local-stats-pixel fb-conv-api

Jūs neticēsiet tam!!72

694 5

Ieraudzīju šo meiteni youtube un nodomāju,cik gan viņa ir skaista! Bet tomēr šai meitenei ir kāds noslēpums,ko Jūs tūliņ uzzināsiet. Vēlreiz pierādās,ka meikapam ir liels spēks. Šī meitene ir modele un youtube personība. Šeit ir viņas youtube accounts,ja vēlies uzzināt vairāk par viņu un meikapu -http://www.youtube.com/user/DiamondsAndHeels14.

Ja Jūs šo meiteni dzīvē ieraudzītu,nemūžam nepadomātu,ka viņai var būt tāds noslēpums. :) Abrīnojami,ka šī meitene spēja kļūt par modeli,neskatoties ne uz ko. Viņa spēja pārvarēt savu problēmu. Un viņa ir SKAISTA :)

Par akni ierasti sauc ādas slimību,kura redzama pūtīšu un piņņu izskatā,kas rodas ādas tauku dziedzeru un matu maisiņu iekaisuma rezultātā. Tauku dziedzeri izstrādā par daudz eļļainu vielu,kas aizsprosto poras. Arī bakterija P. aknes varbūt iemesls šai ādas slimībai. Akne parasti skar cilvēka seju,kaklu,muguru,krūšu daļu un plecu zonu. Lai arī akne nav nopietns drauds cilvēka veselībai, tā tomēr mēdz atstāt paliekošas un dziļas rētas.



694 5 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

bij` vajadzīga liela drosme, lai tā atklātos.

+

111 0 atbildēt

es jau domāju būs  vecis. 

110 3 atbildēt

ES       ESMU       UZ       DIRSAS      emotion

67 1 atbildēt

Patiesībā nav tik traki, es jau nobijos, ka viņai nav krūšu, vai trūkst kāda locekļa, bet ir okei.. vēl zinot to, ka citas meitenes jūk prātā dēļ vienas pumpiņas emotion

46 1 atbildēt

līdz šim es neapzinājos makeupa spēku.

38 0 atbildēt

drosmīgi tā parādīt sevi bez kosmētīkas! zinu, ka aknei parasti ir hormonāla vai baktēriju vaina, bet, vai viņa tikai nepasliktina savu ādas stāvokli, katru dienu aizdambējot savas poras ar TĀDU tonālā kārtu, ka ādai pat nav cerību paelpot? lielai daļai meiteņu, kurām sejas āda nav ne uz pusi tik problemātiska, ir tendence špaktelēt sev seju un kļūst daudz sliktāk..

33 0 atbildēt

Tik līdz izlasu, ka meitenei ir "noslēpums" uzreiz liekas, ka viņa ir transvestīts

24 0 atbildēt

Te daudzi raksta,ka tonālais bojājot ādu. Teikšu tā, es pati nelietoju tonālo,apmēram,gadu,bet ādas stāvoklis ir pilnībā tāds pats,kāds bija,kad lietoju tonālo. 

12 0 atbildēt

bet no otras puses - tik daudz vajag to kosmētiku uz sejas.. jo āda tā jau cīnās ar pūtētēm + vēl kosmētikas slānis virsū. nu īsts kokteilis.

10 0 atbildēt

Kosmētika ir laba lieta ja vien prot to lietot emotion

7 0 atbildēt

un citas meitenes sūdzas par vienu sūda pumpiņu.

7 0 atbildēt

Īztenībā viņa ir skaitsa sieviete...

7 1 atbildēt

nu loti daudz kosmetikas uz sejas, bet vinja vismaz māk to uzlikt,  nevis kad dažas meitenes uzliek tikai līdz žoklim un tad izkatās ka nuttella būtu uzsmērēta. :D

6 0 atbildēt

nav nemaz tik slikti... vsp nav slikti. izskatās labi, tikai tā slimība, normāli cilvēki ignorē lietu, kas ir tikai uz laiku un kas kkad gnjau pazudīs

8 3 atbildēt

man arī bij akne, pārsvarā uz muguras. diezgan mokoši, un ilglaicīgi. tagad viss pārgājis, palikušas rētas. 

domāju ka būs vecis, par to moslēpumu uztaisīta pārāk liela intriga. 

3 0 atbildēt

es pēdējā laikā vispār ar aizdomām raugos pat uz visiem saviem krēmiem. Man ir kombinēta, dehidratēta āda. Vasarā, kad nelietoju absolūti nekādu kosmētiku (tai skaitā krēmus) un izguļos, tā kļūst normāla un tīŗa. Bet mācību laikā, kad neizguļos un regulāri to mazgāju-pumpas,ādas lobīšanās, spīdīgs degungals

2 0 atbildēt

nekas neredzēts. Ikdienā zinu un  redzu vienu meiteni ,kas "kaut ko slēpj". Bet tik un tā, naturāls vai meikapa gūts izskats - skaits, un patīkams meičuks, kas cenšas būt atvērts šajā pasaulē, kur citādi cilvēki, kas nepakļaujas  "standartam" tiek uzņemti nicinoši.

2 0 atbildēt

Skarbi.

Tik skaistas acis viņai.

2 0 atbildēt

Sieviete pārvarējusi visu slikto un tagad palīdz citām. Prieks.. 

3 1 atbildēt

DIRSĀĀĀĀemotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »