local-stats-pixel fb-conv-api

Fetišistu soda par piegružošanu.. :D2

 

Kaimiņi Kazuo Ošitani vienmēr uzskatīja par ļoti draudzīgu un tīrīgu cilvēku. Neviens pat nenojauta, ka patiesībā viņš dzīvo dubultu dzīvi. Dienā K. Ošitani bija pieklājīgais, 48 gadus vecs atraitnis, kurš dzīvo kopā ar pieaugušo dēlu, vidusskolnieci meitu un nedēļas nogalēs mīl darboties dārzā. Bet naktī viņš braukāja pa Osakas priekšpilsētas Ibaraki ielām, metot kaimiņu dārzos un pastkastītēs meiteņu biksītes, kuras pats bija valkājis.

„Sākumā es savā pastkastē atradu pieaugušu sieviešu apakšbikses, vēlāk jau ar nazi sagrieztas mazu meiteņu biksītes. Nesen viņš vienas savalkātas atstāja arī uz mana velosipēda sēdekļa. Tas kļuva arvien ļaunāk,” sūdzējās fetišista kaimiņiene. Savukārt kādai citai mājsaimniecei K. Ošitani kopā ar biksītēm mēdzis piebāzt pastkastīti pilnu ar „Sado-mazo” pornožurnāliem. Citreiz viņš šos žurnālus sadriskātus izbārstīja pie viņas dzīvokļa ārdurvīm. Visbiežāk gan viņš vienkārši pa no mašīnas loga meta paša valkātas biksītes kaimiņu dārzos. Pavisam fiksēti aptuveni 170 šādi gadījumi. Vairums viņa upuru bija sievietes aptuveni 20 – 30 gadu vecumā.

Policija uz maniakam uz pēdām nokļuva pateicoties tam, ka acīgie japāņi bija ievērojuši aizdomīgo mašīnu. Kratīšanas laikā K. Ošitani mājā atrasti vēl vismaz 200 pāri meiteņu biksīšu ar bērnišķīgiem zīmējumiem, piemēram, zemenēm, konfektēm, jēriņiem.

Pēc aizturēšanas K. Ošitani atzinās visos nodarījumos un pastāstīja, ka viņu uzbudinājusi doma par to, kā cilvēki reaģē, atrodot viņa atstātās „dāvaniņas”. Šobrīd vīrietis ir aizturēts un viņam uzrādītas apsūdzības par piegružošanu.

10 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

:D ko tik neizdoma kad nav ko darit.

0 0 atbildēt

:D njaa

0 0 atbildēt