local-stats-pixel fb-conv-api

Mamma izjauca iespēju pārgulēt...8

24 1

Kāds puisis dalās savā pieredzē......varbūt Tev arī ir bijusi līdzīga pieredze? Ne vienmēr viss sākotnēji izskatās, kā tas patiesībā ir....

Simpātiskākais puisis skolā

Atceras Mārtiņš (22 gadi). Atminos, ka, ejot astotajā klasē, stundās daudz vairāk domāju par seksu un meitenēm, nekā par mācībām. Arī starpbrīžos ar citiem puišiem daudz runājām par to. Likās, ka visi gribēja! Izskatījās, ka arī meitenēm šī tēma ļoti interesē. Tā kā biju skolas skaistulis un klases līderis, tad runāties un flirtēt ar meitenēm man nebija it nekādu problēmu. Klasē mācījās Ieva (vārds mainīts). Viņa nebija visskaistākā no meitenēm un ar labāko reputāciju, bet toties ar skaistām krūtīm, un viņa daudz runāja par seksu. Jutos ļoti gandarīts, kad kādā klases ekskursijā mēs apsēdāmies blakus autobusā un viņa mani aizskāra tur - lejā.


Atceros, ka kādu dienu Ievai stundas laikā aizmetu zīmīti par to, ka esmu uzbudināts un man ļoti gribas, ka viņa dara tāpat kā autobusā... bet viņa nereaģēja. Es pat atceros, ka kādu reizi, esot uzbudināts, zvanīju viņai uz mājām, lai parunātos...

Pirmā reize – tikai ne dzērumā

Neskatoties uz to, ka skolā biju līderis un ka Dievs man dāvājis skaistu izskatu, biju nevainīgs. Iespējams, tas bija arī tāpēc, ka biju pozitīvs līderis – tusiņos nepiedzēros, nepīpēju un negribēju savu pirmo reizi dzērumā un ar meiteni, kuru nemīlu. Par to, ka esmu nevainīgs, ne brīdi nekaunējos. Drīzāk es šaubījos, ka visi tie klasesbiedru „mednieku stāsti” par meitenēm ir patiesi. Biju pārliecināts, ka tie ir safabricēti un, stāstot šos stāstiņus, viņi it kā sajūtas vīrišķīgāki, pārāki par citiem. Pienāca laiks, kad Ievai bija dzimšanas diena, uz kuru viņa aicināja arī mani. Protams, es aizgāju. Ja godīgi, tad vienīgais, kāpēc tur gāju, bija cerība, ka viņa varētu ar mani pārgulēt. Kad pienāca vakars, Ieva ierosināja dejas un mēs divatā sākām dejot lēnās dejas. Ieva sāka gar mani rīvēties un ātri vien mani uzbudināja. Pēc pāris dejām, kad pulkstenis bija nedaudz pirms vienpadsmitiem un gandrīz visi bija jau devušies mājās, viņa man vaicāja, vai es palikšot pa nakti. Tajā brīdī šie man likās paši saldākie vārdi. „Šie ir mani svētki”, nodomāju. Pirms paguvu atbildēt, notika kas negaidīts.

Negaidīts pavērsiens

Man iezvanījās telefons. Tā bija mamma. Viņa teica, ka ir atbrauksi man pakaļ un gaida mani lejā. Es nespēju tam noticēt. Protams, teicu - nē, palikšu pa nakti, bet viņa, it kā zinot, bija daudz stingrāka nekā citreiz. Ātri atvadījos no Ievas un ļoti dusmīgs gāju lejā. Mamma bija pārvilkusi strīpu manai pirmajai iespējai! Protams, ar laiku sapratu, ka tā nudien nebūtu bijusi pirmā reize, kādu to patiesi iztēlojos un ar meiteni, ar kuru lepotos.

Mamma – mans varonis!

Šobrīd esmu precējies ar meiteni, kuru mīlu un kura ir visskaistākā, un kurai piemīt kolosāls raksturs. Mēs esam kā radīti viens otram. Laikā pirms laulībām mēs pārrunājam šo gadījumu un abi sapratām, cik tomēr man jābūt pateicīgam savai mammai. Todien gan viss izskatījās citādāk. Tagad mamma bija kļuvusi par varoni, kura izglāba mani no atmiņām par prastu seksu ar vieglu meiteni, kuras krūtis bija man daudz svarīgākas par viņas vieglo raksturu un tukšumu.

Pirmie un vienīgie viens otram

Abi ar sievu esam priecīgi, ka man nav šādu atmiņu. Izrādās, ka arī viņai tādu nav. Bijām pirmie viens otram un ticu, ka paliksim vienīgie – tā ir labākā dāvana, kuru spējām viens otram dot. Tagad baudām patiesi brīnišķīgu seksu laulībā, mīlot un rūpējoties viens par otru, un zinot, ka mēs viens otru neatstāsim nekad, nekad.

24 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Christian bullshit... 

5 0 atbildēt

no sīrupa izlasīji?

5 0 atbildēt

vai man butu jasak raudat laimes asaras?

1 0 atbildēt

prieks par tevi. es gan uzskatu ka tas ir bullshits, bet nu ja pašam labi tev, good for you.

1 0 atbildēt

Prasts sekss...viegla meitene... skaistas krūtis... MAMMU, PALĪGĀ!!!

0 0 atbildēt

Sīrups.;DD

0 0 atbildēt