local-stats-pixel fb-conv-api

Lai bērniem ir kur spēlēties!2

Es stādos priekšā spoku plašajai publikai, gatavodamāss saņemt tādu kārtīgu virtuālo pļauku pa ģīmi, bet, lai dievs nogrābstās, es saku:"Nada, Fedja, nada!"

Mūsu skaistajā galvaspilsētā ir viss, ko vien vidusmēra latvietis var vēlēties: Rimčiki, Maksimas, Hasīši, Maķīši, visādi tirdzniecības centri un grēks ir aizmirst par stāvvietām, jo katrs īstens Latvietis būs noteikti iegādājies sev kārtīgu, spīdīgu spēkratu.

bet man jums ir viens jautājums: vai jums bērni ir? Bet kur jūs viņus vedat/vedāt spēlēties?

Nu, pieņemsim, ka nav. Tad iedomājieties, ka jums ir kāds četrgadīgs Jānītis, un ir kāds skaists svētdienas rīts, un jūs vēlaties šo laiku pavadīt kopā ar savu atvasi un vēlams ārpus mājas - uz kurieni jūs viņus vedīsiet?

Ja jūs esat iedomājušies par bērnu rotaļu laukumiņu - jūs esat pelnījuši kraugšķīgu cepumu, kuru diemžēl neveru jums piešķirt. Jā - runa patiešām ir par vienu spēļu laukumiņu... kura nav. Kura VĒL nav.

Mana klasesbiedrene, kura piedalījās PROVIDUS rīkotajos e-semināros vēlās panākt bērnu laukumiņa izveidi Čiekurkalna 1. un 9. līnijas krustojumā. Skatieties video zemāk un ja jums patīk šis video, vai ideja pati par sevi, lūdzu, ielogojieties Youtube.com un novērtējiet šo video un izplatiet to!

Tātad - izbaudiet video! emotion



52 7 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Nu + iedevu :)

Bet no manis tas pārak tlau pasiem apkārt netrūkst bērnu laukumu,+ ir privatmāja dārzu kur arī var uzbliezt labu laukumu vienīga problēma vaig draudzenes ar sīkajiem :D

0 0 atbildēt

pff..nu cerixD

0 0 atbildēt