local-stats-pixel fb-conv-api

Mani tas satrauc!!21

32 17

Patiesība vai muļķibas, nev ne jausmas, bet jo vairāk par to lasu, jo vairāk mani tas uztrauc.


Gruzīņu pareģotāja Vanga pirms savas nāves bija pareģojusi, ka 2008. gada augustā būs cēlonis, kas izraisīs 3.pasaules karu. Cerība ,ka augusts paies mierīgi nepiepildījās, Gruzijā karš. Kaut arī Gruzīņi vēlas slēgt mieru, Krievi turpina bombardēt. Neizskatās,ka viss tik ātri beigsies.vairāk kā 1500 bojāgājušo. Krievi ir izteikuši nopietnus draudus Latvijai. Ja Latvija pieskarsies krieviem, no Latvijas nekas nepalikšot pāri. Un visticamāk ka Latvija Dosies aizstāvēt Gruziju tādejādi satracinot Krievus..
Pēc Vangas pareģojumiem 2010, gada novembrī sākas 3.pasaules karš, kurš beidzas 2014.gada oktobrī. Kara laikā tiks izmantoti ķīmiskie un atomieroči. Pareģoti apstaojumi ar radiāciju . Kara laikā musulmaņi uzbruks eiropiešiem . un 2016 gadā tāda Eiropa vairs nemaz nepastāv

ēs.
Negribētos tam visam ticēt, gribētos cerēt ,ka nekas nesāksies, bet vis jau ir sācies.!
Vajagot domāt pozitīvi.. nezinu gan vai mans pozitīvās domas spēks spēs glābt pasauli. Un jā, man ir sajūta, ka karš būs un , ka es to piedzīvošu. Cilvēki man apkārt vairs neļauj man lasīt ziņas, es tik sabeigšu savus nervus,bet grūti pārstāt par to visu interesēties.
No samērā daudz cilvēkiem ir nācies dzirdēt, ka viņi jūt, ka piedzīvos pasaules galu... un jau atkal pārņem tās jokainās sajūtas, kas ar mani notiks pēc nāves, jāmirst visiem agrāk vai vēlāk, bet neviens nāvi nevēlas piedzīvot kaut kādā katastrofā vai karā, sāpēs un ciešanās.. Jo vēl grūtāk noskatīties kā aiziet cilvēki tev visapkārt.
Nākošais jautājums, ja reiz dzīve tik ātri beigsies, tā ir jāizbauda, bet vai maz es to māku.? Pārāk bieži sanāk nožēlot taisni neizdarīto nevis izdarīto. tik daudz zaudētu iesēju.. viss savas muļķības un baiļu dēļ, bail riskēt, bail kaut ko pazaudēt. Runāju par dzīvi itkā diži daudz no tās būtu nodzīvojusi, pati vēl maza, bet vai tam ir nozīme ja pēc pareģojma man atlikuši vairs tik kādi 2, 3 gadi? Drebuļi sāk skriet cauri,un vēders tā dīvaini kņud, gala sāk sāpēt un kājas tādas nestabila paliek.. Ja nervi vēl nav beigti, tad drīz būs..
Kārtējā nakts ,kad nevaru aizmigt, rīt būs kārtējais rīts kad nevarēšu pamosties.. jautājumu vairāk kā atbilžu...
tik viena lūgšana prātā, Miers virs Zemes un cilvēkiem labs prāts.

32 17 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

FAKE AND GAY!!!  Ticiet šādām muļķībām un jūs tālu tiksiet!!:)  

8 0 atbildēt

=) āw cik mīļi

1 0 atbildēt

sakritība, bet tieši šogad novembrī ziemeļkoreja sāka uzbrukt dienvidkorejai un mēs visi zinam uz ko tas viss iet tur pie dzeltenajiem...

0 0 atbildēt

tu jau pati mums te visiem tgd smadzenees ieborēsi, un es netiu šim visam !

0 0 atbildēt

Tagad jau ikpalaikam tie Al Queda (vinji ir musulmaņi) kautko izdara eiropai, nu tās bumbas Īrijā laikam mašīnā ielika un kautkas bija arī Vācijā un Francijā :[

0 0 atbildēt

es zinu kā tas ir ka kaut ko salasās, un kaut kas no tā arī piepildās, un gaidāms kas slikts, tad tiešām grūtāk dzīvot, BET kāpēc dzīvot savādāk tikai tāpēc ka tu tā domā. ja es pateiktu ka rīt snigs sniegs, un pēc tam gaidāms ledus laikmets, tad rīt arī snieg sniegs, bet tas jau nenozīmē ka jāuztraucas tālāk.

0 0 atbildēt

pirmkārt , es esmu lasījis vangas biogrāfijas un nekādus tamlīdzīgus murgus Vanga nav pareģojusi

otrkārt, ja tev ir kaut kāda psihoze par to ka būs pasaules gals nevajag visus savus murgainos spriedumus likt internetā slepjoties aiz izdomātiem Vangas  pareģojumiem jo tas ko tu domā ar savu pusjēlo prātiņu nevar ieintresēt ne par vienu cilveku vairāk kā tavu latviešu valodas skolotāju kura tev par debīliem domrakstiem liek labas atzīmes tikai tāpēc ka nav interpunkcijas kļūdu

-

0 0 atbildēt

ja pasaules karš būš manās biksēs :D

0 0 atbildēt

Pasaule tā pat iet uz pašiznīcību.

Varbūt labāk arī būtu izmirt visiem,lai beidzam čakarēt šo zemi.

0 0 atbildēt

cienu tavu viedokli paldies =]]

0 0 atbildēt

Šādi turpinot, psiholoģiski būsi jau miris pēc pāris mēnešiem.

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Tici vairāk tām muļķībām, šitā ātrāk kātus atstiepsi no sapistiem nerviem, nevis no pasuales gala emotion

0 0 atbildēt

Pareģojums jau izgāzies mazliet.. ne visam vaig ticēt..

0 0 atbildēt

Sanāk ja 2010 desmitajā gadā sāksies 3 pasaules karš un tagad ir 19 decembris. vel 11 dienas lai tas oficiāli sāktos, man personiski kkā neticās ka būs tas 2 pasaules karš, krievija normāli sadzīvo ar Latviju ( Zatlers pat brauca oficiālā vizītē uz Krieviju) 

0 3 atbildēt