local-stats-pixel fb-conv-api

Mans ieteikums par Spoki.lv uzlabošanu!14

48 8


Tās ir manas domas kā varētu uzlabot www.spoki.lv interneta lapu

Uzspiežot  www.spoki.lv Uzreiz atverās vaļā  Jaunie raksti kas ielikti Pirms pāris minūtēm vai stundām vai kā tam līdzīgi!
Bet Piemēram Jacky - viņš ir adminis un viņs pašus svarīgākos notikumus un ziņojumus spēj uzlikt spoku sākumā uz tik ilgu laiku cik vien nepieciešams!
Nu un tākā pagaidām ir  2 Varianti
!

Lūūk abi varianti kā var pacelt rakstu!
 
  Pacelt Rakstu uz sarakstes sākumu - Tikai vienreiz! 100 Cepumi!
  Pacelt rakstu uz augšu un izceļ to zaļu - 1 diena 950 cepumi!

Paceļot rakstu uz sarakstes sākumu un paceļot rakstu uz augšu un izceļ to zaļu (Nozīmē ka 1 dienu šis raksts būs zaļā krāsā)! Šā vai tā, kad kāds pievienos jaunu rakstu, jūsu pievienotais raksts atkal kāpsies uz leju!

Tā jau tas pats man liekas normāli, bet man radās ideja, takā sākumā teicu par Jacky - kad viņš svarīgāko var ielikt pašā sākumā un raksts nekāpjas lejā!
Piemēram kad ir kāda izsole!  

Varētu izveidot speciālu sadaļu kuru varētu nosaukt '' Dienas īpašie spoki''
vai vienkārši '' Īpašie spoki''!  Un šī sadaļa varētu atrasties sadaļas augšā, Tieši apakšā zem Spoki atēla. Un galvenais kāpēc es to iedomājos! Tā pat nesen tika uztaisīts mazs upgreids par Spoku sekošanu cits citam tādā veidā padarot Spoki.lv vieglāk izsekojamu bet kā aptajā redzēju tad puse nemaz par tādu nebija dzirdējuši! Nu un šajā ''Dienas īpašie spoki'' varētu likt rakstus nepakāpjoties uz leju, bet arī gan ja kāds nākamais liks rakstu tad tu pakāpsies uz leju! Sākumā tas izklausās tā pat kā parasti bet izlasi visu līdz beigām!
Lai tur rakstu ieliktu vajadzētu vidēji 1000 cepumus! Vai arī augstāku!   Jo galvenais mērķis ir tas ka varētu paskatīties interesantus rakstus vai kaut ko citu, jo diez vai kāds maksās un liks iekša kaut kādu sen zināmu vai nevienam nesvarīgu informāciju! Pašu interesantāko uzspiežot uz sadaļas!  

Un tāpēc es domāju kad kāds ieliek šeit rakstu par 1000 cepumiem un turās kā jau parasti augšā visu laiku bet ja kāds ieliek tad pakāpes atkal zemāk! Ar to es domāju tas neatšķiras īpaši takā parasti, bet šeit būtu ja pāris lapas tikai kuras varētu mierīgi pārškīrtīt un uzzināt vissinteresantāko. Un šo sadaļu varētu ik pēc nedēļas vai mēneša atkal nodzēt tos rakstus kas bijuši šai sadaļā bet tavs raksts nebūs dzēsts, tikai izņemts no šīs sadaļas vai arī kā jau teicu reizi nedeļā vai mēnesī ( Man labāk liekas mēnesī) Varēsi samaksāt kādus vidēji 500 cepumus un tavs raksts atkaļ no apkšas paceļas uz augšu tādējādi samaksā pusi un raksts nonāk augšā un netiek no sadaļas izņemts!

Jo arī ''Pacelt rakstu uz sākumu un izcelt zaļu kurš principā ir tāds pats kā vienkārši paceļot rakstu! Un samaksājot par to 950 cepumus man tas liekas neizdevīgi!

Nu par to dzēšanu es nezinu, jo nezinu kā admiņiem tas liktos dzēst katru mēnesi vecos rakstus!

Un vēlviens piemērs šajā sadaļā varēs nonākt tie kuri būs par savu rakstu dabūjuši vairāk par kādiem 300+ bet mīnusus neņemam vērā!
( Varat izteikt savas domas par cik plusiem varētu pievienot šai sadaļai)

Un tas bija mans priekšlikums kā varētu ātrāk atrast un redzēt pašus labākos, šokējošākos u.c. rakstus/vidio vai bildes!

Ja piekrītat manis teiktajam un gribat šādu sadaļu lai varētu uzlabot un atrāk visu izdarīt lieciet ++

Ja būs liela atsaucība tad admiņi cerems varētu šo lietu realizēt es ceru! :)

Visu ko gribat ieteikt vai nesaprotas varat rakstīt komentāros! :)

48 8 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

mani tīri labi apmierina tagadējie spoki.lv emotion

4 0 atbildēt
epg avatarsepg

un īsāk sakot? :)

3 0 atbildēt

uzpied uz "labākie" un būs tev apmēram tas pats kā tu sarakstiji!))

3 1 atbildēt

neliekas nekas šaušalīg jauns vai vajadzīgs, bet tas jau jacky ziņā ;)

p.s. - "admiņi" to nekādā gadījumā nevar noorganizēt ;)

2 0 atbildēt

atbildot uz MONTANNA komentāru " :D Ai gribeeju kaa labaak bet laikam nekas ... " iespējams :) bet nu to vislabāk būtu ieteikt vai nu sadaļā "pieprasu" vai aizraxtīt viņam pašam ;)

1 0 atbildēt

atbildot uz MONTANNA komentāru " IISAAk sakot jaunu sadalu kur tiek likti ra... "

Tā arī vajadēja teikt, biku grūti iebraukt taj garajā peršā. ;D  

1 0 atbildēt

atbildot uz fcsanok komentāru " uzpied uz "labākie" un būs tev apmēram tas pa... " Uz kādu labākie ? :D Bet bija citi mēķi veel ja izlasiiji! Drosvien neeeizlasiji liidz beigaam

0 0 atbildēt

atbildot uz MONTANNA komentāru " p.s. - "admiņi" to nekādā gadījumā nevar no... " "Ja būs liela atsaucība tad admiņi cerems varētu šo lietu realizēt es ceru! :)"

0 0 atbildēt

Priekš kam tāda sadaļa, kur tikai piespraustie raksti stāv, tas jau neuzlabo kvalitāti. ;)

1 1 atbildēt

atbildot uz bubble komentāru " "Ja būs liela atsaucība tad admiņi cerems v... " :D Ai gribeeju kaa labaak bet laikam nekas nesanaaks :( Vnk mosh sadalu kur nonaak visi kuriem paari + 300 Punkti ?

0 0 atbildēt

atbildot uz bubble komentāru " iespējams :) bet nu to vislabāk būtu ieteik... " Nu ok vnk gribeeju kaut koo mazliet citu! Nu es domaaju sadalu kuri par raxttiem oeim dabuujusi vairaak kaa 300 vai vairaak ++ punkti

0 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " un īsāk sakot? :) " IISAAk sakot jaunu sadalu kur tiek likti raksti kuri buutu dabuujusi +300 (raxtu bet nu es taa

0 0 atbildēt

atbildot uz Abadins komentāru " Tā arī vajadēja teikt, biku grūti iebraukt t... " Nu taa jau tik viena maza dalina ko varbuut var realizeet!

0 0 atbildēt

atbildot uz bubble komentāru " neliekas nekas šaušalīg jauns vai vajadzīgs, ... " p.s. - "admiņi" to nekādā gadījumā nevar noorganizēt ;)  - Ko tiesi ?  

0 1 atbildēt