local-stats-pixel fb-conv-api

Ir vitamīni kas var izraisīt priekšlaicīgu nāvi!1

14 3

Dānijas zinātnieki veikuši pētijumu par vitamīniem, un ir nākuši pie pārsteidzoša secinājuma! Izrādās daļa vitamīnu kas nopērkami aptiekās, nevis uzlabo, bet tieši var kaitēt veselībai, un izraisīt priekšlaicīgu nāvi!

Pēc ilgstošiem pētijumiem, zinātnieki nav pat spējuši rast pierādijumus, ka vitamīni spēj uzlabot veselību, un samazina risku nomirt! Tieši otrādi, konstatēts ka A un E vitamīni spēj nodarīt pāri cilvēka imūnsistēmai, un pat sekmēt priekšlaicīgu nāvi! Pēc pētījumiem ar vairāk nekā 230 tūkstošiem gan veselu, gan slimu cilvēku pētnieki atklāja, ka A vitamīna sastāvā esošās daļas var pat par 16 procentiem palielināt risku nomirt. Tāpēc zinātnieki aicina uzņemt vitamīnus ar sabalansētu uzturu, nevis to trūkumu organismā kompensēt ar pirktiem vitamīniem. 



Ieteikums tāpēc arī visām sieviešu dzimuma pārstāvēm, ja vēlas ieturēt kādu diētu, nelietot diētiskas tabletes vai preperātus kas nopērkami aptiekās, bet gan pavērot savu uzturu, ēst vairāk augļus, dārzeņus!

14 3 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

par diētiskajām tabletēm piekrītu. Bet pārējo viņi gan varēja zinātniski pamatot...kas ir tās vielas vitamīnos un uz kuru orgānu vai sistēmu tas iedarbojas. Par A vitamīnu ir dzirdēts, ka lielos daudzumos tas sievietēm izraisa osteohondrozi vēl pirms vecuma!

0 0 atbildēt