local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu valoda kā otrā valsts valoda NEBŪS952

3971 63

Ja interesē, kas jādara cilvēkam, kad viņu valsts iestādē neuzrunā latviešu valodā lasat šeit - http://www.spoki.lv/aktuali/Ka-rikoties-ja-tevi-neuzruna-valsts/477244
Šis nebūs nekāds epic rage guy vai bilžu raksts, bet gan īss ievads politikā un LR Satversmē, lai pierādītu, ka "krievu valodu kā otro valsts valodu" ieviest NEVAR!

Sveiki! Tātad man ir apnikuši šie stresainie cilvēki visapkārt, kas streso par "krievu valodas kā otrās valsts valodas" mini-referenduma parakstu savākšanu. Lai nomierinātu vismaz dažus cilvēkus šajā protālā uzrakstīšu Jums kā visas lietas notiek, jo streso tas, kas nezin, ka šis pasākums ir bezjēdzīgs un neiespējams. Tātad, kuru neinteresē šis raksts - tālāk neskaties!



3971 63 952 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 952

0/2000

Katru dienu 16:20 iet vilciens Rīga-Maskava! Priekš krieviem

6 0 atbildēt

Es neko nesaprotu no krievu valodas, un nemaz necenšos saprast, un turpmāk apņemos to arī nedarīt.

7 1 atbildēt

Paldies par rakstu.

Tiku apgaismota, ka krievu valoda nevarēs kļūt par otru valsts valodu!emotion

5 0 atbildēt

Taisnība! Dievs, svētī Latviju un latviešu valodu! Punkts.

5 0 atbildēt

Cik dzirdēju, šamējie pieņems likumu, ka Latvijas valoda būs tikai vienīgā. :) ;] 

 

Par brīvu Latviju...

5 0 atbildēt

Visu cieņu autoram, ļoti labs un iedvesmojošs raksts. emotion 

5 0 atbildēt

говори за себя- не за всех -)

5 0 atbildēt

Valsts valodai jabūt vienai!

Latvijā- latviešu, Krievijā-krievu,Polijā-poļu untt.

Tie, kas balso PAR, ir slinki, egoistiski un nedomājoši cilvēki, kas vienkārši sit ar kājiņu kā mazi bērni.

Vispār, Latvijā vajadzētu VISIEM pārbaudīt  valsts valodas zināšanas! Un pirmkārt tiem, kas stulbi seko L.kungam. (tie, kas balsoja par referendumu)

BET! Es uzskatu ka, jābūt iespējai gūt jebkādu informāciju, pakalpojumus untml krievu valodā, jo tomēr  % ,kas runā ikdienā krieviski ir ļoti liels. Un jābūt tolerantiem!

p.s. es pati esmu no krievvalodīgas ģimenes, bet kā redzat, ne visiem krievvalodīgiem strāda bara instinkts. 

4 0 atbildēt

Visi te tik gudri. viens otrak kaut ko skaidro ar visādiem gudriem piemēriem. viens par otru gudrāks. man pietiek ar to, ka es vienkārši no sirds mīlu savu zemi, cienu savu valodu, savus senčus. 

4 0 atbildēt

Pēc tam, kad SC projekts izgāzīsies, es iesniegšu prasību tiesā par izšķērdēto Valsts līdzekļu atmaksu Valsts kasē.

4 0 atbildēt

Muļķības, par to nevar būt ne runa. Latviešu valodiņa vienīgā uz mūžiem un vienmēr !emotion

4 0 atbildēt

Iešu gulēt. bet jums ieteiktu cilvēkus nedalīt uz "latvieši" un "krievi". Es dalu uz "inteliģenti" un "быдло". Cienat viens otru, būvejiet sev un savai ģimenei gaišu, pieticīgu nākotni. neskataties zombokasti, domājiet ar galvu. Padomājiet, kam bija izdevīgi paziņot par parakstu vākšanu pirms Saemas velēšanām? Vai tie bija krievi? Man liekas tas bija drizāk VL. tagad VL reitings uzkries līdz debesīm. tatua vienosies, izvirzīs sev vienotu merķi. Bet vai tas ir dzīves merķis? Izdzīvot krievus? nekur viņi neliksies, nebrauks prom. Ar viņiem būs jāsadzīvo, jau tagad būvjiet labas attiecības arī ar kriviem, būvejiet Latvijas nākotni. neļaujiet nākamajiem dzintariem piesūkties pie valsts kases. Ar labu nakti.

7 3 atbildēt

LATVIJU LATVIEŠIEM!!!

4 0 atbildēt

 

_______         

                       

   

 

PAR LATVIJU  

5 1 atbildēt

 

_______         

                       

  
4 0 atbildēt

 

_______         

                       

 

LV-4ever...

4 0 atbildēt

Dārgie, 157'000 vēlētāji,kas parakstījās par krievu valodu, man Jums ir viens ieteikums: 3 punktu sistēma -чемодан -вокзал -родина.

4 0 atbildēt

 

_______         

                       

   

 

PAR LATVIJU  

4 0 atbildēt

Par likumprojektu, kas paredz grozīt Satversmes 4., 18., 21., 101. un 104.pantu, būs jārīko referendums neatkarīgi no tā, vai Saeima iesniegto likumprojektu noraidīs vai pieņems!

 

Lūgums visiem latviešiem, turpmāk principā nerunāt krieviski. Izmantot krievu valodu gadījumos, kad tiešām savādāk nevar.

 

 

Šī balsošana parāda cik lielu necieņu krievi izrāda pret latviešu tautu. Tāpat mēs zinam, ka nebūs tā otrā valoda oficiāla, bet 1.7miljoni no kases aizies šim jokam.

   

 

Ieteikums - Uzskatu ka nauda referenduma rīkošanai jāņem no pašvaldību budžeta proporcionāli sadalot pēc parakstu skaita katrā pašvaldībā.

Iesaku pieglabāt mobilajā telefona nr. VVC Valodas kontroles nodaļa, tālr. (+371) 67334633. Sūtam visiem pilsoņiem, kuri nezin latviešu valodu virsū šo kontroli.

 
5 1 atbildēt

Nebaidīsimies, jo saema noteikti,ka nobalsos PRET krievvalodību, jo pārsvarā koalīcijā ir latvieši (t.i. Vienotība uc), tāpēc sekos referendums, kur gan būs jāsaņemās!

PAR LIELU LATVIJU!

3 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »