local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas Republika.57

269 4

Visiem zināms tas, ka Valdis Zatlers vakar(28.05), 21.00 paziņoja par to, ka ierosina Saeimas atlaišanu. Visi eksperti ir kā uz adatām, ir daudz jautājumi, un galvenās diskusijas notiek par to, vai viņš tā drīkst darīt(Saeimas atlaišanas ierosinājums var izskanēt ne vēlāk, kā 6.mēnešus pirms prezidenta pilnvaru termiņa beigām), vai tas ko dos(referendums par Saeimas atlaišanu var notikt ne agrāk, kā mēnesi pēc paziņojuma, un ne vēlāk, kā 2mēnešus pēc tā.), jo, līdz prezidenta vēlēšanām(jūnija otrā nedēļa) ir atlicis mazāk laiks, nekā līdz tuvākajam datumam ar iespējamo referendumu un pēdējais - ko mēs vispār liksim vietā? 2010.gada vēlēšanu saraksti(atgādinājumam) -

PCTVL - Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā
VIENOTĪBA
Ražots Latvijā
Politisko partiju apvienība "Saskaņas Centrs"
Tautas kontrole"
Zaļo un Zemnieku savienība
Par prezidentālu republiku"
Partiju apvienība "Par Labu Latviju"
ATBILDĪBA - sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība"
Partija "Daugava - Latvijai"
Pēdējā partija"
Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK"
Kristīgi demokrātiskā savienība

-

Un, kā mēs zinām, no šīm visām, 5% barjeru pārvarēja tikai SC, Vienōtība, ZZS, PLL, VL/TBLNNK.

Vai tiešām mums, ja notiks atkārtotas vēlēšanas, būs ko likt vietā? Varbūt vajadzētu mainīt LR Satversmi, un ievēlēt 50deputātus, to 100 vietā? Valsts netiktu tik ātri izzagta, un būtu vairāk kandidātu uz vienu vietu - cilvēki vēlēšanās vairāk domātu, kurus ļoti vajag, un kurus ne tik ļoti. Valdis ar savu lēmumu ir viennozīmīgi mūs pārsteidzis, un radījis nelielu politisko zemestrīci, bet es ceru, ka viss būs kārtībā, Valžuks paliks savā valsts vadītāja(nenozīmīgajā) postenī, un mēs spēsim atrast jaunus, un gatavus cilvēkus, kas spētu izstrādāt likumus, un veicināt valsts labklājību, nevis visu tikai apgriezt, lai pašu "neatveramajos" seifos ieripotu naudiņa.

Par stipru Latviju!


P.S Pilngadīgie, referenduma gadijumā jau laikus sāciet apdomāt, un meklēt labākos kandidātus Saeimas vēlēšanām. Un, es ceru, ka mēs atradīsim labākus kandidātus par "Briseles stabules pūtējiem Vienotību, Maskavas stabules pūtējiem Saskaņas Centru, Lemberga bandu - ZZS un Šķēles/Šlesera bandu - "Par Labu Latviju!" /Youtube komentārs/ "



269 4 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000

Visu Latvijai! emotion 

0 0 atbildēt

Cerams, Vairīte atnāks. Ja Bērziņu ievēlēs, es nošaušos!

1 2 atbildēt

nu i pareizi darīja.

1 2 atbildēt

Galvenais uz ko jācer, ka tiks ievēlēti mazāk tādu cilvēku, kuri atbalsta otro valodu, respektīvi krievu. Un tādi putni tiešām būs saeimas tribīnēs!

Tātad galvenais, kas mums Saeimā ir vajadzīgs ir latvju tautas aizstāvji, kā Līdaka.

1 2 atbildēt

Tagad ir ideāla situācija lai latvijai kāds uzbruktu. 

0 2 atbildēt

Beidzot, Beidzot, Beidzot vairs nebūs 100 galvas. Pēc manām domām ja nebūtu neviens deputāts, tad jau būtu monarhija, bet viens cilvēks pārlicis 3 lietām pāri ķepu - tas ir ļoti labi :). Ja prezidents paliek uz ļoti ilgu laiku, tad tas ir ideāli :)

1 5 atbildēt