local-stats-pixel fb-conv-api

Jolanta Gulbe laidusi pasaulē meitiņu5

8 0

Dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškevica un viņas laulātais draugs, džeza mūziķis un saksofonists Deniss Paškevics (abi attēlā) kļuvuši par vecākiem savam pirmajam kopīgajam pirmdzimtajam.

Jūnija sākumā Paškevics sarunā ar izklaides portālu Mango apstiprināja, ka gaidāmais mazulis ir meitenīte, bet svētdien, 3. jūlijā, Gulbe savā Twitter profilā informējusi savus sekotājus, ka meitiņa ir nākusi pasaulē.

"Liela Dieva svētība ir atnākusi mūsu dzīvē! Esam laimīgi," paziņojusi dziedātāja, bet viņas vīrs Twitter tīklā saviem sekotājiem atklājis, ka meitiņa nākusi pasaulē 27. jūnijā un viņai dots vārdiņš Jasmīna Antuanete.

Gulbe un Paškevičs savas attiecības oficiāli noformēja 2009. gada 9. maijā Rīgā, Vidzemes priekšpilsētas dzimtsarakstu nodaļā, un abiem mūziķiem šī ir otrā laulība. Gulbei ir divi bērni - meita Luīze un dēls Sebastians - no desmit gadu ilgās laulības ar taustiņinstrumentālistu Raimondu Macatu, bet Paškeviča pirmā sieva, stiliste Ieva Paškeviča, viņam dāvājusi meitas Emīliju un Esteri.

8 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

viss jau būtu labi, bet kpc šoka sadaļā?

2 0 atbildēt

Kas šokējošs ir meitiņas piedzimšanā?

2 0 atbildēt

bet es nezinu kads sakars visu parkopeet no zinju portaala ??? :?

sito jau es tresho reizi redzu

0 0 atbildēt

Tā Luīze laikam bērnībā ir galvu iespiedusi kkur.. :D

Vinja man 2 klases zemāk gāja.. hiperpārenerģiska.. :D

0 0 atbildēt