēs un nervu šūnu membrānu receptoros, tos saistot un izjaucot šūnu normālu funkcionēšanu.
Maksimālā koncentrācija asinīs parādās pēc 60 līdz 70 minūtēm , tad THC koncentrācija asinis samērā ātri samazinās nākošās stundas laikā, sajūtas var turpināties līdz 6 stundām.
THC ļoti labi šķīst taukaudos, tāpēc tā sadalīšanās produkti (metabolīti) ilgstoši saglabājas taukšūnās, kuru ir daudz mūsu smadzenēs un dziedzeros. Taukos THC var atrast pat pēc 2 līdz 3 nedēļām, bet sistemātiskiem marihuānas smēķētājiem THC var atrast pat pēc vairākiem mēnešiem.

Tāpēc THC ļoti spēj ietekmēt cilvēka psihi u.t.t :)

Kā citur sadzīvo ar marihuānu?

Piemēram Amsterdamu apmeklējošiem tūristiem ir iespēja novērtēt marihuānas (“travka”, “anaša”, “smail”) augsto kvalitāti, kuru brīvi piedāvā simtiem “Coffeeshops”. Pēc oficiāliem datiem, Hollandē 2002. gadā bija 782 tā saucāmo “legālo” “Coffeeshops”.
Sākot no 2010.gada līdzņemšanai pārdod tikai vietējiem …
Liberālās politikas un selekcijas darbu rezultātā kļuva iespējama tetrahidrokanabinola (THC) procentuālā palielināšana ziedpumpuros. Augstas kvalitātes marihuānas THC-kristālu liela satura dēļ tie izskatās pavisam sniegbalti (snow-white). Ar šo Hollandes marihuāna ir pāšlaik atzīta kvalitātes rādītāju ziņā par labāko pasaulē.
Tai laikā, kad Hollandē piegādājamās marihuānas kvalitāte arvien uzlabojas, cenas, kā par brīnumu, nepacēlās, bet nedaudz pat kritās.
Nīderlande ieņem pasaulē pirmo vietu kvalitatīvu kaņepju sēklu audzēšanas ziņā. Snow-white.nl var Jums pašreiz piedāvāt labāko augu sēklas: “Snow-white” (pazīstams arī kā “White Widow”).

Par sliktajām īpašībām .

Marihuānas smēķēšana ir kaitīga cilvēkam. Novēro rīkles, mutes, mēles, elpošanas trakta un smadzeņu audzēju gados jauniem marihuānas smēķētājiem pat 19-38 gadu veciem.
[Veči tākā uzmanās]

UN EV NEAUDZĒJAM MARIHUĀNU MĀJĀS LŪDZU..! :D

60 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Marihuāna.video
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Autors pats nezin par ko runā. Pēc pieredzes: pīpējiet marihuanu.

9 0 atbildēt

nejau lapas pīpē dāāāā. Tajā pēdējā bildē ir marihuāna kas vēl nav sākusi pat ziedēt :D 

5 0 atbildēt

ee saspiestas? :D neizskatās nemaz tik sasietas :D

2 0 atbildēt

bullshit vis sitas raksts ! I 

1 0 atbildēt

vareeji jau pa efektu arii kautko uzrakstiit, bet taa ir OK ;)

1 0 atbildēt

Kāds vēl bulšits tikai vietējiem?Pārdod visiem līdzņemšanai!

1 0 atbildēt

Suņa murgs

0 0 atbildēt