local-stats-pixel fb-conv-api

Maniaku Vēstis: sargies datormeistara1

61 0

Izlasot šito atcerējos draudzeni, kurai pēc "meistara" apmeklējuma bija uzradusies mistiska programma kura piefiksēja visu ko viņa darīja. Tad nu arī aizdomājos par to, cik mēs esam lētticīgi un savā ziņā arī neaizsargāti. Bet tomēr uz visu ir jāskatās ar humoru.

Tā kā aiz loga valda svelmains karstums, ne katrs vēlēsies lauzīt sakarsušo galvu par nopietnām lietām. Tāpēc šodien arī jautrāka tēma par datormeistaru Trevoru Hārveru no servisa kompānijas «Rezitech». Trevors strādāja par Mac datoru tehniķi, un viņam piemita niķis klientēm - Losandželosas sievietēm uzstādīt uz datora webkameras programmu «Camcapture».

Pēc policijas informācijas, karstais sieviešu mīlētājs bija izveidojis veselu apziņošanas sistēmu, kas uz viņa viedtālruņa informēja, ka kārtējais upuris patlaban atrodas mājās, un ir ieslēdzis datoru. Tad viņš knipsēja kadrus, un saglabāja tos uz sava HDD. Likumsargi atrada uz viņa PC tūkstošiem Losandželosas sieviešu fotogrāfiju.
Datormeistars - maniaks iekrita nejauši: kāds no «Rezitech» remontētajiem datoriem acīmredzami izrādījās nekvalitatīvi izremontēts un nokļuva "Apple Genius Bar" firmas servisā. Apples tehniķis ļoti izbrīnījās, kad uz displeja parādījās dīvaini brīdinājumi standarta Mac OS interfeisa veidā:

"Konstatēti iekšējā sensora darbības traucējumi. Ja Jūs nevarat tos novērst patstāvīgi, pamēģiniet datoru pāris minūtes paturēt siltos ūdens tvaikos. Tas notīrīs sensora virsmu."

Tam bija stabils efekts, un dažas lētticīgās dāmītes pat pamanījās ņemt līdzi laptopu dušā. Tad Apple Genius Bar tehniķis atrada «Camcapture» programmu un izsauca policiju.

Potenciālajiem upuriem tiek ieteikts izrevidēt direktoriju /Library/WebServer/Documents un pārbaudīt uz Camcapture failiem.

61 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

ko viņš dara kad atnāk vīrs mājās? emotion

0 0 atbildēt