local-stats-pixel fb-conv-api

Ko tu nezini par kaķiem?15

Čau, visiem, kas šeit ir ielūkojušies un lasa atkal šo bezjēdzīgo teikumu, kas jau sākt palikt par tradīciju!

Kā jau virsrakstā tika minēts, raksts būs par kaķiem par mūsu mazajiem, mīļajiem kašaķiem, par lietām, kas bieži nav pieminētas un kas arī visiem tik ļoti nav zināmas.

Neaizmirsti ieskatīties arī šeit:

http://www.spoki.lv/profils/lielaislempis

Un arī izlasīt šo fantastisko rakstu

http://www.spoki.lv/cinas/Zinatniski-brutalais-cirks/572740

262 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

un vēl kas : apmulsuma brīžos kaķi aplaizās, jo nezina, kā reaģēt emotion

24 0 atbildēt
Ja kaķis padirš uz grīdas viņam par to gaļas gabals jādod?
19 1 atbildēt

 

Ak, tu Dievs, ieliku vienu nepareizu komatu, un? Es tev izskatos pēc kautkādas Latviešu valodas gramatikas grāmatas? Pašiem viss vienmēr ideāli.

13 2 atbildēt

Mazie rezgaļi. 

5 0 atbildēt

Kaķi murrā, jo viņiem ir divas balsenes. Ar vienu viņi var ņaudēt, otru pielietot murrājot, kad gaiss kustina otrās balsenes balss saites.

Papildinot tevis rakstīto - kaķi tiešām ņaud, lai trenētu un nepazaudētu balsi, bet principā ņaudēšana ir tikai cilvēkiem vai citu sugu dzīvniekiem, savā starpā kaķi sazinās bez ņaudēšanas (ar domu ka ņaudēšana ir kā kliegšana - ikdienā cilvēki tak nesarunājas skaļi kliedzot viens uz otru)....

5 0 atbildēt

Lielākā mīkla zinātnieku vidu-kā kākis murrā? emotion

4 0 atbildēt

un veel aizmirsi piemineet, ka , ja kakjis iechuraa gultaa, vinjsh nevis grib ieriebt, bet gan atvainoties!!

3 0 atbildēt

Labs raksts, tiešām bija lietas ko nezināju un dažas kuras zināju apstiprinājās. :)

2 0 atbildēt

Interesants raksts! Paldies par informāciju, savam kaķim dodu vistas fileju, man ir Britānietis, viņs paošņā, paskatās, un aiziet, itkā tas būtu kautkāds, atvainojiet, sūda gabals, bet pēc pāris minūtēm ņammā ar pilnu dūšu emotion Plusiņš tev!

2 0 atbildēt

kad mans kaķis guļ, viņš vienkārši prasās pēc tā lai es viņu apčubinu >< kaķi paši nezin cik viņi ir pūkaini un piemīlīgi :D

''Kā piemērotākā gaļa ir putru, trušu, liellopi, respektīvi '' un kas ir putru gaļa? emotion

2 0 atbildēt

"Kaķi mirkšķina un sašaurina savas acu zīlītes tad, kad tie veic acu kontaktu, bet ja tu mēģināsi nostiprināt acu kontaktu ar nepazīstamu kaķi, viņs centīsies novērsties, kā uzreiz redzēs, ka jūs skataties."

Kaķiem skatīšanās acīs un nemirkšķināšana ir agresijas pazīme, tāpēc arī kaķis novēršas, kad tu centies viņiem cītīgi skatīties acīs. Turpretī bieži mirkšķinot tu parādi, ka tev kaušanās nav prātā, un līdz ar to ir vieglāk ar kaķi sadraudzēties.

1 0 atbildēt

Daudz nezināju! + :)

1 0 atbildēt

A starp citu mans gadijums mans un kaiminu kakis parasti kavas bet kad manejais bija ielaista maja un palicis ieksha otrs kakis ar ko parasti kavas meigina palidzet. tadad velviens fakts kaki var but ienaidniek bet tpt palidzes  kads cits bus briesmas

1 0 atbildēt
Tu gandrīz visas fotogrāfijas ņēmi no mana raksta
1 18 atbildēt