local-stats-pixel fb-conv-api

Laikam laiks pārtraukt...55

157 45

...savu aktvo darbību spokos un atdot vietiņu citiem censoņiem, kas vienlaikus ir arī administrācijas mīluļi.

Saprotot savu nespēju cīnīties pret lielu, nepārvaramu varu - spoku administrācijas neizprotamo un bezatbildīgo rīcību, laikam ņemšu kādu pārtraukumu savā aktīvā darbībā spokos.

Lai gan nu jau kādas 5 nedēļas esmu bijis labākais spoku autors, tāpat nopelnījis ik nedēļu garīgā līdera, kā arī prestižo superstāra medaļu, saprotu, ka šonedēļ, pateicoties administrācijas apzinātai un neapzinātai manis bremzēšanai, viss vērsīsies uz slikto pusi. Žurnālista statusu ļaudis, kuru pašu pieredze rakstu likšanā ir krietni mazāka par manu, un kuru saskarsmes un prāta spējas nav gluži spīdošas, man ir atņēmuši... lai kāds no redaktoriem apskatītu manis apstiprināšanai nosūtītos rakstus, tas viņiem prasa kā minimums kādas 3,5 - 4 stundas, iestājoties šādiem apstākļiem rokas nolaižas un jebkāda veida degsme turpināt savu darbību šeit izsīkst.

Piemērs - šorīt 8 no rīta ievietoju rakstu, gaidu tā apstiprināšanu. 11.47 kāds cits lietotājs ievieto šādu pašu rakstu, tikai nedaudz sliktākas kvalitātes - es savā rakstā biju pacenties tekstu iztulkot no angļu valodas uz latviešu, otrs autors nē. Pēc aptuveni pusstundas mans raksts tiek apstiprināts. Un vēl pēc kāda laika tas tiek vienkārši man neko nesakot deaktivizēts, laikam ar domu - tāds raksts taču jau ir. Visbeidzot rakstu vienkārši izdzēš. Vai nav humors? Un ar tādu administrāciju, redz, mums ir jādzīvo.

Līdz ar to arī nesaskatu iespēju šādā veidā normāli strādāt un iepriecināt auditoriju ar rakstiem, tad nu laiks ieturēt pauzi.

Ja kaut kas vērsīsies uz labo pusi, tad jau varēsim raudzīt atgriezties uz spoku skatuves.

Jauku visiem grūto pirmdienu un uz tikšanos! Visiem heiteriem - alkoholu šodien aiz priekiem lietojiet atbildīgi! emotion


157 45 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

Astral, man nepatika tavi raksti (no offense, mīnusoju visus kopētos rakstus, kurs spokos atrodu), taču patika tavs raksturs un personalitāte. :s Žēl, ka aizej.

2 0 atbildēt

Te vispār ir jēga ko darīt spokos? BIja doma kādreiz veido vēstures rakstu sēriju (izveidoju tikai trīs rakstus), bet tad vienkārši rokas vairs necēlas ko darīt dēļ tā visa, kas šeit notiek. Spokus vairs apmeklēju tikai vienreiz pa divām nedēļām, kad eju no skolas, lai palasītu kādu vēstures rakstu.

1 0 atbildēt

Neesmu administrācijas pusē šajā gadījumā, bet nu Tu jau te arī galīgi nesmuki izrunājies... Neinteresē mūs Tava taisnošanās un otra raksta nolikšana. Vēl jo stulbāk ir čīkstēt par kaut ko, kas nepieder ne Tev, ne tam otram... 

0 0 atbildēt

cikos tev dedlains, cikos tu aizej?

4 4 atbildēt
Njā, un šo rakstu admini publicē. Interesanti..Ja gribi, lai publicē tavus rakstus, tad ieveido jaukas attiecības ar adminiem un tā..Pasaulē jau nav svarīga kvalitāte, bet gan tas, vai Tu kā lietotājs patīc adminiem vai nē.. Nu, bet tas ir tikai mans viedoklis, nepārcenties, spoki.lv rakstu tops taču nav svarīgākais dzīvē?
1 7 atbildēt

tak ko var gribēt no saita kur admini vēl skolu nav pabeiguši emotion

1 7 atbildēt