local-stats-pixel fb-conv-api

Kā strādā Google?4

48 3

Kurš gan nezin pasaulē vienu no populārākajiem meklētājiem Google? Protams ka zin un lieto var teikt katrs lietotājs kurš saskarās ar internetu! Bet kā lielā Google kustās uz priekšu, un kas Googlei vēderā? Par strādāšanas pamatprincipiem centīšos izklāstīt šajā rakstā!

Google servertelpa, katrā mazajā kārbiņā ir pa serverim, kuri saslēgti vienotā tīklā! Apmēram viena servera jauda ir līdzīga iespējams tava datora jaudai! Ja nobrūk kāds no serveriem, to vienkārši nomaina!

Interesants fakts: Google birojā strādājošajiem tiek par velti piedāvāti saldumi un visādas uzkodas! Kā arī katrs strādnieks savu kabinetu var iekārtot tā kā viņš jūtas ērtāk, uz darbu līdzi var ņemt savu mājdzivnieku, un pa biroja telpām braukāt ar velosipēdu, ja no vienas ēkas malas jānogādā papīri uz otru ēkas stūri!

48 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Sākums - divi veci datori... Apbrīnojami... Ko var paveikt cilvēks ar idejām un apņemšanos...

4 0 atbildēt
epg avatarsepg

" gan apkalpojot lietotājus, gan darbinot sistēmu kura ievāc jaunāko informāciju no visām pasaules mājas lapām [tajā skaitā arī bedre.lv]!" - ļoti svarīgi bija pieminēt bedre.lv? laikam jau no turienes kopēts.

4 0 atbildēt

Super raksts.emotion

Kaut kas jauns par googli! 

0 0 atbildēt