local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu valoda kā otrā valsts valoda NEBŪS952

3971 63

Ja interesē, kas jādara cilvēkam, kad viņu valsts iestādē neuzrunā latviešu valodā lasat šeit - http://www.spoki.lv/aktuali/Ka-rikoties-ja-tevi-neuzruna-valsts/477244
Šis nebūs nekāds epic rage guy vai bilžu raksts, bet gan īss ievads politikā un LR Satversmē, lai pierādītu, ka "krievu valodu kā otro valsts valodu" ieviest NEVAR!

Sveiki! Tātad man ir apnikuši šie stresainie cilvēki visapkārt, kas streso par "krievu valodas kā otrās valsts valodas" mini-referenduma parakstu savākšanu. Lai nomierinātu vismaz dažus cilvēkus šajā protālā uzrakstīšu Jums kā visas lietas notiek, jo streso tas, kas nezin, ka šis pasākums ir bezjēdzīgs un neiespējams. Tātad, kuru neinteresē šis raksts - tālāk neskaties!



3971 63 952 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 952

0/2000

_______         

                       

   

 

PAR LATVIJU 

2 0 atbildēt

Domāju ka vismaz kādiem procentiem 20 no spoki.lv lietotājiem gan jau ka ir arī jauktas ģimenes, kurām ir reāli pie di**** kurā valodā runāt. Pašam jaukta ģimene arī, bet uzskatu ka Latvija ir un paliek Latvija. Valstī jābūt tikai un vienīgi vienai valodai - latviešu valodai. Zinu arī dažus krievu tautības cilvēkus kuri pat negāja balsot par šo debīlismu, kaut gan paši latviski maz runā.

2 0 atbildēt

Nevajag būt tik optimistiskiem. Ja lieta nonāks līdz referendumam -visiem jāiet balsot pret, nevis kā saeimas vēlēšanās :''Ai , ganjau bez manis iztiks!'' 

2 0 atbildēt

autors raksta pilnīgu taisnību, bet tā lieta, kas tracina, ir ka vispār tādu jautājumu ļāva pacelt. tāpat kā par valodu skolās - tak vienkārši saeima pieņem lēmumu un viss. viss šis urlu jautājums ir kategoriskāk jānostāda un jebkādas diskusijas jāizbeidz - vai nu dzīvo Latvijā un runā lativiski vai tinies!!!

deputātiem OBLIGĀTI jāatņem mandāts, tiem, kas parakstījās, jo tā ir viņu zvēresta pārkāpšana.

2 0 atbildēt

 

_______         

                       

 

 

PAR LATVIJU!

4 2 atbildēt

чау янчуки, каа иет?

3 1 atbildēt

Bļāviens, kā var likt mīnusus šim rakstam? Pat šādā gadījumā krieviski runājošajiem nepietiek kauna, lai ņirgātos par latviešu valdu. Okupanti! emotion

3 1 atbildēt

Ko juuus stresojat, kad latvieshi saaks iet balsot pret viss buus ok!

3 1 atbildēt

Manuprāt, šis teikums no raksta "Mīli Latviju , izkop un attīsti latviešu valodu, ja to nedarīsi TU, tad kāpēc mums to valodu vispār vajag?" ir ļoti, ļoti svarīgs. Kā lai citi ciena latviešu valodu, ja paši latvieši to neciena? Mums vajag uzturēt savu valodu un kultūru tīru un dzīvu.

2 0 atbildēt

Man rodas tikai viens secinājums- tad jau lai ,piemēram, īrijas latvieši (kuri tur ir apmēram 11000)lai iet un pieprasa īrijā vēl vienu valsts valodu- latviešu valodu. Kpc tad tur nekas tāds nenotiek? - Jo tur valdība nemaz nepieļauj šādas iespējas un situācijas. Mūsu valdībai ir dziļi vienalga, jo lielākā daļa paši tur ir krievi. Un ja Latvijā būs otra valsts valoda-Krievu valoda, tad pēc pāris kadiem tādas Latvijas nemaz nebūs, ja ņem vērā kādos sūdos jau tā Latvija atrodas.

2 0 atbildēt

ecswweacwe

cfeecwecwee

3 1 atbildēt

Man tā noriebusies tā krievu valoda.Te ir Latvija un ir jārunā latviski nejau k-kāda krievu valodā.Un kas Latviju grib krievi pārkrievot?

3 1 atbildēt

Es mīlu savu valsti Latviju

Es katru dienu sapņoju ka atgriezisies visi mūsu tautieši kuri ir ārzemes nevis savās mājas

Es katru dienu ceru ka iekapjot sabiedriskaja transporta man nebūs jaklausas krievu valoda un uz ielam.veikalos u.t.t.

Es ļoti ļoti ceru ka mūsu mīļa tēvzeme kļūs zaļāka ,draudzīgāka un nekas neapstādinās mūsu tautu kuras spēks nav ierobežots

2 0 atbildēt
Iisteniba man vienalga vai krievu tautiibas cilveki runa latviski vai nee,vinji man dziivot netraucee. Kad nesapratu krievu valodu tad trauceja ka veikalos nerunaja latviski,bet tagad jau vienalga. Satrpcitu,nav svarigi kaas par tautibu,galvenais lai cilveeks labs. :)
2 0 atbildēt

jēēēēē nekādas riebīgas krievu valodas!!!!! :D in your face krievi! :P

1 0 atbildēt

Nāvi jums visiem maitām, kas mūs neciena, īpaši Ivan Gorskij!

1 0 atbildēt

Cepuri nost, malacis. Īsi kodolīgi konkrēti  emotion +

1 0 atbildēt

Latvieshu tautai gandriiz nekas nav palicis, Lietuvieshu veikali, Zviedrijas banki utt. Un juus turpinat kliegt visaa balsii:''PAR LATVIJU,PAR BRIIVU LATVIJU!'' Diez vai ar vienu vieniigu lepnumu vareesiet pabarot juusu beernus un gimeni.

1 0 atbildēt

Nesen izlasīju vienu komentāru tā kā nepiesavināšos bet bij labs, ja esi idiots to var mainīt, bet ja esi krievs tas ir uz visu mūžu ;)

1 0 atbildēt
Mums jau ir otra valsts valoda,krievu valoda,bet cilveki to nepamana.. JO zinu vairakus veikalus kuros pardevejas runa tikai krieviski un neko pa latviski nesaprot. Mums jamacas krievu valoda. Daudzi papiiri tiek noformeeti arii krievu valodaa. Zinu vienu gimenes aarsti kura tikpatka nesaprot latviski. Lai dabuutu darbu latviesiem ir vajadzigas krievu valodas zinashanas,bet krieviem latvieshu valodas zinashanas nav obligatas.. Turpinaat?!!.. P.S. Un pasakiet tik vell ka taa nav. P.S.2. Nav man nekas pret krieviem,parsvara draugi ir krievu tautibas un visi zin latvieshu valodu!
2 1 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »