local-stats-pixel fb-conv-api

Lindermans, Tomsons, DP uc:20

191 6

APKAUNOJUMS VALSTIJ UN TAUTAI
Tādu pazemojumu Latvija sen nav piedzīvojusi – ierodas mūsu zemē nacionālboļševiks Lindermanis, kas par pastrādātiem pārkāpumiem bijis ieslodzīts Maskavas cietumos, un sāk īstenot ļaunu provokāciju – vākt parakstus, lai Latvijā krievu valodai piešķirtu otras valsts valodas statusu.

Tūlīt viņu uzaicina uz radioraidījumu „Krustpunktā” un ļauj reklamēt savu ideju. Viņi intervēja Aidis Tomsons. Rīgā iznākošās krievu avīzes popularizē šo ideju. Drīz Lindermans runā TV un 2011.g. novembrī gandrīz katru dienu šis nacionālboļševiks redzams TV ekrānos gan krievu, gan latviešu programmās.

191 6 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

dirsā Lindermani un visu viņa ēzeļu karavānuemotion

28 1 atbildēt

ja tiks atzīta krievu valoda kā otra valsts valoda,tad visdrīzāk tas Lindermans krieviem paliks kā barvedis un elks,kurš panāca to ka krievu val. tika atzīta...nu un tas būs sākums beigām.....jo ja šis cilvēks tiks pie kaut kādas teikšanas Latvijā,tad nekas labs no tā nesanāk......priekš mums...un to var spriest pat pēc viņa  dziesmas....sākumā būs kā otra valsts valoda,un galu galā paliks vienīgā...

13 1 atbildēt

Piedodiet atvainojiet, bet labāk lai mani nospārda krievu cūkas trenniņtērpos, kamēr es šos ar sūdainu mietu eju sist, vai sēžu aiz restēm, nekā ļauju kaut kam šādam realizēties.

9 0 atbildēt

KRIEVU CŪKAS dziesma http://www.youtube.com/watch?v=Vcqz1iNzBWM izveidota sākoties parakstu vākšanai par 2. valsts valodu. Pats drošības policijai skaidrojis, ka nav nekāda sakara dziesmai ar parakstu vākšanu emotion  Cik ziņās raksta - pats Nils tgd arī dalot ielās skrejlapas ar aicinājumu parakstīties.

8 1 atbildēt

Mēs skolā ar klasesbiedriem daram tā - par cik pīpēt kā pārējie neejam un starpbrīžos darīt nav ko, stāvam vestibilā un skaļi smejamies par katru krievu ķiploku, kurš ienāk skolā lai parakstītos pa krievu valodas ieviešanu, tad vēl mēs izsmejam viņus un sveicinām kā "Zdrastvujte tavarišķ okupant!" vai arī ar ironiju šiem sakām"Paldies ka atnāci manai valstij tās valstiskumu atņemt, tava roģina to neaizmirsīs! " Šie vienmēr sakaunējušies un apstulbuši iet projām, cits vispār sarkans paliek! Bet vispār pretīgi skatīties, kad tie krievi nāk skolā un parkastās par savu krievu valodu, nesaprotu kā tie vecie var mūžu nodzīvot valstī kas nav viņu dzimtene un vēl izrādīt tādu necieņu. Tā ir tīrākā parazītu tauta!

8 1 atbildēt

Autors varētu būt tik labs un apstīties negatīvo balsojumu veicējus un publicēt viņus komentāros, jo tiešām vēlētos pāris jautājumus uzdot un noteikti ne es vienīgais.

6 0 atbildēt

žel, ka Latvijai nav tāda vara, ka varētu izsūtīt cittautiešus uz savu zemi, priekš kam mums krievi, es uzskatu mums viņi nava vajadzīgi, viņiem tak ir sava lielā valsts, lai iet tur dzīvo. kapēc jāpiesārņo cita valrs un piedevām jāuzstāda savi likumi, neesmu rasists, bet esmu patriots un iestājos par tīru Latviju bez krieviem, kas mūsu valstī ir pārāk daudz....lūdzu jums krievtautiešiem brauciet mājās ar labu!

6 0 atbildēt

Lindermanis tik tiešām nav normāls. Es esmu satikusi un tuvākajā laikā rjnājusi ar normāliem,krieviski runājošiem cilvēkiem,kuriem kas tāds pat prātā neienāk. Uzstāties par to ,lai krievu valoda tiktu atzīta par valsts valodu.

Cik žēl,ka tik daudziem cilvēkiem var izskalot smadzenes ar lētiem saukļiem un uzrunām. Neviens sevi cienošs,inteliģents cilvēks,nav svarīgi krievu vai latviešu, nekad ne uz ko tādu neparakstītos!

Un ļoti žēl,ka arī te tiek lietoti skaļi izsaucieni par cūkām utt. Neatbalstīt un apvainot ir divas dažādas lietas,cik gan tālu daži atšķirās no minētajiem dzīvniekiem paši?

3 0 atbildēt

Ušakovs jau par saziedoto naudu vareja visiem šitiem nosponcoret vilcienu uz krieviju,un pats ari aizbraukt.To skrejlapu vieta vareja visiem biletes uz vislcienu iedalit.

Isteniba vajadzetu tadu akciju uztaisit,tapat ka tas aploksnes tuksas dalija,bet te tikai biletes uz krievzemi.emotion

3 0 atbildēt

šķiet, kad lindermanis ilgi vairs nedzīvos... 

3 0 atbildēt

Krieviem nepietiek jau ar to, ka viņiem ir valsts apmaksātas skolas viņu valodā? Vislielākā kļūda, ko Latvija ir izdarījusi ..

2 1 atbildēt

es nezheeliigi gribeetu urbanovichu kailaam rokaam nozhnjaugt...tas pimpis ir mani taa uzvilcis, ka labaak uz ielas vinjam netraapiities...vaig dabuut rokaa kurinaataajus..tas ir fakc...un kaart aiz pautiem publiski..

1 0 atbildēt