local-stats-pixel fb-conv-api

Kā dabūt meiteni no interneta! Īslaicīgām attiecībām.37

218 9

Lai iegūtu meiteni īslaicīgām attiecībām, no pašas meitenes atkarīgs ir ļoti nedaudz. Pats lielākais darbs un pūles jāiegulda pašam sevī un tikai pienācīgs darbs ar sevi var nest augļus. (Ievietošu pāris bildes, lai raksts skatāmāks)

218 9 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

viss ir daudz vienkāršāk - pasūti internetā un piepūt mājās :D

 

52 0 atbildēt

Lieliska Recepte :D 

14 0 atbildēt

Un kāpēc tas ir recepšu sadaļā?

11 0 atbildēt

Iepazīsties ar meiteni internetā, dari visu pēc "receptes" un kad iesi uz tikšanos izrādīsies ka tā meitene ir tavs perversais kaimiņš- gejs Žanis  ar jauku fake profilu emotion

9 0 atbildēt

kā dabūt meiteni no interneta? - izprintē! emotion

8 0 atbildēt

Labāk uzreiz būtu taisījis rakstu par reālo dzīvi. pētījumi pierāda, ka tie, kas iepazīstas internetā, reālajā dzīvē satiekoties ir vīlušies, jo virtuālā vide uzbur citu (parasti labāku) priekšstatu par ortu cilvēku - nu meitene tjipa iztēlojas sapņu princi.

7 0 atbildēt

nevajag iepazīties internetā vispār. nesaku ka to nevar bet vienmēr labāk būs mācēt to izdarīt reālajā dzīvē 

5 0 atbildēt

Ar labo roku nevaig iepazīties emotion

4 0 atbildēt

es nekad nesapratishu kpc nevar runat par bijushajiem? Mani piem interese shi tema, jo ta var diezgan daudz ari uzzinat par pashu cilveku (nu ja pareizi izzvejo patiesibu no melu kalna :D)

3 0 atbildēt

Vieglāk ir aiziet uz klubu. Tur vari būt droši zem šmigas, sievietes tāpat arī ir zem šmigas. Tad sīkumiem vērību nepiegriež - patirienies, kaut ko pamuldi, dabū numuru. Pēc tam jau vieglāk, jo ir jau pazīstami un pirmie iespaidi ( kaut vai zem šmigas) ir radušies un sīkumiem vairs nepievērš tādu vērību.

3 0 atbildēt

Viss ir tik sarežģīt.... apdirsties var. Kas to visu var atcērēties un vēl veiksmīgi realizēt.... 100 lietas jāņem vērā - 1 kļūda un čau.

Zbal, labāk un vieglāk būt forever alone emotion

3 0 atbildēt

interese pazuda tai vietā, kur bij teksts -  Sveika daiļā!, Kā iet saulstariņ, nevēlies iepazīties? , nekad neviens, šāda tipa vēstules rakstītājs nav guvis nekāds panākumus, attiecībā uz mani. toties, ir bijuši daudzi citi, kas atraksta tādas pērles, ka pašai paliek interesanti, kas tad tur otrā galā mīt. atmiņā ir viens spilgts gadijums. vienas vēstules rezultātā, šobrīd esam labos draugos jau gadus 3. un tas tikai tāpēc, ka viņa vēstule, kuras nodoms bija iepazīties, nesaturēja banālo tekstu - eu negribi iepazīties..

5 2 atbildēt

wtf? kā dabūt veceni no neta vakaram? ieliec sludinājumu : viena nakts, es vītietis, vecums un nr...un gatavs...vēl var cenu klāt pieķeksēt, lielākai atsaucībai :D

2 0 atbildēt

Patīkamāk- piekrītu, bet vai vieglāk?

2 0 atbildēt

Un pats dabūji?  : )

2 1 atbildēt

Internetā abi kā no kalendāra vāka. Reālajā satiekās šķībi un greizi :D

1 0 atbildēt
MrT avatarsMrT

Atbilde ir vienkārša - Izprintē!

1 0 atbildēt

61 cilv;ēkiem ir vāju nērvu emotion :D

0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

oo mana miļākās tēmas. Malcis, labs raksts. +

0 0 atbildēt