local-stats-pixel fb-conv-api

Japānu apceļos motorizēts klozetpods? :O1

Tie, kas seko līdz rupju tēviņu izdarībām TV šovā American Chopper jau zin, ka daudzi uzņēmumi savu produktu prezentācijām pasūta īpaši izgatavotus motociklus. Motociklu dizainā parasti tiek iekļauts kompānijas logo un kāda stilizēta detaļa, kas vizuāli līdzinās attiecīgajam produktam. Taču japāņi iet soli tālāk par vienkārši dizaina elementu izmantošanu. Klozetpodu ražotājs Toto izveidojis moto triciklu, kurā galveno lomu ne tikai vizuāli, bet arī funkcionāli ieņēmis pats pods.

Pirmkārt, protams, pods kalpo kā sēdeklis braucamrīka vadītājam, taču ar to vēl poda lietas nebeidzas. Tricikla dzinējs darbojas ar biogāzi, kura tiek iegūta no podā aizskalotās... biomasas. Interesanti, ekoloģiski un noteikti visai smakojoši. Taču galvenais ir piesaistīt cilvēku uzmanību tam, cik daudz resursu patērē tualetes.

Nav gan zināms vai "biomasa" dzinēja darbināšanai tiek nodota no tā paša uzstādītā poda vai tiek piegādāta atsevišķi. Katrā ziņā sēdēšana uz poda ar nolaistām biksēm traucoties pa šoseju, noteikti radītu kutelīgi vējainas izjūtas.

10 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Reāli emotion

0 0 atbildēt