local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija iespējams būsagresivākā valsts nākotnē?6

24 6

«Kosmosa līgums» ir līgums kura mērķis ir starptautiski aizliegt veikt nehumanās darbības pētot un darbojoties visuma plašumos. Tas sevī ietver likumus par ieroču un kara bažu izvietosanu, kā arī aizliegumu militāro manevru veikšanai kosmosā vai uz debess ķermeņiem, piemēram, planētam un mēneša.

Līgums paredz arī liegumu okupet mēnesi (zemes dabisko pavadoni), pasludināt to par neatkarīgu provinci, taču atļauj apsaimniekot to un uzņemties atbildību par sev piederošo īpašumu.

Lielākā daļa planētas Zemes valstis ir parakstijušas un ratificējušas šo likumu, piemēram, tādas lielvalstis ka Ķīna, Krievija, Amerika, Kanada, Australija, Rumānija, Polija, Apvienotā Karaliste, Skandināvijas valstis, gandrīz visa Āzija, Japāna, Āfrika, lielaka daļa Dienvidamērikas valstis un Āfrikas valstis, pat Ukraina un Kazakhstāna, u.c., taču Baltijas valstis nav pieņēmušas un parakstijušas šo līgumu, kas ļauj Latvijas Republikai okupēt tādas vietas ka Mēnesi, Marsu, Jupiteru, un citas planētas.

Latvija aktīvi izmanto so iespēju iekarot visumu un nosaukt Marsa nākotnes ielas par Brīvības Gatvi, Gustava Zemgala laukumu, Rāceņu promenādi u.t.t., tacu līdz šim tika sperts tikai viens mazs solis - pirmā Latvijas mākslīgā pavadona palaisana Kosmosa plašumos - Venta-, kas notiks 2010. gadā1. Jaunaka attīstība Latvijas kosmosa iozpētes vesturē - Skrundas lokatora deinstalācija un nodošana metāla šķirošanas punktā. Nakotne tiek plānots ari piegādāt malkas krājumus uz Plutona prieks saules enerģijas (t.i. siltuma) uzturēšanas.


Ko latvis ieliek kabatā,
Kad dodas projām kosmosā?
Leģendu ar galaktisko trasi,
Mobilo un, protams, savu pasi.

(pantins no Radio SWH Melna Humora Top daudz)

Par Imperialistisku Latviju!!
 

24 6 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

BULL5H1T

3 0 atbildēt

Un kur tur šoks??

3 0 atbildēt

Viss jau butu labi bet pie soka sitadus neliek...

3 0 atbildēt

Runājot par "Venta-1" tā nav slikta ideja, esmu bijis uz vairākām lekcijām par šo projektu. Mēs Baltijas (Latvijā) valstīs sadarbojoties ar Vāciju un Norvēģiju varam attīstīt mazo sattelītu būves centru.

3 0 atbildēt

Latvija =iekarotāja. Ha-ha

3 0 atbildēt

Pasmaidiju, pozitīvs raksts! Bet re,skatos ir atradušies cilvēki kas nemāk smieties par sevi un savu valsti! 

3 0 atbildēt