local-stats-pixel fb-conv-api

Jūs neticēsiet tam!!72

694 5

Ieraudzīju šo meiteni youtube un nodomāju,cik gan viņa ir skaista! Bet tomēr šai meitenei ir kāds noslēpums,ko Jūs tūliņ uzzināsiet. Vēlreiz pierādās,ka meikapam ir liels spēks. Šī meitene ir modele un youtube personība. Šeit ir viņas youtube accounts,ja vēlies uzzināt vairāk par viņu un meikapu -http://www.youtube.com/user/DiamondsAndHeels14.

Ja Jūs šo meiteni dzīvē ieraudzītu,nemūžam nepadomātu,ka viņai var būt tāds noslēpums. :) Abrīnojami,ka šī meitene spēja kļūt par modeli,neskatoties ne uz ko. Viņa spēja pārvarēt savu problēmu. Un viņa ir SKAISTA :)

Par akni ierasti sauc ādas slimību,kura redzama pūtīšu un piņņu izskatā,kas rodas ādas tauku dziedzeru un matu maisiņu iekaisuma rezultātā. Tauku dziedzeri izstrādā par daudz eļļainu vielu,kas aizsprosto poras. Arī bakterija P. aknes varbūt iemesls šai ādas slimībai. Akne parasti skar cilvēka seju,kaklu,muguru,krūšu daļu un plecu zonu. Lai arī akne nav nopietns drauds cilvēka veselībai, tā tomēr mēdz atstāt paliekošas un dziļas rētas.



694 5 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

aiziet guleet ar vienu un no riita pamosties un kaartiigi nobiities vareetu!!

1 2 atbildēt

Nu jā, protams, neko sliktu neteikšu par meitenes personību, bet viens ir fakts - viņa nav skaista bez makeup. Tikai sīkie tīņi nesāciet viņu aizstāvēt.

0 1 atbildēt

Smērē, smērē. Vēl biezāku kārtu! Seja drīzumā vispār atkritīs!

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »