local-stats-pixel fb-conv-api

Ļoti dīvaina bilde.21

63 0

Nu tad ta nezinu sitais ir pufelis vai tiesām taisniba bet paliek ta dīvaini katrā ziņā zinu ka lasit ir baigais slinkums sitos pēterus bet tiesām iesaku izlasit tad vaidzētu būt skaidram kas pa lietu. P.S varbūt sitais ir bijis bet saubos.

 

Bildi uzzīmēja Bils Stounhems. Skandāls sākās pēc vienas no viņa izstādēm.

Psihiski nelīdzsvarotiem cilvēkiem, kas skatījās uz šo bildi, palika slikti, viņi zaudēja samaņu, sāka raudāt utt.
Divi pirmie šīs bildes īpašnieki pēc šīs bildes iegūšanas ātri vien nomira, pēc kā bilde tika atrasta izgāztuvē uz atkritumu kaudzes.
Ģimene, kura atrada bildi, uzreiz aiznesa to uz mājām, un jau pirmajā naktī mazā meita baidījās palikt viena pati, jo bērni tajā bildē it kā kaujoties, un tā tas turpinājās vairākas naktis. Ar laiku ģimenes galva nolēma pie bildes nolikt kameru, kura reaģē uz kustībām. Kamera nostrādāja vairākas reizes.
Nolādēta bilde?

2000. gadā bilde tika izlikta eBay interneta izsolē. Drīzumā uz administrācijas e-pastu sāka pienākt ziņas par samaņas zaudēšanu un pat sirdstriekām tiem, kas apskatīja šīs bildes izsoli.

Beigu beigās bilde tika pārdota Kimam Smitam par 1025 USD, sākuma cena bija 199 USD. Taču tagad vēstules sāka sūtīt uz Kima pastu. Daudzi pieprasīja bildes sadedzināšanu.
Ekstrasensi apgalvoja, ka slavenās Satello slepkavības mežā ir redzējuši uz mata līdzīgus bērnus, kas ir uzzīmēti bildē.
Vēl viņi piebilst, ka šajā bildē redzamo bērnu spoki mēdz apciemot mājas uz pakalniem.

 

63 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

pff bilde ir un paliek bilde...tās ir tikai cilvēku iedomas,ka tipa viņa ir nolādēta...vārdu sakot blah blah blah

0 2 atbildēt