local-stats-pixel fb-conv-api

Izsalkušajiem pasažieriem izsniedz četrus čipsus7

16 4

Viņiem bija taisnā ceļā jālido no Losandželosas uz Ņujorku, taču tā vietā pasažieri pārcieta murgu, kas vilkās 16 stundu garumā.

Izbadējušies pasažieri septiņas stundas pavadīja lidmašīnā uz lidostas ieskrējiena ceļa.

Taču pārtikas krājumi lidmašīnā bija vien tik lieli, lai katram pasažierim izsniegtu četrus Pringles čipsus. „Tas bija viss, kas mums bija – četri čipsi un pusglāze ūdens,” stāsta viens no pasažieriem – 23 gadus vecais Džastins Gordons.

Lielā vēja dēļ, kas sasniedza pat 26 m/s, lidmašīna kādu laiku bija spiesta riņķot ap JFK Starptautisko Lidostu Ņujorkā, līdz beidzot tā tika novirzīta uz Stewart Lidostu Newburnā, kas atrodas aptuveni 145 km attālumā no sākotnēji paredzētās nolaišanās vietas.

Tur pasažieriem nācās gaidīt vēl četras ar pusi stundas.

Pasažieros auga neapmierinātība – kāda sieviete pat piedzīvoja panikas lēkmi. Policijas pavadībā viņa tika aizvesta. Palikušo pasažieru vidū bija arī trīs mazuļi.

Kā stāsta kāds aculiecinieks, arī pilots un lidmašīnas apkalpe likās satriekti. „Viens puisis teica, ka viņam ir kāds jautājums, taču apkalpes loceklis pagriezās pret viņu un uzbļāva: „Tu tiešām sāc man krist uz nerviem, sasodīts! Pie velna! Aizveries!”,” stāsta aculiecinieks.

Pēc tam tika atsūtīti darbinieki, kuru uzdevums bija pasažierus izvest ārā no lidmašīnas. Cilvēki ar autobusiem divu ar pusi stundu laikā tika aiztransportēti uz Kenedija lidostu Ņujorkā.

Virgin America aviokompānija atvainojas visiem pasažieriem un sola katram atmaksāt par lidojumu iztērēto naudu, kā arī papildus 100 ASV dolārus.

16 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.google.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Mjā, ir sanācis gaidīt uz skrejceļa 4 stundas dēļ kaut kādiem sarežģijumiem reisā Ņujorka - Prāga, bet nu mums bija pārtika tur un deva arī Čehu alu, kas situāciju izglāba, bet nu šitas ceļojums gan izklausas varen nepatīkams. Varu iedomāties, kā visi nobesijās, sēdēt tik ilgi iespiestiem lidmašīnā un vēl ja nav pat paikas... brr, nevienam nenovēlu šito..

1 0 atbildēt

 

 

Viņiem bija taisnā ceļā jālido no Losandželosas uz Ņujorku, <- palasi :P

atbildot uz jašins komentāru " ta ir kad no Latvijas pis prom !! "  

0 0 atbildēt

Nu gan aviokompānija izgāzās

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

nu šausmīga traģēdija !!! citiem tie 4 čipsi ir mēneša norma....

0 1 atbildēt

:DDDD

0 1 atbildēt

ta ir kad no Latvijas pis prom !!

0 2 atbildēt