local-stats-pixel fb-conv-api

Krievs nacionālists vilcienā!45

230 5

Sveiki ;)

Šodien kad iekāpu vilcienā,mani pārsteidza nepatīkams pārsteigums!Stūrītī pie izejas sēdēja divi krievu tautības vīrieši.Viens no viņiem bija diezgan sadzēries,bet otrs vel salīdzinoši skaidrā.Nepatīkamākais bija tas,ka piedzērušākais no viņiem pa visu vagonu nod*rsa latviešus,ka šie neesot nekas,suk*s,p*darasi un neko nevarot padarīt.izrādās,ka pēc viņa domām Latvija latviešiem nepiederot,tā piederot krieviem un,ka mums vajadzētu vākties prom no šitās valsts.Sākumā domāju...''kas es esmu vienīgais kuru tas uztrauc,ko viņš mūld?''paskatījos apkārt un sapratu,ka esmu gandrīz vienīgais latvietis visā vagonā,bija vel vel viena tantiņa un četras meitenes,kas iespējam,ka bija latvietes.paskatījos uz vienu krievu ''pārmālēto'' krievu tanntiņu ap 60- 70 gadiem varētu būt,ka viņai bija.(domāju,ka saprotat par kādām runāju) un viņai sejā bija smaids,uzreiz sapratu,ka viņa dzīvo pēc padomju ideoloģijas un arī nacionāliste.Būtībā tas bija viens pilns nacionālistu vagons,urlu bariņu ieskaitot un varēja manīt,ka liela daļa no viņiem to kretīnu atbalstīja.Nezināju,ko darīt?Dot šim pa muti vai ko!

Viņa draugs sāka aizvērt viņam muti,kad viņš saprata,ka tas viņam neizdosies,viņš viņu izvilka uz to starptelpu,kur ir izkāpšana no vilciena.

Nevaru saprast!Vai rīkojos pareizi,ka nenolaidos līdz viņa līmenim un neiedevu šim pa muti?Kaut visticamāk tad pats būtu ne tik no viņiem diviem vien.Vai būtu pareizi iet un kauties,kaut zini,ka pats labi dabūsi?

Kā tu rīkotos manā situācijā?Zinu zinu,noteikti domā,ka dotu pa muti,bet tu tiešām ietu cīnīties,ja zini,kā šī cīņa ir neuzvarama?Neesi tak spartietis :D

Jebkurā gadījuma,nevaru ciest šādus cilvēku,dēļ tādiem arī man rodas naids pret šo tautību.

230 5 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Tās ir Padomju okupācijas sekas. Itkā jau sist viņu varētu, bet viņš taču bija baķī, un diez vai sapratīs par ko tu viņu sit. Runāt ar tādu arī nav jēgas, jo iedzēris viņš būs ietiepīgs un tīšām izies uz konfliktu.

 Es tavā vietā pārsēstos citā vagonā.

0 0 atbildēt

Nu pēc manām domām viens nav cīnītājs šajā gadījumā... labi vismaz ka par to neklusē... vairāk tādu gadijumu, lai iedrošinātu tautu aizstāvēt sevi... vnk šādi raksti varētu rosināt rīkoties, ja kas tāds notiek... Protams varu derēt, ka daudzi šitādi "ērgļi" jau ir uzķērušies uz kādu latviešu bariņu emotion ... Nu labi, tev + ofic no manis emotion

0 0 atbildēt

Man pašam ir gadījusies tieši šādi pat situācija..... vnk gribās gāzt pa seju tādam lopam, bet apkārt vien vienīgi krievi, kas smīņā un viņiem tas patīk.....

0 0 atbildēt

Varēji viņam vienkārši iztekt līdzjūtību.. par savaldību Tev +, laigan tādu riktīgu pendeli par bļaustīšanos viņš pelnījis  emotion

0 0 atbildēt

elles vagonā trāpiji :D

0 0 atbildēt

Es rīkotos pēc garīgā.

Ja garīgais būtu normāls iespējams neko nedarītu, jo krievs parāda cik viņš ir intelektuāls. 

 

Ja garīgais būtu slikts, tad gan par sevi neatbildētu, jo man nenormāli riebjas krievi, kuri dzīvo Latvijā, bet visu te noliek. Tādiem esmu teicis č*dan->vakzal->Maskva...

 

Man vienreiz tante krieviski paprasīja cik pulkstenis. Es viņai latviski atbildēju, ka 5.30. Šī man saka, ka latviski nesaprot un šai pateicu, ka tā ir viņas problēma...

5 5 atbildēt

Kaut varētu krievus deportēt atpakaļ uz krieviju, bet redz, paši krievi neņem mūsu krievus atpakaļ.

Pareizi darīji, ka nelīdi kauties.

Man reti autobusā pārņem dīvaina sajūta, jo dzirdu kādu latvieti.

0 0 atbildēt

krievss vinjsh afrika krievs, biju vacijaa tur shie ar taadi tizli un valodu runaa ar pretiigu dialektu, braukaa bumeros ar rus flag un klausaas rus muz pa visu ielu, parkojas kaa lielie visur kur grib (viens piebraucis bij ar savu uberkruto hondinju ar gerboni un karogu uz saniem un nummuru ru un kkadi cipari pie pasha mcdonalda durvim lai aiziet paest. vienigi menti uzreiz klat un shtrafinju samaksaja pa skalju uzvedibu delj muuzikas un par neatljautu parkoshanos.) takaa tolka nav, vai nu pienjem vai zaudee. Tu dariji pareizi, nah aiztikt suudu, saaks veel smirdeet pa visu valsti.

0 0 atbildēt

NO COMENTS

0 0 atbildēt

no vienas puses sēdēt un klausīties visu ir nepanesami, vajadzētu parādīt, ka tā nevar izrunāties, no otras puses sist kkādus krievu bomžus aŗi ir truli. man, piemēram, tādu domas galīgi neinteresē, Latvijā dzīvojošie krievi 99% šā vai tā ir totāli idioti.

2 2 atbildēt

Ar tādām krievu pabirām nav jēgas nemaz iesaistīties kofliktos, jo šādi cilvēki ir tik infantīli strīds ar viņiem buutu bezjedzīgs, lai gan iedot pa muti tādam sūdam ar nenāktu par ļaunu, jo savdāk jau viņi neko nesaprot.

0 0 atbildēt

Es dziesmu svetkos braucu uz Bolderaju un trolejbusa bija viens vecis apm 40-50. g Shis man kko saka stastit pa krieviski, es sapratu a runat ta kartigi nemaku :D un tad kad vinjsh saprata ka nemaku kartigi pa krieviski runat tas saka ahu**nna blatot... Teica ka Latvieshi ir idioti u.t.t noturejos kadas 10-15 min un tad pasutiju vinju na**j nakameja pieura vinjsh kapa ara un es par to biju tikai priecigs.. :)               Ja godigi shitadus gadijumus un tadu cilveku attieksmi, ciest nevaru...!

0 0 atbildēt

jā, nevar ,protams, vērtēt cilvēkus tā, ka tu esi krievs vai latvietis, tad tu esi tāds un šitāds. Netrūkst i latviešu tādu,kuri ir vnk stulbi un kretīniski. Es arī pazīstu daudzu krievu tautības pārstāvjus,kas, lai arī slikti runā latviski, ciena latviešus un šo valsti. Sist gan nevienu nevajag, jo ja paklausās, ko cilvēki apkārt runā viens par otru - visi staigātu zilumos.

0 0 atbildēt

jāāāāāāāāāāā..........

0 0 atbildēt

Tieši tā un tad krievs apdirsies sēž iecirknī un raud: vo nahuj man vajadzēja sist to gansu? 

Darīji vien pareizi, ar sūdu nav jēga ielaisties.

0 0 atbildēt

Es spartietis.

0 0 atbildēt

kāpēc viņi ir tādi - jo uz Latviju tak netiktu izsūtīti normāli krievijas pilsoņi (protams ir izņēmumi!!),. Izsūtija cietumniekus, ugalovņikus un tā tālāk, un tad nu pie mums ir saražojies šo atpalikušo un amorālo krievu kopums, kas rada šo debīlo iespaidu, jo ir tač iedzimts tas viss.

0 0 atbildēt

Vajadzēja viņam iedot pa galvu!emotion

0 1 atbildēt

kāds tev krievu nacionālists? piedzēries, netīrs krievu cūka?

wtf?

3 5 atbildēt