local-stats-pixel fb-conv-api

Jaungada pasākumi Vecrīgā!!8

40 15

Iešmigojam dzīvoklī, apskatam salūtu krastmalā vai pie Brīvības pieminekļa, bet ko pārējā laikā? Pāris iespējas ar kaut cik normāliem variantiem Vecrīgā:

Just - no 5 ls līdz 30ls - Kā vakara nagla būs Latvijas TOP 1 elektrohipa mākslinieka GACHO grandiozā šova programma un koncerts, kā arī Burvju, iluzionistu, uguns un pirotehnikas šovs, uz lielā ekrāna būs vērojama premjera uzruna un Live translācija no lielākajām Eiropas pilsētām un DJ.

Pie Labvēlīgā Tipa - no 1ls līdz 5ls - Sagaidīsim jauno gadu kopā ar dziedātājām Lieni Candy, Lieni Šomasi un Jenny May!

Coyote Fly - Bezmaksas(ja reģistrējies mājas lapā) vai arī 10ls - DJ Roons, DJ Gustavito, DJ Martin Alex un DJ Kress.

Kefīrs - Bezmaksas - Main Floor: TMT DJ TEAM, DJ CHICOOL un CHILLOUT zālē: DJ EMIL DEO

4 Balti Krekli - 5ls - Kopā ar grupu Sestā Jūdze!

D-Style - no 5ls līdz..?? Uguņošana aiz bāra letes, Grupas “D-Girls” dejas un vakaru vada un pie DJ pults visu nakti – Markus Riva.

Scandal - 10 ls - Saksafons - Jānis Danevičs un DJ Aspirin, Deju uzvedumi - eksotisko deju teātris "KArinedance", Īpašais Scandal viesmīļu šovs, Go-Go dejotāju uzvedums, Scandal bārmeņu uguns šovs.

Essential - 23:00-24:00 Free, 24:00-4:00 10Ls, 4:00-6:00 3Ls, 6:00-10:00 Free! Svinēsim Jauno gadu kopā ar dīdžejiem Kaspar Kondrat, Electricano un Roland Privert!

Pulkvedim neviens neraksta - 4ls - Par mūzikālo atmosfēru rūpēsies "Pulkveža" rezidenti DVJ Vital augšstāvā un DJ All-viss pagrabā.

Push - 10 ls - Akrobātu, faķīru, liliputu un citi šovi.

Jūsu varianti?

40 15 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

stulbi liekas svinēt jaunogadu klubā. 

7 0 atbildēt

caciņu klubi 

2 1 atbildēt