local-stats-pixel fb-conv-api

MarGoša6

MarGoša   emotion

Kāda žurnāla gavenais redaktors Igors Rebrovs, saukts arī par Gošu, nekad nav mēģinājis saprast sievietes, viņu dēvē par rūdītu nelieti, kurš regulāri maina dāmas. Taču kādā reizē sieviete, kuru viņš sāpinājis, nolemj atriebties un lūdz zīlniecei Gošu noburt. Kādā rītā Goša pamostas, ieskatās spogulī un ierauga nevis sevi, bet daiļu bruneti vārdā Margarita.
Seriāla gaitā tiek atklāts, cik grūti sievietei iejusties vīriešu vidē. Jaunradītajai Margaritai palīdz Gošas studiju laika draudzene. Taču Margaritai lemts arī iemīlēties… vīrietī.

Seriālā galveno lomu attēlo aktrise Marija Bersenjova, kuru šogad www.ruskino.ru atzina par labāko aktrisi.

Kāds ir teicis (un daudzi tam piekritīs) – lai līdz sirds dziļumiem izprastu sievieti, par tādu vienkārši jāpiedzimst. Un jaunajā TV3 seriālā MarGoša šī tēma tiks likta pašā centrā – par to daudz un dikti tiks domāts, runāts un arī smiets.

Tātad, par pašu seriālu - kāda populāra vīriešu žurnāla galvenais redaktors Igors Rebrovs (saukts par Gošu) gan nekad nav mēģinājis līdz galam izprast sievietes un ielīst to ādā un dvēseles nostūros. Viņš drīzāk dēvējams par rūdītu nelieti, kurš daiļās dāmas maina kā zeķes. Un kur nu tādam līdz sievietes dvēseles trauslumam... Kādā reizē daiļava, ko viņš aizvainojis un sāpinājis, nolemj pārmācīt nekrietneli un lūdz zīlniecei viņu noburt. Un, lūk, rezultāts – kādā rītā Goša pamostas savā dzīvoklī, ieskatās spogulī un tajā pretim raugās nevis neskūtais mačo, bet gan daiļa brunete Margarita (saukta par Margo)! Tagad brunču medniekam nekas cits neatliek, kā vien iemācīties būt ... sievietei – ne tikai krāsoties, lietot augstpapēžu kurpītes un minibrunčus, bet arī daudzas citas sievietes dzīves gudrības. Tā, lūk, mēdz atspēlēties nekrietnu mačo liktenis.

Galvu reibinošie notikumi

Tomēr, kā atklājas, ne jau ģērbšanās un pucēšanās ir tas grūtākais sievietes dzīvē – vēl sarežģītāk ir izdzīvot skarbo, ambiciozo un bezprincipu vīriešu vidū. Kurš zina, vai jaunradītais tēls MarGoša spētu ar visu tikt galā, ja ne viņas (viņa) studiju gadu draudzene, dīdžejs Aņa Somova (viņu atveido dziedātāja Jeļena Perova), kura ir vienīgā, kas zina patiesību par MarGošu. Tieši viņa ar neticamu spēku un pārliecību palīdz MarGošai tikt galā ar nepatikšanām un sarežģījumiem. Bet pārvarēt ko ir gana daudz – sākas cīņa par galvenā redaktora amatu (izrādās, ka Gošas kolēģis jau izsenis vēlējies iekārtoties šajā siltajā vietiņā), jāatrod aizvainotā draudzene, kura Gošu nobūrusi. Bet tas pat nav ļaunākais – MarGošai lemts iemīlēties. Iemīlēties vīrietī! Un klāt laiks krietnām pārdomām – vai atgriezties vīrieša ādā, vai tomēr palikt daiļās brunetes tēlā?

18 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.tvnet.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

ja godīgi,tad vienīgais krievu seriāls kuram ik pa laikam uzmetu aci.pati margoša ar tīri cērtama :D

3 0 atbildēt

aizraujosh seriaals ;)

2 0 atbildēt

beehh.. (puke)

1 1 atbildēt

ļoti forš, mūsdienīgs seriāls.

Nekāds banālisms un naivisms. realitāte

+++ seriāls

0 0 atbildēt

filma laba,pati skatos. emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz Siguceee komentāru "Man šķiet, ka šī ir visideālākais seriāls kurš ... "

Man ir pilnīgi tā pat :D:D

 

0 0 atbildēt