local-stats-pixel fb-conv-api

Man Uzspļaut ?25

138 17

Man Uzspļaut? Jūs jau laikam esat redzējuši šo reklāmu, kura mums meiģina iestāstīt ka ja nepirksim kontrabanbu, tad mēs rūpēsimies par bērniem, grūtniecēm un pencieonāriem. Bet ko tas dod, tāpat bērnu nauda ir tikai 8 lati uz mēnesi.8 Ls man knapi pietiktu uz nedēļu, jo es macos mākslas skolā kura japērk dārgi materiāli. Kā ir mazuļiem viņiem nopērk pampersus un kadu barību un viss naudas vairs nav.Pencionāriem, viņiem ir vel sliktāk maza pensija un lieli reiķini par dzīvokli, bet kad jāpērk zales tad vel sliktāk paliek. Un šī reklāma parādijās tikai tapec, ka kads deputās grib augstāku amatu. Lai tikai dabūtu vairāk naudas. Tādas domas ir man, ja kadam ir savādākas tad sakiet. :)

138 17 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Labāk pastāstītu, ko nozīmē šīs reklamas, jo to jēgu es nesaprotu.

26 3 atbildēt

Biju redzējis plakātus un nesapratu, par ko runa, bet vakar sēžot viesnīcā un pārdomājot dzīvi redzēju arī pašu reklāmu- un padomāju tieši to pašu, ko tu raksti! Vnk sviests kkaads, jo valdīpai tiešām ir uzspļaut mums visiem- galvenais lai laikā nomaksājam nodokļus un pvn maksājumus!

+ par to, ka domā kā es!

13 2 atbildēt

Es esmu students, tad, kad valsts nodrošinās man darbu kurā es varēšu nopelnīt brīvdienās naudu lai es varu izdzīvot, nevis 50 ls mēnesi, kad jāraujas kkadā veikalā dirsu plēsdamam pa 1.20 stundā, es ar prieku maksāšu nodokļus. Pagaidām, kamēr es mācos es tur neko nevaru darīt.

     Tā kā es domāju ka tas kurš izdomāja šo reklāmu var ēst sūdus ar lielo karoti.

10 1 atbildēt

Ja man būtu daudz vairāk naudas, es pasūtītu līdzīgas šāda tipa reklāmas un nostādītu pie katras valsts iestādes (kurās notiek valsts pārvalde) un ja vēl varētu, tad katrā to ēku gaitenī izliktu milzīgus plakātus. Ar domu, ka nevajag tautai likt likt maksāt par to, ko nezināmi valsts ierēdņi ir savārījuši un ja grasies ņemt kukuli, tad tikai un vienīgi tev ir uzspļaut uz jaunām ģimenēm, nodrošinātām vecumdienām un bērnību.

6 1 atbildēt

Man uzspļaut uz valdību un tās kārtējās propogandas mēģinājumiem.

6 2 atbildēt

Pencionāriem? 

3 0 atbildēt

Mazuļu barība. Skan kā tādam lopam.

3 0 atbildēt

Es domaju lai valdiba nodrosina cilvekus ar pienacigu algu un tad, mes varesim atbalstit ari sos laudis. Tagad aploksne ir viens no retajiem veidiem lai dzivotu nevis izdzivotu.

4 1 atbildēt

ir taads Latvijas novads kaa Latgale... cilveeki tur nav nomirushi badaa tikai pateicoties kontrabandai... driizaak kontrabanda ir sekas, nevis iemesls...

3 1 atbildēt

Nāk smiekli par tiem idiotiem, kas domā, ka nodokļu nemaksāšana kaut kādā veidā ir neatkarības pazīme. Tā visa ir viena liela sistēma, nemaksājot nodokļus jūs degradējat Latvijas ekonomiku, izglītību, kultūru un infrastruktūru. Būtībā jūs paši sevi apzogat un vēl dodad labu biznesu krievu kontrabandistiem.

2 1 atbildēt

Kad beigsi norauj uudeni.

1 0 atbildēt

Un vēl kas- kur tad lai valsts ņem naudu šiem pensionāriem, utt, ja mēs valstij nodokļus par precēm nemaksājam?

Vai tiešām kāds vēl brīnās par krīzi, kas sekoja pēc tam, kad vairāku gadu garumā cilvēki mēnesī saņēma pāris simtus aploksnēs, lai nebūtu jāmaksā nodokļi?! Pēc tam, kad apkopēja mēnesī ap 500Ls saņēma?!

Reizēmn man tiešām rodas sajūta, ka vidusmēra latviešu pusaudzis tika ''uzštellēts'', lai pačīkstētu par lietām, no kurām īsti neko nesaprot( respektīvi- neko vairāk par to, ko kauc neizglītotā sabiedrības daļa, kas ir dikti aizvainota, ka pienāca krīze un nu viņi ar savu nepabeigto vakarskolas izglību, iepriekš aploknē saņemto 600Ls vietā, saņem vairs tikai minimālo algu).

NO OFFENCE.. JUST SAYIN'

1 0 atbildēt

Ja godīgi es tās reklāmas jēgu nesapratu...

Un iemācies rakstīt!!!

0 0 atbildēt

Pa pensionāriem nedirs, mans vectēvs pa 3 gadiem ir 1500 LS sakrājis!! Un viņam ir parasta pensija, visu mūžu bija celtnieks, tātad pensionaŗi mums dzīvo labi!

0 0 atbildēt

Ahā,piekrītu LuckyDay.

0 0 atbildēt

drīzāk jau valdībai uzspļaut

0 0 atbildēt

es ar ieraugot aizcepos par to ka tie ir lohi kas manipulē uz bērniem , tik pretīga reklāma, ja vēl tas būtu ar reālu nodomu panākt lielākus pabalstus, bet patiesībā sākumā tie resnie dukši uztaisīs sev vēl pa 2labiem atvaļinājumiem un tad varbūt pēc dažiem gadiem bērnu pabalsts sasniegs 10 ls un mums būs jāčurā karsts tvaiks jo UUUUuuuuuUU tas tač ir gadsimta notikums kaut ko pielika nevis noņēma

viss, aizcepos :D

0 0 atbildēt

Ti tiešām ,šie jau ļoti domājot par pensionāriem ,smiekli nākemotion

0 0 atbildēt

Jā, man uzspļaut.. oo rekur nauda nāk! /Deputāts/

0 0 atbildēt

Ieraugot šo reklāmu, nodomāju ko līdzīgu. 

Un starp citu, cik tad diezin viņi izgrūda naudas par šo kampaņu, kas vismaz pusei iedzīvotāju ir pilnīgi pie pakaļas, ne jau, redzot šo reklāmu, kāds aizdomāsies: "O tiešām, jasāk pirkt tas un tas par dārgākām cenām veikalos, jo tad  nevarēs manam bērnam izmaksāt 8Ls bērna pabalsta"

0 0 atbildēt