local-stats-pixel fb-conv-api

Lukass un viņa suns Juno196

2892 10

Šis puika ir Lukass Hembrijs un viņš cieš no reti sastopama sindroma,Senfilippo sindroma - ļoti grūta pārvietošanās,musukļi švaki strādā,vāja dzirde. Šī slimība Lukasam ir jau kopš dzimšanas un šī slimība,diemžēl nav ārstējama,šī slimība var arī atkāpties no organisma,kādu rītu vienkārši piemostoties vesels.

Tā kā vecākiem ir darbs,viņi katru brīdi nevar rūpēties par lukasu un viņa tēvs teica,ka 14 tūkstoši dolāru mēnesī par Lukasa audzinātāju jeb auklīti ir liela nauda un mēs to nevaram atļauties,bet... Lūkass,jau kopš 3 gadu vecuma ir vēlējies suni,tapēc vecāki nolēma nopirkt suni,lai Lūkasam ir prieks.

Lūkass dzīvnieku patversmē izvēlējās tieši šo suni Juno,Juno bija atlikušas tikai pāris dienas līdz viņu iemidzinātu,bet Lūkass jau pirmajā brīdī pieķērās Juno.

Pēc pāris mēnešiem,vecāki pamanīja,ka suns klausa tiešām uz visām pavēlēm ko viņam,saka itkā viņš būtu kā cilvēks. Viņam teica griezies uz riņķi un rej un viņš to arī izdarījis.

Lukass bija tik ļoti pieķēries Juno,ka suņuks bija līdzi Lukasam itvisā.

Kad pa dienām vecāki bija darbā,Lukassu pieskatīja suņuks un Lukasa vecmāmiņa,bet pārsvarā neticēsiet,par Lukasu atbildīgs bija Juno,kad vecāki nebija mājās.

Bet jau pēc vairākiem mēnešiem,Lukasam esot palicis labāk,Lukass jau esot sācis staigāt vairāk,runāt vairāk.

Viņa vecāki teica,Lukass un Juno ir kā viens vesels,tie nekad nešķiras un ir kopā visur un jebkādā vietā,ja nebūtu Juno es nezinu ko mēs darītu...

2892 10 196 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 196

0/2000
« 5  6  7  8  9 »