local-stats-pixel fb-conv-api

Krāpniecība caur ZIP.lv (atjaunots)62

414 5

Pa zip.lv adresi rošās ārzemju krāpnieki, tāpēc esiet uzmanīgi.

414 5 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Nafig viņš pateicās par katru atbildi xD ?

24 0 atbildēt

Jums nav nokļūst nepatikšanas.. emotion - Ģeniāli... emotion

A varbūt čalis ir Latvijas krievvalodīgais, kas, kā jau vairums Latvijā dzīvojošie krievvalodīgie, nav iemācījies mūsu sarežģīto, bet tik ļoti skaisto, valodu. emotion 

Pačato vēl ar viņiem, piespēlē nedaudz, un tad ieliec vēl, baigi gribās zināt, cik neatlaidīgi viņi ir. +

13 8 atbildēt

Es nu jau kādu laikusaskāros ar kautkād'[am melnajām ''bēglēm'' no kautkādas tur arābu valsts, kurā notiek karš utt. sākumā ar pirmo sarakstījos samērā ilgi, jo šī tikvien gribēja, kā pārskaitīt naudu uz mana konta, lai var bēgt uz LV un es tip viņu šeit  sagaidu, izmitinu utt. tip esmu bēgļa aizbildnis, no tā pretī man piedāvājot kautkādus tur procentus no savas mantojuma ceļā iegūtās naudas, kas kopā mannu maku papildinātu par aptuveni 250 000 USD, bet šai sarunai pieliku punktu, kad viņa paprasīja lai nosūtu ar pārvedumu viņai pāris tūkstošus USD par ko viņai nokārtot kautkādus vajadzīgos papīrus pie notāriem utt. kas ļauj viņai šo mantojumā saņemto naudu priekšlaicīgi pārskaitīt uz cita konta, jo to viņa itkā drīkst aiztikt tikai sasniedzot kautkādu tur konkrētu vecumu, tad es sapratu kas īsti notiek un viss, šai sarunai pieliktu  treknu punktu, pēc tās sekoja uz līdzīga skeleta būvēti dzīvesstāsti par atstātiem mantojumiem, un ka man ir iespēja būt par bēgļa aizbildni LV, kā rezultātā iegūšu daļu viņas mantojuma, taču ar otro paākstoties vēl parunājos, bet tad piegriezās un visām pārējām vienkārši uzreiz atbildēju, ka nekādas naudas man nav ko nosūtīt juristu pakalpojumiem, jau pašā sarunas sākumā, tāpēc jau pēc kādiem trijiem mēģinājumiem beidzot tiku likts mierā.. :D 

 

3 0 atbildēt

Jums nav nokļūst nepatikšanas.

bauslis. ;D

2 0 atbildēt

nu lol tam nau nekads sakars ar zip tadas vestules sanjemsi ari no ss

2 0 atbildēt

Es tik tālu netiku (labi ka tā) bet  cik palasījos pa tiem rakstiem ir tā, ka viņš itkā uzskaita uz tava paypal konta naudu, un tev atnāk meils ka tev ir uzskaitīta nauda, bet reāli viņa nekur neuzrādās. un tad, tas kas tev uzskaitīja, prasa lai tu vēl samaksā aģentam kaut kādu summu, jo viņš tev 100 ls vietā piem ir uzkaitījis 190 ls un 90 tev jāatdo ir tam āģentam, taču patiesībā tev nekas nav uzskaitīts.

1 0 atbildēt

ļabinieks! :D

1 0 atbildēt

Krāpšana izpaužās tā ka tev uz e-pastu atnāk viltota e-pasta vēstule tipa no paypal ka nauda ir ienākusi kontā. Ja cilvēks nav uzmanīgs viņš pašā paypal nepārbaudīs vai nauda ir ienākusi. 

Auto "pircējs" protams uzskaitīs vairāk "naudas" kas itkā būs par auto sūtīšanu kura tev ir jāsamaksā āgentam kas nodarbojas ar sūtīšanu. Tur arī ir tas uzmetiens. Ja cilvēks nav uzmanīgs tad var neuzmanības pēc iesviest naudu par sūtīšanu un iebraukt mīnusos. Paipalā tā arī naudu nesagaidīs.

1 0 atbildēt

Ar sapmu ir tā,jo tu vairāk atbildēsi viņiem jo tev vairāk sūtīs.Jo tu izrādi interesi.Drīz tu nevarēsi atkauties emotion

1 0 atbildēt
g5c avatarsg5c

Kā viņi tiek pie epasta service@paypal.com?! Un labs raksts.. liels +

0 0 atbildēt

njaa man arii tas pats, bet cik es zinu, tad vienmeer naak veestules, tad, kad sludinaajums ir ielikts tieshi zip.lv, ja ieleiek kkaadaa ss.lv, tad taadas hreņas nenaak. kaut kaads murgs., man ir rakstiijushi no kaut kaadas nigeerijas, ka deelam tur telefonu grib nopirkt, un tad man tieshi bija ielikts sludinaajums, par noki n95, nu vot un tad arii es ilgi speeleejos ar vinu, man pat taada doma neienaaca praataa par kkaadu tur suutiishanu, bet kopumaa bija reeciigi. taa kaa , jaa labaak vnk neatbildeet, bet ja naw ko dariit, tad var parakstiities.... emotion

0 0 atbildēt

mm kad mekleeju sev suni-sheit Anglijaa..velejos pomeranieti...atradu kas man bija tikamaakais un izraadijas ar ka tur kraapshanas-un lielaakaa dalja no visiem suniem bija kraapsana- tikai tur aizgaja lieta ka 4alis teica ka vinam gimene autoavaarija ir gajusi bojaa un nav kas rupejas par suni jo vins ir darba.es biju izsuutiijusi vairaakiem sludinajumiem jautajumus par suniem-un man atnaaca kadas 3 gandriz vienadas atbildes....kraapnieku ir ljoti daudz....

0 0 atbildēt

Kad es zipā pārdevu telefonu, man tādi arī piesējās, bet tur jau uzreiz viss skaidrs ;)

0 0 atbildēt

Es nejēdzu, kas tad var notikt, iedodot savu PP adresi 3. personai? Ja tev uz konta nav ne santīma, tu taču ne ar ko neriskē. Mūsdienās to naudu, kuru tev uz PP uzskaita, mierīgi var pārskaitīt uz savas Visas un izņemt jebkurā bankā or bankomātā ārā, tpc nesaprotu par ko mīziens?

PP lietoju aptuveni gadu. Tieši tapēc PP ir drošs maksāšanas, maksājuma saņemšanas veids, jo netiek absoluti nekādi konta dati izsniegti, tikai pliks e-pasts ar kuru neko nevar iesākt.

0 0 atbildēt

Nu vismaz izdoma džekam strādā. :) Google Translate tulkojums iespārda.

PayPal kā tāds ir normāla sistēma, kas aizstāj bankas transakcijas, bet blēži jau vienmēr izdomās kā izmantot to savā labā.

0 0 atbildēt

P.S. šajās sarunās viņas visu laiku minēja par kautkādu mistisku manu profilu, ko itkā ir redzējušas portālā zip.lv - tas tak ir sludinājumu portāls ne kautkāds iepazīšanās or sth..??!?! 

0 0 atbildēt

jā, man arī ir bijušas līdzīgas situācijas liekot sludinājumus zip.lv, bet es uz tādiem e-pastiem, gluži vienkārši, neatbildu.

0 0 atbildēt

šitie parasti saka, ka nevar tev samaksāt, ja Tu nepārskaiti Viņam kkādu drošības naudu. un tad protams notinas

un vēl šitie mēdz viltot vēstules no paypal

nekad nekad nekad neko nepāroddiet ārzemniekiem, ja sludinājums bijis latviešu sludinājumu portālā

0 0 atbildēt

Man viens arii no UK rakstiija, gribeeja pirkt mobilo tipa prieksh braalja deela beerniem, kuri dziivo Afrikaa :D

Diezgan uzstaajiigi arii rakstiija, kaut arii apteicu, ka netaisos ne uz kaadu Afriku suutiit :D

0 0 atbildēt

es saprotu , ka ir viss šitas sviests.... bet kā viņš var nokrapt? kas notiek, aj uztaisi paypal kontu? tev par to jāmaksā???  kāds viņam no ta labums?

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »