local-stats-pixel fb-conv-api

Izdzēsu savu profilu no draugiem.lv84

1388 29

1. diena

Tātad izdzēsu savu draugiem.lv profilu. Biju kļuvis pārak atkarīgs un pārāk daudz laika pavadīju, bezmērķigi skatoties citu lietotāju galerijas, 20 x rez dienā pārbaudot, vai nav atnākusi kāda vēstule. Ko tur slēpt, tie vairs nebija draugiem.lv bet pazinjam.lv, jo lielākā daļa tur man tiešām bija tikai paziņas.

Ja godīgi, pirmajā brīdī sajūtas kā savā veidā pārgrieztu nabas saiti un nemaz īsti neaptverot, ko esmu izdarījis. Rodas arī sajūta, ka pie datora nav īsti, ko darīt. Izslēdzu datoru, pabrauci ar riteni kādus 20km. Atgriežos un domāju, ka vajadzētu aizrakstīt vēstuli administrācijai, lai atjauno manu profilu. Aij, bet nevajag. Varu izturēt.

2. diena

Tagad tiešām pie datora ir sajūta, ka kaut kas trūkst. Uznāk savādas domas par vientulību - savā ziņā it kā esmu zaudējis kontaktu ar cilvēkiem. Tomēr tā taču ir tikai ilūzija.

Savādi, sajūta tiešām ir savādāka. Bet tas ir tikai uz labu - mazāk pie datora, mazāk bojāšu redzi.

3. diena

Domāju, par to, ko dara mani draugi no draugiem.lv. Varbūt kādam uzzvanīt un apjautāties, kā iet? Sāku domāt, ka izdzēst profilu bija kļūda.

4. diena

Domāju, kurus tad savā dzīvē varu uzskatīt par draugiem. Sarunāju ar dažiem satikties. Tagad vairāk domāju par to, kā šadas satikšanās reizes padarīt biežākas.

5. diena

Ar savādu skatu raugos uz dažiem paziņām, kas neatlaidīgi tup draugos, skypā, facebukā - salīdzinājumā ar viņiem, es jūtos brīvāks.

1388 29 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

Zinu ļoti daudz draugu un paziņu, kas izdzēšas no dr.lv un, nu, max. pēc 3 dienām piereģistrējas atpakaļ. :D Vienkāršāk ir vnk tās dienas neieiet tur iekšā. :D

0 0 atbildēt

Es tur arī vairs neesmu. Bet pēc izdzēšanās tamlīdzīgas sajūtas nebija.. Tuvākiem draugiem var aizrakstīt skaipā, par pārējo vienalga.

0 0 atbildēt

es izturēju sešus mēnešus bez dr.lv. ;d pēc tam piereģistrējos tikai tāpēc ka man vajadzēja tikt dredu domubiedros, atrast kādu kas man tos vaŗetu uztaisīt. un tā nu es tur paliku. ;dd

0 0 atbildēt

nez, man draugiem.lv palīdz saziņai ar daļu no draugiem, paziņām. un man pie interneta pārlūka ir pievienota programmiņa, kas man ziņo par visiem jaunumiem manā profilā, pat ja neesmu online. līdz ar to, iemetu aci tikai kad vajag vai kad nu galīgi nav ko darīt emotion

0 0 atbildēt

Es nesaprotu kas šajā rakstā ir tik īpašs

2 2 atbildēt

Es izdzēsos arī. Bet kkd sen. Septembrī. Izturēju mēnesi un tad atgriezos ;D

0 0 atbildēt

bla es iztureju 2 gadus jo žurka neta vadu parrgrauza emotion

0 0 atbildēt

es arī tieši nesen izdzēsos, bet doma bija man tāda - eu na*uj man tie sū*a draugi vajadzīgi! sākumā bija baigi dīvaini, bet jau pieradu emotion

0 0 atbildēt

 

pirms vairāk kā gada pirms izdzēsos no dr.lv arī bija problēmas. tagad šis laik vnk izlīdzinājies pa citām vietnēm, pārsvarā kurās var kaut ko lietderīgi izdarīt vai iemācīties.

aptuveni tā: 25% youtube,  15% spēles, 10% spoki, 9% mācības, 4% wikipedia, 2% facebook, 2% tvnet, 2% skype, 1% trackeri un pārējie 30% - filmas (no visa pie pc pavadītā laika.)

0 0 atbildēt

es pēc tava raksta izlasīšanas, izdomaaju, ka vienkārši dr.lv neiešu kādu laiku. savādāk jau visas brīvdienas pavadu pie pc.

0 0 atbildēt

6.diena

Lūdzu, atsūtiet kāds ielūgumu draugos! emotion

0 0 atbildēt

Mazliet ietekmēja , gribēja izdzēsties un uztaisīt jaunu lietotāju kurā tiešām ir tie tuvie draugi un ļoti labās paziņas !

0 0 atbildēt

Vai tad to lapu kāds vispār vairs lieto? emotion 

0 0 atbildēt

Katram pienāk pirmā reize. Es izdzēsos no spokiem. Ļoti īsā laika posmā mani uzrunāja Jacky. Un tad es kļuvu par moderu. Mani vēl par atziņu vācelīti dēveja emotion) Aizgāju no spokiem, jo tas sāka prasīt ļoti daudz laika, lai vienkārši godprātīgi veiktu savu uzticētos pienākumus. Šad un tad ienāku, paskatos. Manuprāt, interesantākais laiks ir  pagājis. Bija labi, interesanti. Kā saka: "liekam jaunu bildi iekšā!" emotion

Tas, ka apzinies, ka kaut kas paņem pārāk daudz Tava laika, nozīmē, ka esi DZĪVS!  Dzīvo un izbaudi TO! Daudzi to tā arī neiemācās saprast emotion

0 0 atbildēt

1.diena - jūtos vientuļš, izdēsos no dr.lv

2.diena - dūrē situ 2x vairāk nekā parasti

3.diena - nesaprotu, kas ar mani notiek, krāns stāv visās dzīves situācijās.

4.diena - jūtos nomākts, jo nav vairs man dr.lv tops uz kura pasist dūrē.

5.diena - krītu izmisumā, jo pele līp pat pie sienas...

 

wtf....nah tu šitādus rakstus vsp raksti ?

1 5 atbildēt

tikai nemūldi. tu tiešām izdzēsies ārā??

0 12 atbildēt
« 1  2  3  4 »