local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par SPOKI.LV31

686 13

Var jau būt ka esmu palaidis garām kādu līdzīgu rakstu, bet es neatceros ka iekš spokiem būtu taisīts kaut kas līdzīgs. Lai vai kā, es vēlējos uztaisīt rakstu, kurā minēti fakti par spoki.lv portālu.

Būtībā vairākkārt komentāros esmu lasījis ka cilvēkiem gribētos lai kāds izvelk faktus. Arī mani tas ieinteresēja, jo spokos neuzrāda nedz apmeklētāju skaitu dienā, nedz kādā stūrī ielikts „šotčiks” ar ievietoto rakstu daudzumu dienas laikā, arī kopējais reģistrēto cilvēku skaits ir redzams tikai adminiem. Tas protams lai paliek uz adminu sirdsapziņas, savukārt man tas deva lielisku iespēju izveidot rakstu.

Protams jau iepriekš vēlos pabrīdināt jūs, ka neesmu izpētijis katru rakstu atsevišķi, kā arī neesmu pētijis rakstus ar nez cik mēnešus atpakaļejošu datumu, pat iedomāties nevaru kā viens cilvēks to varētu izdarīt. Es papētīju pēdējās nedēļas notikumus un domāju ka ar nedēļas kopsavilkumu pietiek lai izvilktu kaut cik objektīvus faktus, vai vismaz aptuveno priekštatu.

686 13 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Admins visu redzu, jap arī to kā jūs redtubē sēžat emotion

80 2 atbildēt

Pie piektā punkta sākumā nodomāju ''kas par nātrēm?'', bet tad sapratu, ka daudzi spokos ieiet vairāk kā vienu reizi dienā. :D

43 4 atbildēt

tatad spokos ir stabili 15 % ar kavalitativiem rakstiem emotion

21 2 atbildēt

Pilnīgas muļķības par apmeklējumu. Speciāli piereģistrējos, lai varētu komentāros iek akāt. Anyway, ja autoram līki pirksti, tad labāk nerakstīt faktus ;) 

Mēnesī spoki.lv apmeklē ~230 000 unikālo lietotāju. Rēķināt "vidēji dienā" būtu galīgi aplami, jo iespējams, ka puse no viņiem ienāk katru dienu, bet otra puse - reizi mēnesī. Lapas ekspozīciju skaits (respektīvi - refrešo lapu un viena ekspozīcija gatava, atver jaunu rakstu - vēl viena) gan ir tuvāk miljonam, sanāk nedaudz virs 800 000 dienā (25milj mēnesī). Avots: http://www.audience.gemius.lv/

Sīkāk neņemos spriest, bet nu ja par apmeklējumu varēja uzrakstīt 1,3milj, tad liela iespēja, ka citos faktos arī ir kļūdas. Reģistrētie jūzeri gan jau arī nav ne tuvu tiem tūkstošiem, kas te figurē, imho. Vismaz aktīvie toč nē. Paskaties, cik ir plusiņu vispopulārākajam rakstam (pieņemu, ka plusot var tikai regotie), tad vari izdarīt secinājumu, cik daudz ir tādu regoto lietotāju, kuri nav par slinku, lai vispār plusiņu uzspiestu. :) pēc paša pieredzes - komentārus atstāj apmēram <0,5% (tb, puse no 1% vai mazāk) lasītāju.

13 1 atbildēt

Labs un patiess raksts emotionemotion

15 5 atbildēt

Da nu beidzot kāds arī sakarīgi apkopo informāciju, par spokiem. Ir bijuši uz visiem ķermeņa pirkstiem neizskaitāmi daudz raksti, kuros ir mēģināts ietvert šo informāciju, bet diezgan sūdīgi :D

8 1 atbildēt

"SPOKU VIDĒJAIS APMEKLĒJUMS-  1,300,000 (1,3 milj.) APMEKLĒTĀJU DIENĀ."

Tie ir parastie skatiijumi vai unikalie viewi? Man gan realak skiet, ka tie ir parastie skatijumi, piemeram - 1 cilveks (no viena IP) apskataas lapu pienemsim 100x, kopa 13 000 cilveki apskatas 100 dazadus rakstus  = kopaa 1,3 milj. apmeklejumu dienaa.

Bet unikalie skatijumi buutu 13 000 dienaa (13 000 dazadi cilveki, katrs no savaam majam apskatiitu spokus).

Padoma, cik cilveki Latvija, cik no tiem pensionari, cik pavisam mazi berni, cik taadi, kas nelieto spokus vai nemaz nezin par taadiem un spoki ir latviesu valoda, zna4et arzemnieki diez vai lasa + Latvijaa arii ir daudz cilveeki, kas slikti parzin, kam sagada problemas vai nemaz neparzin latviesu valodu vai vienkarsi ir aizspriedumi.

3 1 atbildēt

pedeja bilde emotion

2 0 atbildēt

es 4. jau gribēju iedot šijam rakstam plusiņu. emotion

2 0 atbildēt

Un kādeļ šie aktīvie lietotāji ir tā aizrāvušies ar spokiem, kāpēc viņi liek tik daudz rakstu, krāj cepumus, pērk rakstu pacelšanas? Un ar kādu mērķi spoki ir izveidoti (es nedomāju projekta komerciālos aspektus)? Un vai šī mājas lapas izveides mērķus ir izdevies sasniegt?

0 0 atbildēt

Interesanti!

0 0 atbildēt

Tad kurš bija pirmais spoks.? emotion

1 1 atbildēt

Varēji uzzināt,kas bija spoki.lv pirmais apmeklētājs. emotion

0 0 atbildēt

Krietni esi pastrādājis. Super.! emotion

0 0 atbildēt

Pilnai laimei nedaudz pietrūka... :(

0 0 atbildēt

Fakts: Brīžiem vien Redaktori sēž un kasa olas tā vietā, lai pasktītos ko viņi apstiprina, vidēji 15 reizes dienā.

 

True story.

4 5 atbildēt

Nu ja admini saka ,ka ir 160 000 profilu, tad jau ir jatic, tikai labak butu zinat cik ir aktivo. Manuprat kadi 30 000 - 50 000 max.

0 1 atbildēt

Trešajā bildē kur tu redzi, cik katrs spoks no viņiem ir ielicis rakstus?

2 3 atbildēt

Tā pēdējā bilde emotion Bet raksts tiešām labs un saturīgs emotion

2 3 atbildēt

laikam dzive tie 10 krutakie izkatas pec totaliem nugiem

0 2 atbildēt