local-stats-pixel fb-conv-api

Ko pie pīīī mēs vispār zinām?7

30 0

What the bleep do we know- filmiņa, ko daži no jums noteikti jau ir redzējuši, te nu būs mans atskats uz to, par ko tur īsti ir un kas man patika un kas nē.

Sāksim ar to, ka ļoti daudz kas nebija balstīts uz reāli pierādītiem un līdz galam neizpētītiem faktiem, bet neskatoties uz to manās acīs filma dabūja 7 no 10 zvaigznēm :)

Iemesli-

1. Ļoti patīk doma- mēs visi esam viens un tas pats, jo sadalot mūs vissīkākajās daļiņās (atomu daļās), mēs visi esam veidoti no viena un tā paša, tāpat kā pilnīgi viss mums apkārt, tad kā mēs varam apgalvot, ka jebkas ko mēs daram ir nenozīmīgs?

2. Perfekti un elementāri saprotami izskaidrots kas notiek mūsu smadzenēs, kā veidojas emocijas un domas un kas tās ietekmē.

3. Filma pasniegta interesanti, ar dažādām jaunām domām, kas rosina ilgas pārdomas, tai pat laikā uztaisīts mini stāstiņš, kura galvenā varone ir pazīstama aktrise, kura tēlo fotogrāfi ar lielām dzīves problēmām. Labi vien ir, ka beigās viņai nāk sava veida apskaidrība.

4. Ļoti motivējoša filma uz labām emocijām, lai gan nedaudz biedē ar sliktajām (sliktas emocijas ir tikai normāla parādība, arī tām ir jābūt, bet filmā ir tā, ka grib bez maz vai tās aizliegt vispār).

5. Atgrieza manas domas atpakaļ pie tā, ka atkal sāku apsvērt kas īsti ir īsts un kas tikai ilūzija, jo mūsu prāts ar iztēles palīdzību vien ir spējīgs panākt kaut kā neeksistējoša uztveršanu par kaut ko īstu. Mūsu zemapziņa taipat laikā filtrē visu ko uztveram, ja mēs neesam par kaut kā eksistenci informēti, visticamāk palaidīsim to garām.

Ja kāds no jums arī ir redzējis šo filmu lūgšu jums izteikt savas domas tepat komentāros.

Varat palasīt arī citus manus rakstus un ieteikt idejas par ko uzrakstīt, šo tēmu ieteica trakjis, paldies par domu, vienmēr prieks paskatīties ko jaunu :)

/Psihologs Kalns/

30 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

deretu noskatities

0 0 atbildēt

biedē IMDB vērējums -5.2

0 0 atbildēt

īstenībā galīgi nepiedūra,

0 0 atbildēt

atbildot uz IndieKid komentāru " biedē IMDB vērējums -5.2 " Nu tāds nu viņš ir :) jāvērtē jau pašam :)  

0 0 atbildēt

atbildot uz sarkanais komentāru " īstenībā galīgi nepiedūra, " Nu, ne viss ir visiem :) ja drīkst jautāt, kas bija tas kas nepatika?  

0 0 atbildēt

prieks manis filma vairaak bija kaa atveera acis ... piem.... tu  no riita pamosties tev ir slikts gariigais.. (okay) tas pats tu no riita pamosties un tev ir labs gariigais... ... bet kas tad iisti nosaka kad tev ir labs kad tev ir slikts gariigais? (tas esi tu pats) tapec ja tu gruzies tad tu esi pie taa vainiigs jun tu vari jebkura mirklii beigt gruziities.. piem iet uz darbu prieciigs kaut arii varbut taadam nevajadzeetu buut.. bet kapeec gruziities ja uz darbu taapat jaaiet?

0 0 atbildēt

indiekid taa ir vairaak filozofiska filma nevis kur kkas baigi jaabauda tur daudz runaa cik patiesiibu cik melu spried tu pats :)

0 0 atbildēt