local-stats-pixel fb-conv-api

Kardināls joko,jeb altarzēna piedzīvojumi.5

Piedāvāju jūsu uzmanībai Kardināla Pujātā twītus.. nav gan nekas zināms par konta autentiskumu,bet šā vai tā labs projekts,nosmējos kārtīgi. kardinalsPujats

Vārdi mainās, nozīme paliek. Mūslaiku vārdnīca: oponents kādreiz bija ķeceris, ugunīga sieviete - ragana, bet hipsteris - pajoliņš.

Jaunlaulātais bēdājas, ka viņam bijis gadījuma sakars. Mierināju: man arī tā gadījies - reiz zvanīju uz Preiļiem, bet savienoja ar Ludzu.

Kā izaudzināt domājošu cilvēku? Uzšauju altārzēnam ar lineālu pa knaģiem un uz jautājumu "Par ko?" atbildu "Padomā..." un eju prom.

No rīta ar kolēģiem diskutējām, par ko rīt jābalso. Kopš tā brīža ir pazudušas 2 lietas – altārzēns un mana pase.



Kas tas ir: stiprs kā enkurs, runā vienkārši, pilns klājs dūdiņām, zaķiem un stirniņām. Es saku, ka Noass. Bērni min kaut kādu Kiviču.

Sarakstīju scenārijus 3 kino lentēm: „Dāvana vientuļai mūķenei”, „Limuzīns Valpurģu nakts krāsā” un „Mans altārzēns – nenopietns cilvēks”.

Altārzēns no vasaras nometnes raksta, ka atklājis nodarbi „Pudeles griešana”. Uzgavilēju, jo dekoratīvā stikla apstrāde ir godājams arods!

Atradu pagalmā izsmēķi. Pratināju altārzēnu vai šis pīpo. Sāka smīnēt un teica: ”Zvēru pie haizivs vēdera, ka ne”. Sāku kratīt...ar pirkstu!

Man bail, ka sētniece ieslīgusi elkdievībās! Nupat, ieraugot čaumalu čupu pie kaimiņa sētas, piesauca mistiskus dēmonus Ebālu un Zaebālu.

Altārzēns savā tīņa naivumā aizvien tic Lieldienu zaķim un pat sarunājas ar to! Nupat atkal telefonā maigi žūžoja:”Līdz vakaram, zaķīt!”

Kaķu laiks. Mans runcis auro, špricē un plederē pa kaktiem. Pie daktera nevedīšu, pagalmā nelaidīšu - pirmie celibāta gadi nekad nav viegli.


Altārzēns prasīja brīvu vakaru – šodien esot sirsniņdiena un viņam vēderā tauriņi dancojot. Iespundēju sirsniņmājiņā ar visiem taureņiem!

Šorīt sajutos vientuļi un ļoti vēlējos saklausīt ko patiesi šķīstu, tīru, viedu, svētu un visgudru. Piegāju pie spoguļa un teicu: "Sveiks."

Skatoties, kā bērni jūsmo par visādiem večukiem ar baltu bārdu, altārzēns man ieteica uz Ziemassvētkiem atlaist rugājus. Atlaidu altārzēnu

Rosinu kontracepciju saukt īstajos vārdos: prezervatīvs – grēka zeķe, spirāle – vella atspere, tabletes – raganu zirnīši.

Vakar pirmo reizi mūžā iedeva paturēt bisi rokās. Tas pats zizlis vien ir - uz ko pavērs, tas ceļos.

Ierosinu izmaiņas balsošanas likumā: tie, kuriem sekss bijis tikai pēc laulībām - balso trīsreiz, tie, kuriem nav bijis vispār - četrreiz!

Uzreiz pēc runas Aglonā veros, man vēstule telefonā no daktera: "Jāni, viss kārtībā? Kā veselība?" Nesapratu. Atbildēju: "Labāka Par labu."

Internets ir Sātana rīks.

44 4 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://twitter
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Ieliku "-", jo uzvāries uz kāda cita cilveka aspratīgajiem jokiem. Un nē, konts nav autentisks, bet ņemot vērā cilveka humora izjūtu - who cares?

1 0 atbildēt

Nau smeklīgi !

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

kau kād debīlisms

0 2 atbildēt