local-stats-pixel fb-conv-api

Filmu mīļiem - Jumper(Lēcējs)10

27 0
Nelaimes gadījums ļauj Deividam atklāt, ka viņam piemīt neparastas spējas - viņš var acumirklī nokļūt tieši tur kur vēlas. Viņš var redzēt saullēktu 20 reižu dienā - pabrokastot uz ēģiptiešu Sfinksas, pēc tam pasērfot Austrālijas piekrastē, nokļūt uz vakariņām Parīzē un baudīt desertu Japānā. Viņš var izkļūt cauri sienām, lai piekļūtu visu banku seifiem un dzīvot bezbēdīgu dzīvi.Viņš atklāj, ka lēkšanai ir tikai divi priekšnosacījumi: 1) Tu vari lēkt uz vietu, ko tu patlaban redzi. 2) Tu var lēkt uz vietu kur tu esi bijis, vai redzējis kaut vai tikai fotogrāfijā, ja vien tu vizuāli spēj to atcerētiesBaudot labklājību un brīvību, viņš sastop puisi ar tādām pat spējām un uzzina, ka nav vienīgais - Lēcēju ir daudz un pret tiem cīnās organizācija - Bruņinieki- kas devuši zvērestu iznīcināt viņus visus. Bēgot no ienaidnieka, Deivids mēģina atrisināt noslēpumu, kas saistīts ar viņas mātes pazušanu pirms daudziem gadiem. Kad skatījos viņu man viņa patika, tikai nezinu kā tagad būtu. Mans vērtējums 7/10. IMDB vērtējums 5,9 vērtējuši 49,863.
27 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
beidzot arī kāda filma, ko es esmu redzējusi :D nu ko lai saku - ja jau vēl atceros (kaut gan redzēju kkad pagājšgad), tas nozīmē, ka ir ok :) vspār jau interesanta, bet nekas šaušalīg labs jau nav, manuprāt :)
1 0 atbildēt
bubble šaušalīgi labs ir domāts kā 8 - 10 vērtējums, nu apmēram?
0 0 atbildēt
filma ir draza. Kā tiem scenāriju autoriem nav kauna taisīt šitādu gabalu bez sižeta. filmas morāle - lēkāt vajag ar atbildību.
0 0 atbildēt
O Šitā filma man ļoti patika es dotu ar kautkur 7/10 vismaz man bija intresanti saktities gan sakumu gan beigas..
0 0 atbildēt
world1234, apmēram, manuprāt, jā :) vspār ir maz filmu, kuras pēc manām domām ietilpst šajā kategorijā :)
0 0 atbildēt
Shitaa filma vnk zajbis, esmu kaadas 6 reizes to noskatiijies. !! :)
0 0 atbildēt
Skatijos nepatika...
0 0 atbildēt
bubble roger! emotion
0 0 atbildēt
world1234, nu re, kāds tu apķērīgs :D
0 0 atbildēt
filma interesanta ! iesaku! :]
0 0 atbildēt