Čau, tātad es tev vēlējos pastāstīt par nolaidību no ražotāju puses.
a kur ražotāju nolaidība? bišķ nesapratu tavu domu. tik vien nopratu, ka vecs krējums ir iespēja uzcept rakstu spokiem ;)
Čau, tātad es tev vēlējos pastāstīt par nolaidību no ražotāju puses.
a kur ražotāju nolaidība? bišķ nesapratu tavu domu. tik vien nopratu, ka vecs krējums ir iespēja uzcept rakstu spokiem ;)
Ja es tādu krējumu būtu nopirkusi, tad tikpat ātri viņš tiktu ielidināts miskastē, pat nemēģinot pārbaudīt vai tas ir ēdams.
A varbūt Tevis paša nolaidība, ka nopirki ar iztecējušu derīguma termiņu...
Krējuma konsistencei nav jābūt kā kefīram, tur ir tā doma. :) Ja tu prasītu piemēram krējumu uz pankūkām kafejnīcā un tev viņu nevis ar karotīti uzliek pa virsu pankūkām, bet UZLEJ. Tas nav forši un krējuma konsistencei nav jābūt tādai. Doma tika saprasta? :D aaa btw man ir tas pats gadījies, tik ar Limbažu piena krējumu. Brīnos ka eksporta produkcijai šitā ir,
Ne tas nau vec krejums , ... ta ir fasetaja nolaidiba... Pirms tam ir faseta drosi ka kautkada tilkutura pec tam kipa iekarta mazgata ar udeni , bet no fasejamas iekartas visu nevar ta izlaist pectam, kad sak faset nakamo produktu apmeram pirmie desmit traucini ir jamet ara, bet stradnieks to nau izdarijis...
Kadreiz pats tadus faseju Smiltenes pienotava..Tapec pats vienmer pirku izlejamo krejumu, jo kad vinu lej traucina tu redzi vina kosistenci un ja kas tad no pirkuma vari ateikties...
Es domāju tā ir uzglabāšanas vaina, iespējams kads viņu ir ielicis pārāk zemā temperatūrā. - sasaldējis :)