local-stats-pixel fb-conv-api

Ļoti dīvaina bilde.21

63 0

Nu tad ta nezinu sitais ir pufelis vai tiesām taisniba bet paliek ta dīvaini katrā ziņā zinu ka lasit ir baigais slinkums sitos pēterus bet tiesām iesaku izlasit tad vaidzētu būt skaidram kas pa lietu. P.S varbūt sitais ir bijis bet saubos.

 

Bildi uzzīmēja Bils Stounhems. Skandāls sākās pēc vienas no viņa izstādēm.

Psihiski nelīdzsvarotiem cilvēkiem, kas skatījās uz šo bildi, palika slikti, viņi zaudēja samaņu, sāka raudāt utt.
Divi pirmie šīs bildes īpašnieki pēc šīs bildes iegūšanas ātri vien nomira, pēc kā bilde tika atrasta izgāztuvē uz atkritumu kaudzes.
Ģimene, kura atrada bildi, uzreiz aiznesa to uz mājām, un jau pirmajā naktī mazā meita baidījās palikt viena pati, jo bērni tajā bildē it kā kaujoties, un tā tas turpinājās vairākas naktis. Ar laiku ģimenes galva nolēma pie bildes nolikt kameru, kura reaģē uz kustībām. Kamera nostrādāja vairākas reizes.
Nolādēta bilde?

2000. gadā bilde tika izlikta eBay interneta izsolē. Drīzumā uz administrācijas e-pastu sāka pienākt ziņas par samaņas zaudēšanu un pat sirdstriekām tiem, kas apskatīja šīs bildes izsoli.

Beigu beigās bilde tika pārdota Kimam Smitam par 1025 USD, sākuma cena bija 199 USD. Taču tagad vēstules sāka sūtīt uz Kima pastu. Daudzi pieprasīja bildes sadedzināšanu.
Ekstrasensi apgalvoja, ka slavenās Satello slepkavības mežā ir redzējuši uz mata līdzīgus bērnus, kas ir uzzīmēti bildē.
Vēl viņi piebilst, ka šajā bildē redzamo bērnu spoki mēdz apciemot mājas uz pakalniem.

 

63 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

lūk labāks apraksts http://www.mango.lv/zinas/apraksti/personibas/article.php?id=23215618

+ bildes parspied no mango un ieliec vairāk..

2 0 atbildēt

negribas ticēt! bet bilde tiešām baismīga.

2 0 atbildēt

kā kuram...

1 0 atbildēt

nu nezinu, nezinu. kaut kad sen skatījos to bildi, pirms tam izlasot aprakstu, tad jā, bija dīvaini, jo nu izlasot jau tu pats sevi noskaņo kaut ko ieraudzīt. pēc kāda laika nejauši ieraudzīju šito pašu vienā bilžu galerijā un biju galīgi aizmirsusi par to aprakstu - nekādu *ciju, bilde kā bilde. man liekas, ka tas apraksts ir stipri pārspīlēts.

2 1 atbildēt

šitā bilde jau te bij redzēta un jau tad man viņa šķita dīvaina.

kkas tur ir gan. :D

0 0 atbildēt

baigi dīvaini palika skatoties uz to bildi

0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

šo bildi jau vairākas reizes emu redzējis ar gandrīz tādu pašu stāstu - manas domas: Muļķības, bilde spocīa nedaudz piekrītu - pamatojums( vēsi toņi nelaimīgi bērni fonā rokas, tumšas acis, tumš fons) pieliekam klāt vel izdomātu, biedējošu stāstu un volā cena 10 x augstāka

0 0 atbildēt

atbildot uz mozilla komentāru " pff bilde ir un paliek bilde...tās ir tikai c... " jus  vispar ar galvu domajat .. no sis bildes manu prat nekas ari nevar but jo nav origjinala glezna sita bilde .. ne nu par tam izsolem gan brinos jo tas jau ar neta .. bet tiem kas dzive ar to bildi sastopas .., nu galigi negribetu but vinu vieta jo bilde izskatas jociga .. gvecitim tas acis .. un vel ta lelle-meitene .. akdievs.. un vel bez acim .. un mother fuckin` shit .. tur uz ta stikla ir bernu rokas .. ouh fuck ...

omg patiesam ta sajuta vnk .. :D

0 0 atbildēt

aberederezhnebetsc

0 0 atbildēt

tā čalīša acis pie visa ir vainīgas

0 0 atbildēt

phe

0 0 atbildēt

atbildot uz hzT komentāru "   " zinu, pats reiz taisiju šādu rakstu :)), riktīgi patīk šiitādas mistikas :))

0 0 atbildēt

šausmenes cienīgs scenārijs emotion

0 0 atbildēt
hzT avatarshzT

cepums tew :) atbildot uz Anubis komentāru " lūk labāks apraksts http://www.mango.lv/zinas... "  

0 0 atbildēt
hzT avatarshzT

es sito savā mājā negribētu un kur vēl viņu pirkt es labak atpirktos lai man viņas nebūtu. atbildot uz mozilla komentāru " pff bilde ir un paliek bilde...tās ir tikai c... "  

0 0 atbildēt

Scary shit!

0 0 atbildēt

nja, maajaas taadu negribeetu emotion

0 0 atbildēt

man personiski ta bilde liekas ļoti dīvaina  pat parāk.

0 0 atbildēt

psc

0 0 atbildēt