local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu valoda kā otrā valsts valoda NEBŪS952

3971 63

Ja interesē, kas jādara cilvēkam, kad viņu valsts iestādē neuzrunā latviešu valodā lasat šeit - http://www.spoki.lv/aktuali/Ka-rikoties-ja-tevi-neuzruna-valsts/477244
Šis nebūs nekāds epic rage guy vai bilžu raksts, bet gan īss ievads politikā un LR Satversmē, lai pierādītu, ka "krievu valodu kā otro valsts valodu" ieviest NEVAR!

Sveiki! Tātad man ir apnikuši šie stresainie cilvēki visapkārt, kas streso par "krievu valodas kā otrās valsts valodas" mini-referenduma parakstu savākšanu. Lai nomierinātu vismaz dažus cilvēkus šajā protālā uzrakstīšu Jums kā visas lietas notiek, jo streso tas, kas nezin, ka šis pasākums ir bezjēdzīgs un neiespējams. Tātad, kuru neinteresē šis raksts - tālāk neskaties!



3971 63 952 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 952

0/2000

NOST AR KRIEVIEM, PAR LATVISKU LATVIJU emotion

9 0 atbildēt

5 krievi nav apmierināti ar šo rakstu. 

10 2 atbildēt

Interesanti gan par ko cinijas musu vecaki un vecvecaki? Tada sajuta ka atkal busim okupeti! Vai tik loti gruti iemacities latviesu valodu? Tad kapec mums budamiem latviesiem skolas jamacas krievu valoda??? 

Un vispar valsts tagad sanaido latvieshus ar krieviem, tad kad saksies piketi un saks galinat viens otru nost tad sapratis kadu putru ievarijushi!

8 0 atbildēt

Da jūs krievi pilnīgi dauņi esat, ka nesaprotat, ka šis pasākums ir izgāzies un nemaz nav iespējams. Krievi ir tik pretīgi izdzimteņi, ka vēmiens nāk uz jums paskatoties. Katru dienu iet gan autobuss, gan vilciens uz maskavu, ja Latvijā būs otrā valoda, tā būs latviešu. Varat iet semkas lobīt..

9 1 atbildēt

 

Mana tautība krievs - Es nebalsoju :) Jūs sākat visi krievi ..... un ...... un vel ........ . Man ir tāds pats viedoklis ka 80 % cilvēku  šajā foruma.(forums- tizli pateikts vai ne ? )  Galvenais domāt ar smadzenēm guys :)  Jūs protams lasāt lv presi (medijus ) un tie tikai saka ka - visi krievi sukaa  pimpi un savukārt jūs tikai to atbalstāt. Viss sakas no Dzintara vārdiem  , ka  „par SC balsoja kolonisti ...”  Un tagad padomājiet kāda būtu jums pretēja reakcija ? :) Es nekūra gadījuma , nekad nebalsošu par kādu citu valodu Latvija , jo mīlu savu  valsti kura esmu dzimis:) Es ceru ,ka kāds no jums , pēc m teiktajiem vārdiem mainīja nedaudz savu  viedokli par krieviem. Paldies par uzmanību 

8 0 atbildēt

Es jau varētu pateikt lai tie sukas krievi visi aizpisās prom no manas dzimtenes!!!!!

Bet es negribu lamāties tāpēc labāk tā neteikšuemotion

8 0 atbildēt

Krieviem nepatīk kā pret viņiem izsturas, krievi negrib mācīties Latviešu valodu, Krieviem te sokas grūti, Krievus te neciena.. tad ir jautājums. "Ko viņi šeit meklē"? Lai brauc uz savu Takadarogu un dzīvo tur. Tur Krievu valoda būs pirmā un vienīgā valoda, tur savējie viņus sapratīs, trur viņus cienīs un beidzot būs savā dzimtenē kur agrāk dzīvojuši seņču, seņči. Lai arī ko neteiku, Krievs vienmēr aizstāvēs savu taisnību. Viņi te stāsta ka Latviešus ir aizstāvējuši, padzinuši vāciešuis :D Ha.. Baigie aizstāvji, vienu mēri padzina, un paši iesēžas viņu vietā. Vāciešu tauta ir daudz labāka nekā Krievu. Esmu bijis gan Krievijā, gan Vācijā varu tapēc arī salīdzināt, tagat mēs nedzīvotu miskastē. Krievi te nodzīvo pat 60 gadus un nezin ne A ne B Latviski un pieprasa vel lai te visi krieviski runātu. Savukārt mēs runājam gan Krieviski, Vāciski un Angliski bik gudrāk tauta :) Man nau pretendzijas pret visiem krieviem, bet pret 99%, jo man ir daži draugi Krievi kuri pat latviski runā bez akcenta un pieņem latviešu kultūru tāda kāda viņa ir. Mēs tak nebraucam uz Angliju strādāt, dzīvot un netaisam referendumu pa 2. Latviešu valodu Anglijā.  Ja jau dzīvo Latvijā tad netaisi savas pravas, es ciemos aizejot nelieku kājas uz galda. :)

8 0 atbildēt

krievu valodu gan jau neieviesiis, tikai stulbi ka valsts naudu izteerees

8 1 atbildēt

Es pat īsti nespēju atjēgties..  Tas viss tik strauji! Nesaprotu, kādā sakarā vispār krievu valodu kā otro valodu ? PSRS laiki beigušies jau sen.. Ko jūs esat sadomājušies? Šī taču IR LATVIJA! Es tagad neaizvainošu krievu tautu, tikai gribu pateikt, ka, manuprāt, tas ir tīrākais bullšits! Kuram ienāca prātā doma par krievu valodu kā otru valodu Latvija? Tik pat labi tā varētu būt kaut vai angļu.

7 0 atbildēt

Gaidam referendumu un ejam balsot PRET krievu valodu!!! Kad nāks tuvāk, lūdzu, stāstiet par to saviem draugiem, radiem un paziņām! Lai latviešu kūtrums neiznīcina mūsu valsti!!! Citādi kļūsim visi par latvijiešiem un krievi būs atkal līdzvērtīgāki par citiem. No šodienas ar krieviem runāšu tikai latviski - tas bija pēdējais piliens!

7 0 atbildēt

man nav pretenziju pret krievu valodā runājošiem cilvēkiem, un nedomāju, ka tautība kaut ko izsaka, taču iemācīties tās valsts valodu, kurā tu dzīvo, ir viselementārākā cieņas izrādīšana.

nespēju iedomāties, ka man veikalā ienāktu kāds šmurgulis, un pieprasītu, lai runāju tikai krieviski, jo tā ir otra valsts valoda.

es saprotu, ja cilvēks slikti saprot mūsu valodu un spēju piekāpties, runāt viņa valodā, taču ja man to uzstādītu kā ultimātu, es noteikti principa pēc atteiktos to darīt.

7 0 atbildēt

 

Var redzēt vissi mīnusotāji ir krievvalodīgie, tak patiesība kož acīs? emotion

 

Krievu val iekš LV varat aizmirst!  emotion

8 1 atbildēt

Patīk KRIEVU VALODA ? KRATIES UZ KRIEVIJU !!!!!

7 0 atbildēt

True story bro..

7 0 atbildēt

Man nav nekas pretī pret krievu valodā runājošiem, bet, kad viena mana paziņa pateica, ka gāja parakstīties, manī iekšā sāka plosīties vētra  īpaši, kad uz jautājumu: "kādēļ? vai tad iepriekš bija slikti, bija kādas problēmas sarunāties savā valodā?" viņa atbildēja: "nē, es vienkārši tāpat parakstījos - lai būtu!" LAI VIENKĀRŠI TĀPAT BŪTU??? āāāh, šo es nesaprotu - kāda jēga "prikola pēc" kaut ko darīt, ja tiem krieviem no tā nekas baigi nemainās, toties latviešiem gan - mēs zaudējam to pirmatnīgo LATVIJU ar savu kultūru, valodu. Krievu valodai nav nekāda sakara ar LATVIJU. Latvijā ir LATVIEŠU valoda un Krievijā ir KRIEVU valoda. Man vienkārši negribas domāt par kaut kādu samiksētu Latviju, kura zaudē savu individualitāti un kaitina tā krievu varenība. Pietiek ar to, ka darbā visi runā krieviski, autobusā visi runā krieviski, veikalā visi runā krieviski, es no tā sāku nogurt.

Bet labs raksts, tiešām mani nomierināja.

6 0 atbildēt

_______         

                       

   

 

PAR LATVIJU 

6 0 atbildēt

Katru dienu 16:20 iet vilciens Rīga-Maskava! Priekš krieviem

6 0 atbildēt

..............................

..............................

6 0 atbildēt

Izskatās ka mēs SPOKI tikai LATVIEŠI ESAM emotion

6 0 atbildēt

Man vienalga, es LATVIETIS un runāju tikai LATVISKI ! Tur neko nepadarīsi, kāds esmu, tāds esmu. !

 
6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »