local-stats-pixel fb-conv-api

Man pofig par jūsu mīnusiem!45

38 1

Iepriekš bija raksts par to suni kuram aizsieta mute!

Tajā rakstā komentāros bija baigi naidīgi noskaņoti cilveki, es pat teiktu muldoņas :P

Te nu jūs visi kas rakstija: es viņam pimpi ar drāti nogriezīšu! Vai: Ieraudzīšu - nositīsu!!! Nu karoc bla bla bla...!!! Varat aizrīties!!!!!

Rekur no NRA:

Iespējams, ka suns, kurš vairākas dienas ar aizsietu muti klaiņojis apkārt, nemaz nav kļuvis par upuri vardarbīgiem cilvēkiem, vakar ziņoja LTV raidījums "Panorāma".

Veids, kādā bija aizsiets purns, ārstus un dzīvnieku tiesību aizstāvjus mudina domāt, ka suns, iespējams, nav cietis no cilvēka vardarbības, bet aizmucis no ārsta vai saimniekiem, kas viņu vedis pie ārsta, norāda "Panorāma".

Apsējus, kāds bijis ap suņa purnu, visbiežāk izmantojot veterinārārsti, lai savaldītu niķīgus suņu, veicot vienkāršas manipulācijas, piemēram, ausu tīrīšanu un nagu apgriešanu, skaidro veterinārārsts Guntars Berķis. Neskatoties uz to, Juglas dzīvnieku patversme ir uzrakstījusi iesniegumu policijai.

Juglas dzīvnieku aizsardzības grupas valdes priekšsēdētāja Astrīda Kārkliņa pieļauj, ka dzīvnieks iepriekš nav cietis no vardarbība, jo sunītim nav bail no cilvēkiem, un viņš ir ļoti draudzīgs mājas suns.

Patlaban nelaimīgais suns ir noķerts un, kā saka dakteri, viņš būs dzīvotājs. Sunim gan būs jāveic operācijas, lai atjaunotu purniņu.

Tad te nu rodas jautajums: Kuru jūs tagad meklēsiet un griezīsiet? Veterinārārstu?



38 1 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Nevajag pārsteigties ar šo informāciju. Var taču redzēt, ka te rakstīts IESPĒJAMS

Ja jau to izdarījis pats saimnieks, kāpēc viņš suni nemeklēja? Kāpēc neziņoja patversmēm, ka aizmucis suns ar aizsietu purnu? Tā jebkurāgadījumā ir nolaidība. Un suns būtu gājis uz mājām, nevis nedēļām klīdis apkārt. Turklāt tas ir tikai viena vetārsta viedoklis. Daudz sakarīgāka informācija vakar izskanēja Degpunktā. Turklāt, ja pareizi sapratu, tad tur šodien būs turpinājums.

Manuprāt tas ir tikai mēģinājums klusi izbeigt lietu, lai nevajadzētu ķāpāties.

4 0 atbildēt

kas to būtu domājis... bet vairākos avotos tika minēts, ka sunim aizsiets purns ar dzeloņdrāti. izrādās, ka tā bija lente. 

1 0 atbildēt

vismaz kkas LABS!

1 0 atbildēt

Labi suns patys aizbzis kad vinam aizseja purnu, lai vinu sakoptu

Jautajums rodas kur tagad ir sie jaukie suna saimnieki

un tas ka vini veel nezinku ir suns ie absurds jo jau so suni paradija visur tagad vinsir popularaks par visiem citiem latvija

0 0 atbildēt

bullshits! tad kurš normāls vetārsts aizsien tā purnu, ka paliek tādas rētas? pēc visa redzētā, kas notiek pasaulē, nav ne mazāko šaubu, ka to ļaunprātīgi izdarījis cilvēks.

0 0 atbildēt

un muļķīgi bija ievietot visus tos rakstus ar atlīdzībām u.t.t,skaidriem tekstiem par to,ka tas ir cilvēka ļaunprātīgs nodarījums un tagad apm - ā,un starpcitu,iespējams,tā nav vardarbība. pff! paši uztaisīja visu to ažiotāžu. tāpēc nav ko brīnīties par naidīgi noskaņotiem cilvēkiem un nesmukiem komentāriem. un to veidu kā purns bija aizsiets varēja noteikt arī ātrāk.

0 0 atbildēt

kada jega te ko rakstit,kad tapat nekas nav noskaidrots un ma vai ari tiks noskaidrots

0 0 atbildēt

Ja nebūtu pie vainas, tad neslēptos ''zem galda'', bet tā arī pateiktu,un viss ātri tiktu noskaidrots, nevis ļautu sunim vairākas ned. klaiņot apkārt un, kad visas ziņas pilnas ar šo lietu,nelikties ne ziņas,

0 0 atbildēt

satiktu uz ielas blje vinam nahuj dirsu ar maxraflex aizspistu ciet ta lai sudi uzkrajas un  pec tam explode ! sitadus maitas gabalus vaig nosaut uz vietas

0 0 atbildēt

Skranda

 

''Veids, kādā bija aizsiets purns, ārstus un dzīvnieku tiesību aizstāvjus mudina domāt, ka suns, iespējams, nav cietis no cilvēka vardarbības, bet aizmucis no ārsta vai saimniekiem, kas viņu vedis pie ārsta, norāda "Panorāma".''

 

0 0 atbildēt

 

Skranda Kam negadās :D
0 0 atbildēt

da es ari nesu nekads milis pasam suna ari nav toties ja tas butu ar kaki butu 10x skarbaks :D nu bet pasaki tadiem mergliem ir vietas pasaule ? saprotu nosauj to suni a ta nabags skraida 2ned ar sapistu purnu nu galigi neder ;)

0 0 atbildēt

NU bet ja vinš ir aizmucis no saimnieka - tad jau tas butu pazinots ka tiek meklēts suns kuram ir aiziets purniņš un saimnieks vai cilveks kam tas suns pieder butu meklējis un tagad atsaucies kad suns tika atrasts.. Un ja tas suns no klinikas butu aizmucis tad par to arii butu zinojushi nevis klusejushi un telojushi pofigistus.... Tā sieviete ari no Juglas patversmes teica - Suns nebaidās no cilvēka utt - blje nahuj kad to suni pa Ķekavu redzeja un par meģināja noķert VIŅŠ MUKA....tgd jau vinjsh noteikti tur vnk ir pieradis un vairs nebaidās...  

0 0 atbildēt

atkal sākas.

0 1 atbildēt

blje tam sunja mocitajam - jaaklim taa teikt. es i*chiitu kajas divas naglas un pie mashinas akjiishiem piesleegtu un tad pagaazetu :)

0 1 atbildēt