local-stats-pixel fb-conv-api

Kriminālā Rīga ( 1. daļa)103

1254 9

Tā, kā labu laiku dzīvojos Rīgā, ir sanācis bieži vien mainīt savas dzīvesvietas, esmu labu laiciņu arī padzīvojies pa dažādiem Rīgas rajoniem un lielā mērā izbaudījis to piedāvātās ekstras. Gribētos nedaudz padalīties par saviem iespaidiem un ieteikumiem, tiem, kam Rīgas ielas ir kas jauns.

Citi interesanti raksti http://www.spoki.lv/profils/petrovs

p.s. nenormatīva leksika

1254 9 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000

Agenskalns tok nav tik traki, tik naktis tur tok ka pec Armagedona - nevienas dzives dveseles ara. Vot Sarkandaugava, tur pat pa dienu bija bail iet, urlas vnk sekunzu laika vairojas. Taka bacili, vnk dalas un pekshnji 1 urlas vieta stav 2.

3 0 atbildēt

raksts tiešām ne viena vien plusa vērts! emotion

Ja vari, uzraksti turpinājumu par juglu, ķengaragu, maskačku uc.

PS. Daudzi runā, ka čierītis (čiekurkalns) esot krimināls, bet tā nemaz nav! Esmu tur dzīvojis un pa purnu atrauties bieži vien var tikai tad, ja pats esi uzprasījies :)

2 0 atbildēt

Jā, dzīvoju ķengaragā jau krietnu laiku, sākumā visi piesējās, tagad redz ka kādu laiku jau esmu vietējais neviens neko nepiesienās, pat random url;as uz ielas kko sevicina :D

2 0 atbildēt

Kad es pirmoreiz biju Bolderājā es nodomāju ka nekad vairs mūžā uz turieni nebraukšu, gaišā dienas laikā autobusā sāka divi urlas kauties, latviešu valodu vispār tur nedzird, visapkārt tikai krievi un pie māju durvīm salīmēi fotoroboti emotion

2 0 atbildēt

Es esmu no Zolitūdes. Ir dzirdēti stāsti, ka blakus ielā kādu nolaupa. Pie blakus veikala kādu nošauj utt. Bet tas mani nebiedē, jo tā ir dabīgā atlase. Vaņa nolaiž no kātiem Geņu; Gaļas vīrs Saša sadur Gaļas mīļāko Petrovu utt. Vienīgais nevar iziet ārā vakaros savā sētā, jo 100% tur sēdēs, dzers Cuba alu un gremos putnu barību. Nepatīkami, ka bļaustās un čurā tur pat pie soliņa. Atceros, kad augu savā rajonā (90to gadu norietā), tad viss rajons bija pilns ar agresīviem, zagtgribošiem urļikeim. Bieži piesējās pat vienreiz mani aplaupīja - nozaga lāzerīti. Tagad es jūtos diezgan droši, jo tas kontigents tāds inteliģentāks palicis.

2 0 atbildēt

Bolderāja mani afigenna biedē.Diezgan bieži tur sanāca braukt un vienmēr trešajā autobusā kaut kādas huiņa bija. Te kontrole pālī, te urlas no kaut kā mūk, vienreiz divi džeki kāvās, sīkās šmaras arī ir kāvušās. Karoče užas.

2 0 atbildēt

PĻAVNIEKI- manējais rajons. :D 

2 0 atbildēt

Patika lasīt, labs! ;)

2 0 atbildēt

ēēēēēj dīīīrst. Tik labi uzrakstīts. Ceru kaut ko sagaidīt arī par Teigu, Juglu, Čieri, purčiku un mežiku ;DD

2 0 atbildēt

Gaidu par Purčiku un Ziepniekkalnu - salīdzināt iespaidus - ir nācies padzīvot :)

2 0 atbildēt

Pļavnieki varētu būt baigais pritons, cik cauri braukts, manlieks vienreiz arī dzerts pa nakti, kas tur sahāra utt. Bolderājā tā ārī nekad neesmu bijis, Imanta ir tāds puskrimināls rajons, kur var sastapties ar problēmām. Tur Truba tāda zināma vieta, kur vairums laikam dzer. Par Āgenskalnu gan domāju, ka mierīgākais no visiem, jā actions tur pie tirgus notiekas, centrālā rajona vieta :D

2 0 atbildēt

Dievīgs raksts, tiiiik garšīga Tev valodiņa!!! Eju pie nākamajām daļām ;) +++

2 0 atbildēt

Es uzaugu uz Zasulaukā, 90-jos skaitījās ka 2. bistamākais rajons Rīgā :D

2 0 atbildēt

uztaisi par ziepniekkalnu! :D

Es dzīvoju imantā un esu apmierināts ;DD

2 0 atbildēt

Ja bolderaja esi jauna seje pa nakti visticamak dabusi biete :) parsvara tur visi visus pazist, bet ja uz turieni parvacas pazisanas atri vien izkartojas :)  

1 0 atbildēt

Vajag realitates shovu sitajaos rajonos uztaisit taka Extreme Survival :D

1 0 atbildēt

Varētu arī par ziepniekkalnu, bet tas jāraksta kādam kompetentākam kurš no bērnības tur tusē :D

1 0 atbildēt

TU MANU RAJONU SAUC PAR NOLAISTU??? JA ES TEV BŪTU KLĀT, TAD ES TEV SAKRAUTU RITĪGI PA ŽOKLI, JO MANU RAJONU NEAIZTIKS NEVIENS KRIEVS

2 1 atbildēt

dzīvoju pļavniekos un vis rakstītais mani nepārsteidza :D

2 1 atbildēt

Par bolderāju taisniiba!Gribi izkauties tad bolderaajas klondaika ir iistaa vietaemotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »