local-stats-pixel fb-conv-api

Ierosinājums noteikumu izmaiņām: aizliegt apjūsmot narko11

58 5

Pēdējā un netikai pēdējā laikā spokos populāri ir likt marihuānu cildinošus un apjūsmojošus rakstus.

Šodien ieraudzīju laikam vienu no pirmajiem rakstiem ( http://www.spoki.lv/aktuali/PRET-marihuanu/497012 ), kurš skaidri nostājas PRET marihuānu, un tas momentā tika "nolikts", komentāri piespamoti ar autora apvainojumiem, un salikti 10 000 "mīnusi" (tāpat ir skaidrs, ka arī šim rakstam ir tāds liktenis).

Spoku noteikumos diezgan forši pieminēts, piemēram, ka ir aizliegta politiskā reklāma, reklāma, kas nav saskaņota ar administrāciju un tamlīdzīgi, bet kāpēc tiek pieļauta visā pasaulē atzītas narkotikas lietošana, un tā tiek glorificēta?

Spoku vidējais apmeklētāja vecums pilnīgi noteikti ir ZEM 18, varbūt administrācijai derētu padomāt, kādu ietekmi lappas lietošana atstāj uz nenobriedušiem prātiem!

Lielakā daļa stipro narkotiku lietotāju ir sākuši tieši ar maruhuānu!

Vai Jūs tiešām atbalstītu, ka Jūsu bērni lietotu narkotikas?

Lielākā daļa komentātoru, kas te reklamē, cik ļoti kruti ir "kūpināt", noteikti nemaz nav mēģinājuši (un labi, ka tā), bet (tieši šī mazgadīguma pēc) grib ļoti līdzināties visiem tiem "lielajiem un krutajiem".

Tātad ierosinājums:

AIZLIEGT ievietot rakstus, kas apjūsmo, reklamē, cildina vai mudina uz narkotiku lietošanu!

58 5 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Mani atkal marihuāna tā netracina kā mazo meitenīšu pievienotās (hipsteru vai kāviņsauc) attēlu galerijas, kuras ir pilnas ar smēķējošiem jauniešiem un galvenokārt - meitenēm.. 

10 0 atbildēt

Mani arī tracina tieši tie sīkie, kuri neko vairāk kā cigareti zobos nav turējuši un tagad blato pa puslatviju, ka ir zāles kurītāji, cik tas ir super utt.. 

7 0 atbildēt

Varu piebilst, ka pie šī noteikuma punkta jau ir ļoti aktīvi strādāts un neviens raksts, kas mudina lietot narkotikas cauri netiek laist. Pieļaujami ir tikai tie raksti, kuri satur kādu pamatotu informāciju. 

5 0 atbildēt

Da šajā gadījumā abas puses ir stulbas, vieni nesaprot pilnīgi neko un klausa tam muļķībām, ko vecmātes ir stāstījušas par viņu "nenormālo un neaptverami lielo" kaitīgumu, kas ir brutāli pārspīlēts, bet otri lepojas ar to kā ar kaut kādu pasaules mēroga sasniegumu, ka 1 reiz ir atradušies vienā telpā ar kādu, kas pīpējis zāli, un tāpēc viņiem pašiem tagad ir baigā pieredze, kura ir tik neaprakstāma, ka ar to noteikti jāpadalās rakstos.

Man garšo čederas siers, bet es par to uzreiz netaisu rakstu un nebāžu citiem acīs, lai pamēģina...

5 0 atbildēt

man ar personīgi pret zāli nekā nav, bet varbut tieša'm nevajag to tā reklamēt!

2 0 atbildēt

Ja tu būtu uzraxtijis nevis Marihuāna bet Marija-Anna Ivanova, tad šim rakstam būtu veltīta lielāka uzmanība. Protams vairāk mīnusu, bet pamanītu tevi vairāki :D Saproti, ši problēma nav aktuāla, mums pašlaik jācīnās ar Krieviem! Viņi ir tie ļaunie, kuri runā nesaprotamā valodā! Lai jau tie bērni šņau, durstās, dzer un pīpē, kas tev žēl ? Ej labāk asini sakumus un grābekļus, iesim sist tos utainos! P.S. Gudrākie pateiks, ka tajos rakstos nav pielikta instrukcija kur nopirkt, kā lietot un kādās farmakoloģiskās devās dalīt :)  

1 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

Kur ir tas ierosinājumu dēlis, man ir ieteikums?? Liekot iekšā katru rakstu, opcijās - TEKSTA REDAKTORU, pareizrakstības kļūdu iluminātoru, garumzīmju signalizāciju!!!!

0 0 atbildēt