local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti fakti Džeksona nāves lietā0

Pagājušā gada 25. jūnijā pasauli pāršalca ziņa par Maikla Džeksona (Michael Jackson) nāvi.

Par slepkavību bez iepriekšēja nodoma tika apsūdzēts Džeksona ārsts Konrāds Mjurejs (Conrad Murray), kurš tomēr tika atzīts par nevainīgu.

Tomēr mediķu ziņojums liecina, ka medicīnas darbinieki izjautāja Mjureju par zālēm, kuras viņš Maiklam devis. Dr. Mjurejs teica, ka devis tikai Lorazepamu (nomierinošu līdzekli), lai palīdzētu nogurušajam Džeksonam aizmigt pēc negulētas nakts.

Tomēr izmeklēšanā atklāts, ka Maikla asinīs bija ne tikai Mjureja pieminētais Lorazepams, bet vēl daudzas citas zāles, ieskaitot Propofolu nāvējošās devās. Lai Maiklu atdzīvinātu, Džeksona ārstam šo faktu vajadzēja darīt zināmu mediķiem, kuri centās popzvaigzni glābt.

Liktenīgajā dienā Mjurejs, ieraudzījis Džeksonu pavisam nekustīgu, pasauca kādu darbinieku, kurš strādāja pie Džeksona, un tas savukārt uz mājas saimnieka istabu pasauca Alberto Alvarezu (Alberto Alvarez) – cilvēku, kurš izsauca ātro palīdzību.

Interesants ir fakts, ka Džeksona ārsts, pirms tika izsaukta ātrā medicīniskā palīdzība, pārtrauca Maiklam sniegt pirmo palīdzību un savāca visas zāļu pudelītes.

Alberto Alvarezs izmeklētājiem pagājušā gada 31. augustā bijis atklājis, ka Mjurejs pārtrauca pirmās palīdzības sniegšanu popzvaigznei, savāca pudelītes un lika viņam tās ielikt maisā pirms ātrās medicīniskās palīdzības izsaukšanas. Ārsts pēc tam maisu ielika skapī.

Alberto izmeklētājiem stāstīja, ka, tiklīdz viņš iegāja istabā, viņš ieraudzīja ārstu pie Džeksona kājām. Pats Maikls neizrādīja nekādas dzīvības pazīmes, taču viņa acis bija plaši atvērtas.

Daktera Mjureja aizstāvis apgalvo, ka Mjurejs 20 līdz 30 minūtes vilcinājies zvanīt uz ārkārtas telefona numuru 911, jo neesot zinājis Džeksona adresi un centies pasaukt kādu no Džeksona darbiniekiem, kamēr pats viņu mēģināja atdzīvināt, sniedzot neatliekamo palīdzību.

Mjureja advokāts mēģina atspēkot un noliegt Alberto teikto sakot, ka iepriekšējā liecībā, kura norisinājās 31. augustā Alberto jurista ofisā, Alberto Alvarezs neesot pieminējis neko par pudelītēm.

Ziņojumā arī atklāts, ka, pirms Maiklu Kalifornijas Universitātes Medicīniskajā centrā ārsti atzina par mirušu, Mjurejs esot vēlējies doties atpakaļ uz savrupmāju, lai paņemtu Džeksona ķermeņa krēmu „lai pasaule par to neuzzinātu”.

Fakts, ka iespējams Mjurejs centās slēpt zāles kā lietisko pierādījumu, visticamāk izmeklētāju darbībā pret Dr. Mjureju būs liels solis uz priekšu.

26 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000