local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu valoda kā otrā valsts valoda NEBŪS952

3971 63

Ja interesē, kas jādara cilvēkam, kad viņu valsts iestādē neuzrunā latviešu valodā lasat šeit - http://www.spoki.lv/aktuali/Ka-rikoties-ja-tevi-neuzruna-valsts/477244
Šis nebūs nekāds epic rage guy vai bilžu raksts, bet gan īss ievads politikā un LR Satversmē, lai pierādītu, ka "krievu valodu kā otro valsts valodu" ieviest NEVAR!

Sveiki! Tātad man ir apnikuši šie stresainie cilvēki visapkārt, kas streso par "krievu valodas kā otrās valsts valodas" mini-referenduma parakstu savākšanu. Lai nomierinātu vismaz dažus cilvēkus šajā protālā uzrakstīšu Jums kā visas lietas notiek, jo streso tas, kas nezin, ka šis pasākums ir bezjēdzīgs un neiespējams. Tātad, kuru neinteresē šis raksts - tālāk neskaties!



3971 63 952 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 952

0/2000
Iisteniba man vienalga vai krievu tautiibas cilveki runa latviski vai nee,vinji man dziivot netraucee. Kad nesapratu krievu valodu tad trauceja ka veikalos nerunaja latviski,bet tagad jau vienalga. Satrpcitu,nav svarigi kaas par tautibu,galvenais lai cilveeks labs. :)
2 0 atbildēt

 

_______         

                       

 

 

PAR LATVIJU!

4 2 atbildēt

Nevajag būt tik optimistiskiem. Ja lieta nonāks līdz referendumam -visiem jāiet balsot pret, nevis kā saeimas vēlēšanās :''Ai , ganjau bez manis iztiks!'' 

2 0 atbildēt

Man tā noriebusies tā krievu valoda.Te ir Latvija un ir jārunā latviski nejau k-kāda krievu valodā.Un kas Latviju grib krievi pārkrievot?

3 1 atbildēt

Manuprāt, šis teikums no raksta "Mīli Latviju , izkop un attīsti latviešu valodu, ja to nedarīsi TU, tad kāpēc mums to valodu vispār vajag?" ir ļoti, ļoti svarīgs. Kā lai citi ciena latviešu valodu, ja paši latvieši to neciena? Mums vajag uzturēt savu valodu un kultūru tīru un dzīvu.

2 0 atbildēt

oficiālā krievu valoda būtu kā spļāviens sejā latviešiem.. un lai pēc tam paši krievi nebrīnās, kāpēc viņus šeit Latvijā ienīst, paši vien uzprasās.

2 0 atbildēt

tad jau jātaisa referendums par latgaliešu valodu, citādi tā manis diskriminācija un citu latgaliešu diskriminācija

2 0 atbildēt

Man Latvijā būs tikai viena valoda kurā runāšu un tā būs LATVIEŠU!

+ par rakstu. :)

2 0 atbildēt

Es mīlu savu valsti Latviju

Es katru dienu sapņoju ka atgriezisies visi mūsu tautieši kuri ir ārzemes nevis savās mājas

Es katru dienu ceru ka iekapjot sabiedriskaja transporta man nebūs jaklausas krievu valoda un uz ielam.veikalos u.t.t.

Es ļoti ļoti ceru ka mūsu mīļa tēvzeme kļūs zaļāka ,draudzīgāka un nekas neapstādinās mūsu tautu kuras spēks nav ierobežots

2 0 atbildēt

Kretinē tie krievi, kas domā, ka tikai tāpēc, ka nākuši no visvarenās krievzemes būs labāki un pārāki par mums. Tas tiešām ir debīli, ka viņi uzskata, ka vieglāk ir savākt parakstus, nevis iemācīties mūsu valodu, jo redz viņi ir nākuši no Krievijas. Ja viņiem te nepatīk un ir par maz vietas, tad droši, ja pareizi atceros, tad katru dienu ir vilciens uz Maskavu :)

4 2 atbildēt

Par ko gan mūsu senči cīnījās??Nu nejau par krievu valodu Latvijā!!!

3 1 atbildēt

Man tā uzdzina dusmas kad es izlasiju, ka paraksti ir savākti. Nebūs nekādas te krievu valodas, nekad! Es ceru, ka tiešām neuzvarēs referendumā, un ja uzvarēs, tad cerams nebūs protesti ar dziesmu dziedāšanu, bet gan tādi nopietni ka lidos stikli ārā, un neviens krievs neiznāks ārā no tās ēkas. Es nedzīvošu zemē, kur valda krievi. Krievu valodu būdams 10. klasē nezinu un esmu ļoti pārliecināts ja nezināšu līdz 12.klasei, jo skolā vienkārši nemāk iemācīt. Protams pēc tam būs jamācās tā sūda valoda, bet tur jau neko nepadarīsi kā vienīgi deportējot visus krievus.

Un gribēju pateikt vēl to, ka tad, kad iemācīšos krievu valodu, tāpat uz ielas nevienam krieviski neatbildēšu, kā dara liela daļa MŪSU tautas iedzīvotāji. Tagad tikai viss šis stulbais referendums sanaidos latviešus pret krieviem.

 

_______         

                       

   

 

PAR LATVIJU 

3 1 atbildēt

autors raksta pilnīgu taisnību, bet tā lieta, kas tracina, ir ka vispār tādu jautājumu ļāva pacelt. tāpat kā par valodu skolās - tak vienkārši saeima pieņem lēmumu un viss. viss šis urlu jautājums ir kategoriskāk jānostāda un jebkādas diskusijas jāizbeidz - vai nu dzīvo Latvijā un runā lativiski vai tinies!!!

deputātiem OBLIGĀTI jāatņem mandāts, tiem, kas parakstījās, jo tā ir viņu zvēresta pārkāpšana.

2 0 atbildēt

Jaziedo nauda, lai krieviem varētu nopirkt biļetes atpakaļ uz mājām...... Ja jau paši nevar atļauties un ir kā parazīti.....

Un ar šo parakstu vākšanu valdība ir panākusi tikai naida kurunāsanu..... Paldies Ušakova kungs!!!!!

2 0 atbildēt

чау янчуки, каа иет?

3 1 atbildēt

Ko juuus stresojat, kad latvieshi saaks iet balsot pret viss buus ok!

3 1 atbildēt

Ai, ir taču zināms, kas notiks. Kašķis būs un jau tagad ir šā kā tā. Viņi dabūs savu referendumu un tur zaudēs. Turklāt viņi to zin, viņi nesavāks pusi balstiesīgos pilsoņus. Un tad sāksim kašķēties ne tikai ar Latvijas krieviem, bet ar visu lielo Krieviju, kura visā Krievijas televīzijā ziņās rādīs, ka mēs apspiežam Latvijas krievus. 

2 0 atbildēt

Katru dienu Rīgas vilcienu stacijā iet vilciens Rīga - Maskava pulksten 16:20 ceru ka tie kas balsoja izlasīs šo komentāru un KRIEVIJĀ runās savā valodā, nevis mūsu zemē!!!! 

2 0 atbildēt

ecswweacwe

cfeecwecwee

3 1 atbildēt

Isti neredzu tam jēgu Krievi runās krieviski latvieši runās latviski un ja bus kāda domstarpība, ka kads pateiks RUNA VALSTS valoda atbilde bus viena un ta patik. Es jau runāju. VIenīgais latvieši ,ja būs pieņems tāds sūds, būs daudz naidīgāki pret šādu nacionālismu no krievu puses.

2 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »