local-stats-pixel fb-conv-api

Krievs nacionālists vilcienā!45

230 5

Sveiki ;)

Šodien kad iekāpu vilcienā,mani pārsteidza nepatīkams pārsteigums!Stūrītī pie izejas sēdēja divi krievu tautības vīrieši.Viens no viņiem bija diezgan sadzēries,bet otrs vel salīdzinoši skaidrā.Nepatīkamākais bija tas,ka piedzērušākais no viņiem pa visu vagonu nod*rsa latviešus,ka šie neesot nekas,suk*s,p*darasi un neko nevarot padarīt.izrādās,ka pēc viņa domām Latvija latviešiem nepiederot,tā piederot krieviem un,ka mums vajadzētu vākties prom no šitās valsts.Sākumā domāju...''kas es esmu vienīgais kuru tas uztrauc,ko viņš mūld?''paskatījos apkārt un sapratu,ka esmu gandrīz vienīgais latvietis visā vagonā,bija vel vel viena tantiņa un četras meitenes,kas iespējam,ka bija latvietes.paskatījos uz vienu krievu ''pārmālēto'' krievu tanntiņu ap 60- 70 gadiem varētu būt,ka viņai bija.(domāju,ka saprotat par kādām runāju) un viņai sejā bija smaids,uzreiz sapratu,ka viņa dzīvo pēc padomju ideoloģijas un arī nacionāliste.Būtībā tas bija viens pilns nacionālistu vagons,urlu bariņu ieskaitot un varēja manīt,ka liela daļa no viņiem to kretīnu atbalstīja.Nezināju,ko darīt?Dot šim pa muti vai ko!

Viņa draugs sāka aizvērt viņam muti,kad viņš saprata,ka tas viņam neizdosies,viņš viņu izvilka uz to starptelpu,kur ir izkāpšana no vilciena.

Nevaru saprast!Vai rīkojos pareizi,ka nenolaidos līdz viņa līmenim un neiedevu šim pa muti?Kaut visticamāk tad pats būtu ne tik no viņiem diviem vien.Vai būtu pareizi iet un kauties,kaut zini,ka pats labi dabūsi?

Kā tu rīkotos manā situācijā?Zinu zinu,noteikti domā,ka dotu pa muti,bet tu tiešām ietu cīnīties,ja zini,kā šī cīņa ir neuzvarama?Neesi tak spartietis :D

Jebkurā gadījuma,nevaru ciest šādus cilvēku,dēļ tādiem arī man rodas naids pret šo tautību.

230 5 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Lielākā daļa šādu sliktu runātāju ir neizglītoti ļautiņi, un ar tādiem manuprāt nav ko ielaisties. 

21 0 atbildēt

Man arī visvairāk riebjas tas, ka dažu tādu dēļ rodas negatīvs iespaids pret krieviem kopumā :(

Es pazīstu daudzus tiešām foršus krievu tautības cilvēkus, kas ciena Latviju un latviešus, bet vienmēr atrodas arī k-kādi strīpaini Padomijas atkritumi (pārkrāsotās tantiņas, protams arī), kurus tāvien gribas iespundēt un izsūtīt uz viņu dārgo "roģinu"! Viņiem tak ir lielākā valsts pasaulē!

16 2 atbildēt

ceram, ka tas vilciens devās uz maskavu uz neatgriešanos ;)

13 2 atbildēt

Pareizi darīji, ja nu būtu netīšām šo nositis, tad sabeigtu pats sev dzīvi, cita lieta, ja šie uzbruktu tev.

10 0 atbildēt

ees nedaritu neko .. vienu suda gabalu sasitot tu neko nemainisi .. protams ja esi riktigs nacists ej un sit .. bus labak .. bet ja gribi ko mainit .. tas neko nemainis .. tad tur jaizkauj visi ..

9 0 atbildēt

Es nezinu man dazreiz ir tada sajuta ka dzivo stikla burka. XDD Pats esmu Krievs , bet kaut ko tamlidzigu redzu ljoti reti un tikai no bomzveidigajiem bez realas iespajas sajegt kadai tautibai piederojos , krieviski runajosam personam. Mani tas kaitina jo manu sen4u valodu izmanto lai iztekti visadas preteklibas, apvainojumus ut.t un delj tadiem te ambiliem nieciena manu tautu. Mani besi ara tas ka tadi te nesaprotami "cilveki" apdirs un melz nezin ko taja valoda kura Rakstija A.S Puskins, Lermantovs . Levs tolstojs u.t.t ver parskaitit ilgi un dikti. 

Es nevaru tev dod realu tavu darbibu atdzimi, bet mums pienemts par to nedomajot dod pa sejo jo aizkar mus un  to kas mums dargs. Jebkura gadijuma ka tu nerikotos tu rikojuies pareizi, bet es tava vieta nedomatu, te nav ko domat. Iemacieties aiztavet savu tautu un kulturo no tadiem te ambiliem, un es ceru ka mes Krievi jums palidzesim( Tiesam Krieviem nevis ta sauktajiem) Velu veiksmi!

Un piekritu tam ka "Posle draki kulakami ne masut." 

8 0 atbildēt

Manuprāt tādu krievu Latvijā ir tūkstošiem, un uzskatu, ka tu rīkojies pareizi nedodot pa seju :)

4 0 atbildēt

Ir urlas- krievi, un ir urlas- latvieši. Pietiekami esmu atskatījies gan uz "matuškas roģinas mīļotājiem", gan arī vietējiem jāņiem un juriem, kam smadzeņu vietā biezputra bez rozīnēm. Žēl, ka abas sugas vairojas un bojā nācijas genofondu ...

4 1 atbildēt

okupantu šovinisms ir bezgalīgs...

3 0 atbildēt

ka jau lielaka daļa krievu kad sadzeras emotion

2 0 atbildēt

izvelc revolveri, padari darbiņu, un 2 miljoni samēlēti latvieši smaidīs :D

2 0 atbildēt

nav ko taisīt sūdus. pēctam tik zaparas pa mentenēm. :)

2 0 atbildēt

Man pirms trim menesiem bij lidziga situacija, ne es negaju dot pa muti, es piegaju, parunaju kadel vins ta doma logisku atbildi vins nespeja dot, un ta ari apklusa.

Taisniba ka sie'krievi' ir neizglitoti un uzskatu ar vinus pa pabiram.

2 0 atbildēt

Tātad īsumā. Letiņš sastopas ar situāciju, kad tiek nodirsta viņa valsts un tautieši. Letiņš neko neizdara. Letiņš sevi mierinot visu iegroza tā, ka nenolaidās līdz viņu līmenim. Latvija un latvieši joprojām paliek apdirsti.

Mentalitāte.

1 0 atbildēt

senie latvieši teica - sū*u nekustini, lai mazāk smird... emotion

ja arī tie veči dabūtu pa galvu no Tevis vai kāda cita, tas jau neko nemainītu, vien viņam vēl vairāk šķistu, ka ir taisnība un meklētu kosu tālāk pie kāda cita, jo, redz, toreiz viņš tā un šitā izdarīja, tātad visi latvieši tādi...

1 0 atbildēt

Tataari, urlas, puskrievi - kadi vel kreivi? Idioti!!! Istais Krievs ir inteligents un gudrs.

Piedavaja jau tiem cirvjiem iet dzivot atpakal Krievija. Kaa tad, te pat tak ir labi - nafig vinam vakties prom? Naglaks vins tak ir.

Neapvainojas, tas uzbrauciens nav domats visiem, protams, ir forshi un jauki cilveki tai starpa.

2 1 atbildēt

Šajā situācijā pareizi būtu klusēt, jo cilvēks bija reibumā. 

1 0 atbildēt

Es rīkotos pēc garīgā.

Ja garīgais būtu normāls iespējams neko nedarītu, jo krievs parāda cik viņš ir intelektuāls. 

 

Ja garīgais būtu slikts, tad gan par sevi neatbildētu, jo man nenormāli riebjas krievi, kuri dzīvo Latvijā, bet visu te noliek. Tādiem esmu teicis č*dan->vakzal->Maskva...

 

Man vienreiz tante krieviski paprasīja cik pulkstenis. Es viņai latviski atbildēju, ka 5.30. Šī man saka, ka latviski nesaprot un šai pateicu, ka tā ir viņas problēma...

5 5 atbildēt

Es dziesmu svetkos braucu uz Bolderaju un trolejbusa bija viens vecis apm 40-50. g Shis man kko saka stastit pa krieviski, es sapratu a runat ta kartigi nemaku :D un tad kad vinjsh saprata ka nemaku kartigi pa krieviski runat tas saka ahu**nna blatot... Teica ka Latvieshi ir idioti u.t.t noturejos kadas 10-15 min un tad pasutiju vinju na**j nakameja pieura vinjsh kapa ara un es par to biju tikai priecigs.. :)               Ja godigi shitadus gadijumus un tadu cilveku attieksmi, ciest nevaru...!

0 0 atbildēt

jā, nevar ,protams, vērtēt cilvēkus tā, ka tu esi krievs vai latvietis, tad tu esi tāds un šitāds. Netrūkst i latviešu tādu,kuri ir vnk stulbi un kretīniski. Es arī pazīstu daudzu krievu tautības pārstāvjus,kas, lai arī slikti runā latviski, ciena latviešus un šo valsti. Sist gan nevienu nevajag, jo ja paklausās, ko cilvēki apkārt runā viens par otru - visi staigātu zilumos.

0 0 atbildēt