local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu jaunietis spārda bērnu ratiņus6

34 15

Komi Republikas pilsētā Vorkutā policija notvērusi kādu ļaundari, kurš staigājis apkārt, spārdīdams bērnu ratiņus, par ko vietējo iedzīvotāju starpā jau bija izpelnījies iesauku "ratiņu maniaks".

Plašāku rezonansi šis notikums ieguva šī gada 1. jūlijā, kad internetā tika ievietots novērošanas kameras filmēts video, kurā redzams, kā vīrietis pienāk pie māmiņas, spēcīgi iesper pa bērnu ratiņiem vietā, kur atrodas tieši bērna galva, bet pēc tam no notikuma vietas pazūd.

Pēc video izplatīšanas komentāros uzreiz atsaucās vairāki cilvēki, kuriem "ratiņu maniaks" bija uzbrucis līdzīgā veidā, turklāt vienam ratiņos guļošajam zīdainim viņš bija izraisījis smadzeņu satricinājumu.

Līdz ar to, ka ratiņu spārdītājs izrādījās recidīvists, policija ierosināja lietu un sastādīja ļaundara fotorobotu, un drīz vien sociopāts tika atrasts.

Kā vēsta Krievijas prese, notvertais sērijveida spārdītājs ir 31 gadu vecs bezdarbnieks Aleksandrs Čehonadskis (attēlā), kurš, pēc policijas domām, slimojot ar šizofrēniju. Tuvākajā laikā viņam nāksies iziet ekspertīzi pie psihiatra, bet pagaidām pret parakstu par neizbraukšanu viņš atlaists brīvībā.

34 15 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
epg avatarsepg

rakstu kopētājus kāds varētu paspārdīt.

3 0 atbildēt

Aizdomas par šizofrēniju un palaists brīvībā??? Ar kuru galu tie menti domā?

3 0 atbildēt

viņā iemiesojies sātans :D vai arī viņš domā, ka ir eņģelis, bet mazajos brēkuļos iemiesojies sātans

0 0 atbildēt

slimais emotion

1 2 atbildēt

narmaļna, a čo?

0 2 atbildēt