local-stats-pixel fb-conv-api

Ko 2012.gads sola Zivīm...5

56 1

ZIVIS Izsmalcinātās un sapņotājas Zivis 2012. gadā piedzīvos ļoti interesantu un košu laiku. Šīs zīmes pārstāvji būs likteņa lutekļi, ja kaut mazliet izrādīs iniciatīvu savā profesionālajā darbības jomā. Lai iegūtu augstāku stāvokli savā darbā, Jums nepieciešams nopietni pievērsties savu zināšanu un prasmju pilnveidei. Apmeklējiet kursus vai paaugstiniet savu kvalifikāciju uzsākot mācības kādā izglītības iestādē. Zivju zīmes pārstāvji jutīs akūtu vajadzību pēc pārmaiņām. Pavasaris būs saspringts, bet vienlaikus interesanti. . Lai īstenotu savus sapņus, esiet atklāti gan pret sevi, gan apkārtējiem.

Veselība Zivīm 2012. gadā veselība būs apmierinoša. Ir iespējami stresi, ieslīgšana apātijā, var saasināties hroniskas slimības. Esiet pacietīgi un saglabājiet mieru. Lai arī kādas problēmas būtu Jūs skārušas - Jūsu veselība ir Jūsu pašu rokās. Gada pēdējā ceturksnī viss nokārtosies un veselība pamazām uzlabosies, ar nosacījumu, ka parūpēsieties par to

Karjera

Pagājušajā gadā profesionālajā jomā Zivīm valdīja rutīna, vienmulība un pārpūle. 2012.gadā Jums izdosies gūt gandarījumu par paveikto. Darbs ies no rokas un pagājuša gada iesāktie projekti dos pozitīvus rezultātus. Melnā Pūķa gadā Zivis varēs atļauties atpūsties un mazliet arī paslinkot.

Nauda

Finanšu jomā būs viss kārtībā. Daudzsološs periods ziemas beigās un pavasara sākumā, kad Zivis var uzsākt veidot uzkrājumus, bet kontrolējiet situāciju un lieki netērējiet naudu, īpaši aprīlī un septembrī.

Sirdslietas

Personīgajā dzīvē Zivīm Melnais Pūķa gads būs diezgan veiksmīgs. Neprecētiem šīs zīmju pārstāvjiem liela varbūtība veiksmīgi iestūrēt laulības ostā. Rudenī sagaidāms krāšņs un spilgts romāns. Tikai negaidiet daudzsološas attiecības, kuras uzsāksiet vasaras mēnešos. Jutekliskajam vīrietim Zivij ir bagāta iekšējā pasaule. Sieviešu acīs viņš ir pievilcīgs kā neviens cits. Tiesa, to var attiecināt tikai uz seksuālo sfēru. Zivij 2012.gadā būs vajadzīgs tikai sekss, tāpēc baudiet skaistos mirkļus un nemēģiniet ielūkoties viņa dvēselē – tas var sagādāt vilšanos. Sievietes, kas mēģinās kļūt uzstājīgas pret vīrieti Zivi, var zaudēt savu mīļāko uz visiem laikiem. Vīrietis Zivs nekad nelielīsies ar savām uzvarām gultā. Viņš sievietei dos to, ko partnere vēlēsies. Skaisti runās un sievietes ticēs. Viņš precēsies tikai tad, kad pats būs tā izlēmis, kaut gan patiesībā ģimenes dzīve Zivij nav nepieciešama. Brīvs un vientuļš viņš jutīsies daudz labāk nekā precējies. Laulības dzīvē Zivs vīrietis būs noslēgts, melos un sieviete jutīs diskomfortu. Saderība ar citām Zodiaka zīmēm.

Labākie partneri – Vēži, Jaunavas, Vērši, Skorpioni, Mežāži. Neitrālie partneri – Dvīņi. Nepiemēroti partneri – Lauvas, Auni.

56 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.horoskopi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

nja un jau 4 gadus paciesu Lauvu:(

Vis skiros ja kas tad vinai parteiksu ka zebux32 vainigs a sasvu rakstu... Gaidi nepatiksanas :)

3 0 atbildēt

Vajadzēja salikt tekstus zem bildēm labāk būtu uzskatāmāks!

++

1 0 atbildēt

Atvaino mans pirmais raksts....:)

0 0 atbildēt

Mjaa,es jau kaadus septinjus gadus dziivoju kopaa ar Aunu!-)

0 0 atbildēt

Tev  veicas, prieks par Tevi emotion

0 0 atbildēt